sen nerelerdesin baklava:kim yaaa
ne güzel canım :))
çok mutlu olun bir daha ayrılmayın hiç :)
burası olmasa bize de günler geçmezdi herhalde... a.s.
canlarım ablanız karnını doyursun gelsin
görüşürüz öğleden sonraaa
Bende hasret Çekmeye yenİ baŞlayanlardanım
kocam polİs eĞİtİm merkezİnde eĞİtİme gİttİ 6 ay yok ve ben henÜz 8 aylık evlİyİm
2 hafta oldu korktum sÖmestırdan baŞladım Şafak saylama son 79 İlk yarı İÇİn
Amin canım ya hepimiz için geçerli olsun bu güzel dileklerin.
Ahh ahh sorma bende çok çektim ve çektirdim.İlk ilişkimdi ve askerdeyken evet demiştim.Bir yanın mutlu ama bir yanın haber alamadıkça endişeli.Ne günler geçirdik burda arkadaşlarla birlikte.Darısı sizin başınıza inşallah.a.s.
kocam polİs eĞİtİm merkezİnde eĞİtİme gİttİ 6 ay yok ve ben henÜz 8 aylık evlİyİm
Allah bı daha ayırmasın canım hep mutlu olursunuz ıns.
her ılıskıde yasanır ınıs cıkıslar onemlı olan sonunda mutlulugu yakalamak:asigim:
Amin canım amin...
Ben biraz bencilim bunun farkındayım.
Kendim yapınca sorun yok ama karşı tarafın en ufak bir hatasında küplere binerim yani binerdim.Ben gerçekten şanslıyım ki sevdiceğim çok anlayışlı...
Bende artık uslanıyorum sanırsam:)
benimde sevdiğim asker ama çok şükür ki 1,5 saatlik mesafede askerlik yapıo arada gidip görüyorum :) ama biz normalde de ayrı yerlerde yaşıyoruz hayatım hep özlemle geçiyo..
kımse dort dortluk degıl canım onemlı olan hatanın farkında olman
ve gercekten sanslısınkı bu zamanda sabırlı ve anlayıslı bı erkek bulmak zor dogrusu
Allah mutlulugunuzu bozmasın ıns. opuyorumnanaktan
ben geldimmmm
neks valla çok sevindim seni gördüğüme Şeniz
Amin canım amin cümlemizi...
Ya biliyorum çocukluk.
Biz yaklaşık 1 yıl 3 aydır birlikteyiz.
Ve ben fazla mantıkçı davranıyorum.Mesela aramasın aramam mesaj atmasın atmam.İlk adımı atmak bana zayıflıkmış gibi geliyor yani geliyordu.O yüzden gerçekten çok sabırlı.Her zaman şükrediyorum hayatımda olduğu için...Uslu olmamaı sağlayanda sizler oluyorsunuz inanın bana.Normalde bu şekilde herkese içni döken biri değilimdir.
şuan kıbrıstamı sevdiğin kuzum
Yok ablacım geldi çoktan istanbulda burda çalışıyor.Bazen iş gereği şehir dışına çıkıyor birkaç gün yada bir hafta sonra yine geliyor.Klima şirketinde çalışıyor yaz itibariyle çok yoğun çalışıyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?