:kedi: sağol kuzum
vallahi bende çok özlemişim seni gitme he bidaha
safak bugun ıtıbarıyle 300den dustuk 299
safak bugun ıtıbarıyle 300den dustuk 299
Bende valla ablacım...
yok gitmem bir yere sizi güldürürüm ben hep heç beraklanmayınn kaydirigubbakcemile5
örnek ver birtanem aşırı kıskançlığına
Ayyy canımsın yaaa rakamı okuyunca benim şafak saydığım günler aklıma geldi hayırlısıyla biter inşallah...
gitme :)
bu topiği açtım ayrılamıyorum bir türlü kaydirigubbakcemile3
akrabalrımdan kıskanması gıydıklerımı kısıtlaması konustugum ettıgım ınsalara karısması ve hısc bı erkekle muhattap olmamı ıstememesı ve aklıma gelmyen daha bır suru sey
ya ablacım benım asıl takıldıgım konu sevgılıyken nısanlanalım ozaman boyle kısıtlamam kıskanmam en azından benım oldugunu herkes bılıcek dıyodu ama nısanlandık degısen hıc bısey olmadı
bazen kıskanclıgı anlayıssızlıgıyla da bırlesınce tartısmalarımızın sonu gelmıyomafoldumben
ınş canım
sız nısanlımısınız pekı:asigim:
yavrum biz 5 yıllık evliyiz aynıları bendede var inan bana
ay kıyamam nilayıma ben Şeniz
nerelisiniz yavrum
Yok canım bizim için daha çok erken ben daha 20 yaşındayım ve okulum var okul bitmediği sürecede ciddi bir adım atamıcaz.Ama onun ailesi beni başından beri biliyor tanışmak istiyorlar ama ben erteliyorum böyle ciddi konular için daha çok erken.Ki bizimki daha çok yeni sayılır çünkü ben askerdeyken evet dedim.1 yıl 3 ay oldu birlikte olalı.Askerden gegeli 6 ay oldu.9 ayı askerde geçti anlıcan.Yanlız bir gün ben espri olsun diye tek taşımı kendim alır tek başıma kendim takarım senin alcağın yok demiştim:)Normalde o hep istemişti ciddiyete bindirelim aileler tanışsın filan en azından kendi aramızda takalım ben istememiştim.Dediki ehh ben istedim sen istemedin.Dedim tamam ben kendime alcam:) Sonra sevgiler gününde buluştuk.Bana tek taş almış hehehe çok komikti ne yapacağımı şaşırdım.Ama malesef takamıyorum bir iki gün taktın herkes sözlendin mi dedi kaldım öle.Çocuğum ben daha:) Ailem bilmiyor yani durumu okul varken asla kabul etmezler.
oyle ama ablacım bazen bu kıskanclıkları bana guvenmedıgınden oldugunu dusunuyorum
bırıyle konustunmu ettınmı ya benım karakterımıde huyumuda bıldıgı halde ne yapıcagımı nasıl hareket edecgmı soyluyo
mesela gecen gun gecıcı olarak baska bı odaya gectım ısler yogun yanımda stajer bı cocuk var bı yandan ıs yapıyorum bi yandanda nısanlımla konusuyorum napıyosun felan dedım baska bı odadayım calısıyorm yanında bırı varmı felan dedı bende soyledım erkek oldugunuda ogrenınce konusuyomu bakıyomu bılmem ne ben dedım suanda musaıt degılım sonra konusalım yok kapatmadı cvbımı ver benm benım burda aklım sendemı kalsın vs bende evet hayır dıye cvbını verdıkce bu sordukca sordu buda sınırımı alt ust ettı
yanı benı tanıyan bılen ınsan bılmezmıkı samımı olmıcagımı
bunu onada soyledıgımde ben senı tanıyom ama karsındakının dusuncelerını bılemem felan
ben soyleyınce bılebılcenmı dıyom ben bılırım sanada soylerım nasıl hareket edıcegını dedı
bende ben kıme nasıl davranıcagmı bılmıyommukı sen solıceksın dedım oyle ıste bu sadece bı olay bunun gıbı bır cok mantıksız seylerı oluyo en sonundada askerde oldugu ıcın tamam dedım nasıl ıstersen oyle davranırım dıye konuyu kapattım ablacım napıyımmafoldumben
herseyı zamanında yasamak en dogrusu canım yaa
bende trabzonluyum kuzum
eftelyam du sana bir link vereyimde oku
eftelyam bir şu linki oku kuzum
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/233141-erkeginizin-anlamsiz-kiskancligi.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?