Sevdiğini özleyenler buyurun

hiç bilmiyorum ablacım inan...
sıcaklardan mı ki diyorum ama bilmiyoum toka taktım o kafamı zonklatıyo gibi hissediyorum midem bulanıyo üşüttüm mü dicem yo öle bişide değil:S
saol ilgilendiğin için ablam

bide bi kötü huyum var aşırı MÜZİK DİNLİYORUM aşırıııııı
müzikisz deliriyorum sankii...
sabah kalkarkalkmaz salona gitmeden müzik... gece mzkle yatıyorum...

selam kizlarr ben geldim...

Benimde esim askerde safak henüz 327 biten ise 133 ( 11 haftalik hamileyim ikizlerim olacak.. bu ayriliga yürek dayanirmi ya ((

iLdeMmm önceliklee hoş geldin ben gizem :)
allah bağışlasın inş. sağlıkla al kucağınaa...
bir şekilde zaman geçicek moralini bozma...

mervem neye karar verdin bakalım çıkacakmısın

Çıktımm ablacımmm şimdii qeldimm aslında erken qeldimm tekne qezisine çıkcaklarmışşş 1de dönülcekmişş gitmek istemedimm eve qeldim =) Eğlendim yaaa qüzel qeçti iyikide çıkmışımmm eheheh =):lepi:

Bu arada sevqılımın eniştesi merve bızımle sohbet etmiyoo sevmıyomu bızı dıye sormus..Benımkıde enıste o soğuk çekinqen yapısı öyle o yüzden demişş.....Ay huyum böylee nabıcam ben yaaaa üzüldüm öyle düşünmelerinee =(
laelaelaelaelae

Artık ağustos gelse de nereye gideceği belli olsa yaa.. çok bunaldım çoook mafoldumben

aaaa durr stress yapmaaaaaaaa canım yaa ...Allah bilioyaaa hep burnu sürtsün zorlansın istedim uzaklara gitsin istedimmm ..Hiçde kendıme sıkıntı yapmadımm...

Acemılık ıstanbul
Usta tekırdağ =))turkbayragi

Sen düüşün =)
hihoyyyt

aroram skma canını şuanların keyfini çıkar
merviş keyfin iyi bu akşam maşallah tü tü tü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…