Sevdiğini özleyenler buyurun

yaşıtmısınız büyükmü komşu :)) haklı kıskanmakta yaw eve geliyo ya bide tip de varsa tamamdır

3 yaş büyük erkek arkadaşımla aynılar.. Çocukla aynı bölümdeyiz aslında.. Ortak derslerimiz falan da var.. Ama gel gelelim Türk standartlarına göre yakışıklı çocuk.. Esmer güzeli derler ya öyle kaydirigubbakcemile3 Ben sarışın severim diyorum ama dinletemiyorum ki benim adama kaydirigubbakcemile3 Anam karanlıkta kalırım daha iyi kıskançlık çekeceğime

oooooo bu mesajını kopyalimde sevgiline gösterim du :roflol:
bu arada eniştenin adı neydi bebeğim

laelaelaelaelae çocuk yakışıklıysa napsın yazık :lepi: :lepi: bu arada ben de esmer severim benmkisi de esmer zate

Ablacım aman diyim aman :1ninca:
Adını yazıverdim özeline :))
cicikızım anlamını bilmiyorum valla nick değiştirirken poşetin üzerinde yazıyordu Arora olsun deyiverdim

Son düzenleme:
bendeee geldimmmopuyorumnanaktan ya bugün çok sıkıcı birgündüü iş beni bir bunalttı bir bunalttı anlatamamm:çok üzgünüm: son 25 gün ama sanki 255 günmüş gibi geliyoo acayip daraldım ve çok özledim kızlar yaa izin de kullanmadık erkenden bitisn diyee kafayı yicek gibi oluyorumkafamçokkarıştı

Sabırr yeşilimmmmmm sabırrrrrrrrr =):teselli:
Bak hepimizz senin yerinde olmak için neler vermezdikk =)

:teytey:SONNNNN 25 GÜNNNNNNNNNNNNNN
:teytey:

Sabırr yeşilimmmmmm sabırrrrrrrrr =):teselli:
Bak hepimizz senin yerinde olmak için neler vermezdikk =)

:teytey:SONNNNN 25 GÜNNNNNNNNNNNNNN
:teytey:

sağol mervecim yaa biliyorumm bende ama işte 25 lere düşün sizde görüceksinizzz gerçekten şafak sıkıştırıyoodelikafadulden
Bu arada 12'den sonra 24:lepi:

Amaa çokkk özledimmm yaaaaaaaaaaamafoldumben mafoldumben mafoldumben çabucak geçsin şu 24 gün:sinifsinif:​

Tahmin bile edemiyorum =) Şunu düşün qelicek ve birdaha gıtmıycek hep bırlıkte olcaksınızz =)) Senı kızdırdığı zamanlarda bilee ayh keşke bıyerlere gitsede kafamı dinlesem diiceksinn =)

Şimdi ben kızınca keşke qelmeseydin uzakta daha iyidik diyorum ..Tamam qelmem bida diyoo eeheh yerim ben onu yerimmmmmm :asigim:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

gelsin ben benümkünü yiaceammmm nihahhahhaa!!kaydirigubbakcemile3

seviyorum ya:kedi:​

Hepiniz mutlusunuz ne güzell bende olabilsem :çok üzgünüm:

5-6 gün önce bazı sebepler yüzünden sevgilimle ayrıldık.:asigim: yakında (1 ay sonra)birbirimizi görcez.onu çok ama çok özledim.daha 2 gün önce konuştuk msnde.ama alıştım hergün ondan mesajlar almaya.msnde arkadaş gibi konuştuk napalım...ama beni 1 ay sonra çok güzel görünce ağzı 1 metre açık kalıcak sırnaşık şey neseya bende 1 ay sonra yazarım buraya yerimseniben

Hırs aşk da keybettirirrr =(:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…