Sevdiğini özleyenler buyurun

sen nerelerdesin baklava:kim yaaa

:):)
Valla çok özledim sizi.
Evde uzun zamandır net kullanmıyorum ablacım ama yeniden bağlattım.
Onun dışında iş yerinde söylemesi ayıp mevki atladım o kadar yoğun geçiyor ki finans bölümündeyim bırak internete girmeyi mesai bitiminde bile çıkamıyorum.Ekstre olarak birde okul ev derken hiç uğruyamadım.Hayatımda iş ve okul yoğunluğu dışında herşey yolunda şükür.Sevdiceğim geleli 6 ay oldu.Geldiğinde biraz zorluk yaşadık tabi alışma dönemi zor oldu.Tamda kriz dönemi vardı geldiği sırada.Sonra 1 ay filan evde durdu.Ondan sonra bir gün buluştuğumuzda bana kıbrısa gitme durumunun olduğunu iş için şartlarının uygun olduğunu beni ne düşündüğü sordu.Bende karar senin ben etkilemek istemem dedim.Ama canım o kadar yandı ki anlatamam sen koskocaman 460 günü bitir.Tam bitti diye sevin beyfendi ben kıbrısa gidiyorum desin.Neyse onuda anlıyordum öle evde oturcak biri değik çünkü.Gerçi benim işime geliyordu sabahtan akşama kadar mesajlaşıp konuşuyorduk:)Neyse son buluşmamızda kıbrısa gidicek yolcu edicem.Kuzenide var yanında.Beni otobüse bindircekler.Bir ara kuzeni ayrıldı bizden sevdiğimle geçtik köşeye.Sonra gözlerinin içine baktım sarıldı bana ay başladım ağlamaya.Oturdum kaldırıma hem aşık ediyorsun hem gidiyorsun diye nasıl ağlıyorum içimi çeke çeke.:kedi:Şimdi hatırladıkça gülüyorum.Otobüse bindim neyse sevdiceğimde kıbrısa gitti.Orda telleri çekmiyor.4 gün hiç haber alamadım kafayı yicektim.Neyse tam alışmaya zorlarken kendimi.Meğer gittiği yer maaşları yatırmıyormuş geri geldi bir hafta dayanamadı hasretime.opuyorumnanaktanZaten kendini itiraf etti ikinci bir ayrılık çok zor geldi diye.Sonra burda işe girdi allahıma şükürler olsun.Kışın çok rahatttık sürekli haberleşiyorduk.Yazın gelmesiyle birlikte onunda benimde işlerim yoğunlaştı haftada bir gün zor görüşüyoruz valla.Bazen bu duruma sinir oluyorum isyan ediyorum ama o çağırsada ben gidemiyorum.Oturduğumuz yerler ve çalışma saatlerimiz çok ters malesef.(Eskilerden herkes huyumu bilir sevdiceğime askerdeyken evet dedim ve ilk zamnlarımızı çok ayrı geçirdik birbirimizden.Birde ilk ilişkim çok çekti elimden.Burdaki herkes destek olmasaydı ben belkide bitirirdim.Ama artık uslandım.kaydirigubbakcemile3 Her şeye rağmen 460 günü bitirdik ve artıkın bir ömür boyu birlikteyiz inşallah.kaydirigubbakcemile5

ne güzel canım :))
çok mutlu olun bir daha ayrılmayın hiç :)
burası olmasa bize de günler geçmezdi herhalde...
a.s.

Amin canım ya hepimiz için geçerli olsun bu güzel dileklerin.
Ahh ahh sorma bende çok çektim ve çektirdim.İlk ilişkimdi ve askerdeyken evet demiştim.Bir yanın mutlu ama bir yanın haber alamadıkça endişeli.Ne günler geçirdik burda arkadaşlarla birlikte.Darısı sizin başınıza inşallah.a.s.

Allah yardımcın olsun canım.
Ayrı kalmak gerçekten zordur bilirim heleki evliyken.
Ama sabır ve zaman herşeyin ilacı inan.
Bak burdaki herkes aynı dertten müstarip ama birbirimize destek larak bu günleride atlatmaya çalışıyoruz.Umarım günler su gib akıp gider ve sende kavuşursun eşine...

Allah bı daha ayırmasın canım hep mutlu olursunuz ıns.
her ılıskıde yasanır ınıs cıkıslar onemlı olan sonunda mutlulugu yakalamak:asigim:

Allah kavustursun canım yaa
daha cok yenı evlıymıssınız valla evlıyken emınım hasret uzaklık daha zordur ama Allah sabrını verıcektır mutlaka merak etme canım:teselli:

Allah bı daha ayırmasın canım hep mutlu olursunuz ıns.
her ılıskıde yasanır ınıs cıkıslar onemlı olan sonunda mutlulugu yakalamak:asigim:

Amin canım amin...
Ben biraz bencilim bunun farkındayım.
Kendim yapınca sorun yok ama karşı tarafın en ufak bir hatasında küplere binerim yani binerdim.Ben gerçekten şanslıyım ki sevdiceğim çok anlayışlı...
Bende artık uslanıyorum sanırsam:)

kımse dort dortluk degıl canım onemlı olan hatanın farkında olman
ve gercekten sanslısınkı bu zamanda sabırlı ve anlayıslı bı erkek bulmak zor dogrusu
Allah mutlulugunuzu bozmasın ıns. opuyorumnanaktan

benimde sevdiğim asker ama çok şükür ki 1,5 saatlik mesafede askerlik yapıo arada gidip görüyorum :) ama biz normalde de ayrı yerlerde yaşıyoruz hayatım hep özlemle geçiyo..

benimde sevdiğim asker ama çok şükür ki 1,5 saatlik mesafede askerlik yapıo arada gidip görüyorum :) ama biz normalde de ayrı yerlerde yaşıyoruz hayatım hep özlemle geçiyo..

aa nekadar sanslısın tatlım yaa
uzulme elbet bırgun kavusursunuz bıter ozlemınız:teselli:

kıyamam yaa badem gözlümde subaylığı kazanmasaydı 22 haziranda pomem e gidecekti
hangi şehirde seninki

Amin canım amin cümlemizi...
Ya biliyorum çocukluk.
Biz yaklaşık 1 yıl 3 aydır birlikteyiz.
Ve ben fazla mantıkçı davranıyorum.Mesela aramasın aramam mesaj atmasın atmam.İlk adımı atmak bana zayıflıkmış gibi geliyor yani geliyordu.O yüzden gerçekten çok sabırlı.Her zaman şükrediyorum hayatımda olduğu için...Uslu olmamaı sağlayanda sizler oluyorsunuz inanın bana.Normalde bu şekilde herkese içni döken biri değilimdir.

ah ahhh bu neks neler çektirdi bize .inatçı keçi kaydirigubbakcemile3

aynı şehrin havasını soluyunda varsın görüşemeyin
badem gözlümde tuzladamafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…