Sevdiğini özleyenler buyurun

şanslıdır badem gözlüm
merve seninkiler askerini onaylıyorlarmı
bilen varmı aileden
nasıl tanıştınız anlat bakim

ıkı tarafda yaşadığımız yerin yerlilerindeniz ablacımm o sebeble tanışıklık var babalar arasında....

Ben 18 ken babası beni dedemden istemeye kalkmıştı =) Babamda sağolsun medeni bi şekilde konuştu benimle daha zamanı olduguna karar vermiştikk...Babam o zamanlar düşün derim ama cok ıstıyorum dersen verırım demişti..Küçük yaşta kaçma olaylarından çok korkuyo =) ...Annemle telde konusuolar ama yüzyüze tanıstırmadım hala..Ablamla tanışıyolar iyiler... Bi problem yok ablacım =)

Ona kalsa bişiler olmasını çok istedi şimdiye kadar ama daha 20 yasındayım ablacım cok erkendı..Ama allah kısmet ederse askerden qelsn hemen yapıcamm nişanıı =)

Nasıl tanıştığımıza qelınce ben 15 o 17 yasındaa cocuktuk =) Çok çirkindi mülayimmm cekınqenn bir tipdi hatta ön dişi kırıktı çok komık bı goruntusu vardı =)
Bende o zaman lısedeyımm okulun popüler kızı kımseye yüz vermıyorumm =) Devamlı qittiğim bi mekanda tanıştık bi süre ciddiye almadım oyaladım onu sonra bı arkdasım ısrarı uzerınee başladımmm amacım onu kendımden soğutup yoluma bakmaktı =) Amaa aşık oldummmmmmmm =) Şuan onsuz bir hayat düşünemiyorummm ..Bu arada dişlerini yaptırdıkk =) Ve çok yakışıklııı benimm askerımm =)

Son düzenleme:
atatürktenmi sabiha gökçendemi kaydirigubbakcemile3
ona göre bilet alim:)

ay yavrum benim nereden istersen :))
Adanadan almaya geliim :))
motosikletle gelirim ama yüreğin dayanır mı ? :)) vereliniortak

ayhh ne güsel canım Allah bozmasın opuyorumnanaktan

Canım benimki Edirneli :)) Şöyle iç anadoluya bir yere çıksa çok mutlu olucam ben ama benimkinin de bütün arkadaşları doğuya gitti.. bakalım kısmet :1hug:

günaydın kızlarrr

sabah sabah bim'e gidip talan eden insanlara karıştım.
hala tek parçayım
pike tkımı aldım yaa 9 lira
milletin talan ettiği kadar varmış kaydirigubbakcemile3

:roflol: la delimisin cuma günü bim'e gidilirmi
:)
ne renk pike takımı

önceden gözüme kestirmiştim zaten
yataktan kalkıp doğru oraya gittim
mavi aldım
zaten sadece mavisi kalmıştı gittiğimde zemuszemus
dedim ya millet talan etmiş.
üstelik ben gittiğimde saat daha 9.10 du
millet 10 dakikada götürmüş ya :umursamaz:

yawru kuşum mrs.sönmezin çagırmasıyla geldimmm
günaydınlarrrrrrrrrrr
napıonuz bakiiimm off off özlemek özlemek özlemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…