herhafta evci çıkıyor
yarın çıkamayabilirim dedi
senin askerin jandarmamı piyademi ne kuzum
piyade
İnzibat olmuş ablam :)
haftasonları gelirsin İstanbula ablam ben karşılarım seni havalalanından :)
şanslıdır badem gözlüm
merve seninkiler askerini onaylıyorlarmı
bilen varmı aileden
nasıl tanıştınız anlat bakim
atatürktenmi sabiha gökçendemi kaydirigubbakcemile3
ona göre bilet alim:)
İkİ tarafda yaşadığımız yerin yerlilerindeniz ablacımm o sebeble tanışıklık var babalar arasında....
Ben 18 ken babası beni dedemden istemeye kalkmıştı =) Babamda sağolsun medeni bi şekilde konuştu benimle daha zamanı olduguna karar vermiştikk...Babam o zamanlar düşün derim ama cok ıstıyorum dersen verırım demişti..Küçük yaşta kaçma olaylarından çok korkuyo =) ...Annemle telde konusuolar ama yüzyüze tanıstırmadım hala..Ablamla tanışıyolar iyiler... Bi problem yok ablacım =)
Ona kalsa bişiler olmasını çok istedi şimdiye kadar ama daha 20 yasındayım ablacım cok erkendı..Ama allah kısmet ederse askerden qelsn hemen yapıcamm nişanıı =)
Nasıl tanıştığımıza qelınce ben 15 o 17 yasındaa cocuktuk =) Çok çirkindi mülayimmm cekınqenn bir tipdi hatta ön dişi kırıktı çok komık bı goruntusu vardı =)
Bende o zaman lısedeyımm okulun popüler kızı kımseye yüz vermıyorumm =) Devamlı qittiğim bi mekanda tanıştık bi süre ciddiye almadım oyaladım onu sonra bı arkdasım ısrarı uzerınee başladımmm amacım onu kendımden soğutup yoluma bakmaktı =) Amaa aşık oldummmmmmmm =) Şuan onsuz bir hayat düşünemiyorummm ..Bu arada dişlerini yaptırdıkk =) Ve çok yakışıklııı benimm askerımm =)
ayy ablam benim yaa..ben de çok özlüyyorum kanepede sıkışarak uyumayı... mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
aha canım çok gusel geçsin işalla...
bizimki organizasyonel olarak vasattı ama biz coştuk tabii, güzeldi yani eğlendik baya özgür bir tören oldu SBF nin şanına yaraşır :)) :lepi:
canım bnm sevdalım samsunlu, tüm uzun dönem yapan arkadaşları doğuda yapmıştı ben çok korkuyordum ve acemiliği Ankara etimesgut zırhlı birliklerde yaptı yani oradan %90 doğu çıkıyor, bnm yarim Edirneye düştü, resmen yanıbaşıma :))kaydirigubbakcemile5
darısı size olsun canım sıkma canını sen :teselli: :1hug:
günaydın kuzummm
nasılsın bakalım
saol ablacım ıyı olmaya calısıyorum
sen nasılsınopuyorumnanaktan
Günaydınnnn özlemm dolu hatun milletiii opuyorumnanaktan
Şafak--->23 Bitsin artık özledim yahuuu =(((
:roflol: la delimisin cuma günü bim'e gidilirmi
:)
ne renk pike takımı
safagın nekadar az kalmıs Allah kavustursun:1hug:
evet canım az kaldı ama gede bide bana sorrr =( artık gelsin diyorum ya sabrım tükendi çok özledimm oda öylee =(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?