aşk hikayesi yazmıştım
alıntı yaptım
22/04/2007
bana bilgisayar kullanmayı öğreten ABİ
o abinin 9 yaşında babası vefat etmiş çok acı çekmiş belli belki dramatik kendim yapıorum ama kolay değil baba ana abi abla kardeş insanın cnı ...
benim de babam hasta.. dünya da görülmeyen bişi..bulaşıcı değil kimse yanlış anlamasın ama 1 2 3 ayda bir tekrarlayan...
derslerimde başarılıyım onların gurur kaynakları ben ve ablacım...bende baba konusunda dertliydim yani bi nevi eksik olmasamda üzgün...
ve 22 nisan da nikah dönüşüğ anneanneme uğradık ve çıktık durağa gittik ablam o abi le karşılaştı yani ARKADAŞIYLA...
konuştuk ettik gülüştük arabanında gelmiceği tuttu annemde yanımızdaydıı ben anneme 'kafadar ' dedim annemle de gülüştük..
otobüse bindiğimizde bana bakışını hissettim yüreğimde ama aşktan artık korkuyordum bakışlarımı çektim..
sonra ablamla msn de görüşüyordu bende geldim msn mi isted ver dedim
konuştuk...
vee o durakta karşılaştıktan 13 gün sonra 23:55 te bana uzun bir yazı yazı o hala bende kayıtlı ama şuanda nerde bilmiyorum USB de olmalı
:
5 dk sonra seni tanıyalı 2 hafta olucak benim ömrümde 2 hafta önce başlamış olcak ..
(bişiler dhaa yazmıştı..)
ben 2. hafta olduğunda seninle birlikte olmak istiyorum
CANIM olur musun?
demişti sonunu ve başını hatırladığımdan böle yazdım...
bende tmm dedim o anın büyüsüyle ...
ama sonra bişi hissetmedim buluşmadım bile ilk 3 ay çünkü ona ilk akradaşlık
duymuştum sanki hala öle gidiyordu hala bana bişiler öğreten arkadaşım gibi..
sonra bana gene konuşma yaptı istemiyosan bitirelim gibi o anda ondan vazgeçemiceğimi anladım tam5 ay sonra... ona olan bağlarım bu sefer çok başkaydı