Aşırı düşkün trabzona.
Ben mesela galatasaraylıyım o trabzonlu.
Nasıl sinir oluyor bende trabzonlu olcakmışım memleketini ziyaret etcekmişim birlikte trabona maça gitcekmişizz neler neler:)
genelde şövenist oluruz biz trabzonulular
genelde şövenist oluruz biz trabzonulular
Askerdeyken gerçekten sabırlı olman lazım canım.Çünkü normalde hi tepki vermiyeceği yada ufak bir söz dokundurmayla geçiştireceği şeylere bile daha büyük tepkiler verebiliyor.Ki onlarada hak vermek lazım.Ailelerinden sevdiklerinden kendilerini iyi hissettikleri herşeyden uzaktalar.Psikolojileri gerçekten bozuluyor.Sonuçta sen özür oluyorsun aynı yaşantına devam ediyorsun ama onun eli kolu bağlanmış oluryor.Hani geldiğinde böyle davranırsa çok aşırıya kaçmadan ağırlığı koy hani şimdi normal gelir ama sonuçta siz bir ömrü paylaşıcak olan kişilersiniz evlendiğinizde daha fazlasını yaparsa daha çok üzülürsün...Ama en azından askerdeyken sakin olmaya çalış...Sonuçta seven insan kıskanır.Ve erkekler diğer erkekleri tanıdıkları için neler düşündüklerini bizden daha iyi bilirler ve savunma iç güdüsüne sahiptirler.Umarım herşey dilediğin gibi olur canım ne diyebilirim ki...
saol canım ama askerden oncede aynı sekıldeydı suanda askerlıgın verdıgı psıkolojıylede alakası vardır bu davranıslarının mutlaka o yuzdende ustune gıtmıyorum zaten alttan almaya calısıyorum ama bu sefer benım sınırlerım yıpranıyor sonrada soguk davranıyorum elımde olmadan sonra kendımı toplayıp askerde oldugu aklıma gelıncede yanında olup destek olmaya calısıyorum
bı an once atlatalım su askerlıgıde bıtırıp geldıgınde alıcam karsıma konusucam eger bu benım huyum vazgecemem dersede yapabılecegım pek fazla bısey kalmıcak bu ılıskı ıcın:çok üzgünüm:
Öyle vazgeçmek olmaz.Sonuçta biz hanımlar ne istersek alırız.Erkeklere göre daha sabırlıyız çünkü.Askerlik gerçekten farklı bir psikoloji asla sinirlerinin yıpranmasına izin verme.emin ol geldikten sonra herşey yoluna giricektir ben buna inanıyorum
ınş canım ya ben onu bu huyundan vazgecırmek ıcın cok ugrastım cok dıl doktum askerden oncede
askere gıdıcegı sıralar tam duzelmıstı artık ıstedıgım gıbı bırı olmustu demısken yıne basa donduk
oyuzdende cok yoruldum artık canım gelınce yapabılcegım tek sey konusmak olur:umursamaz:
aa canım ılk kutlayan ben olayım hayırlı olsunhihoyyyt
ne guzel cıkmısın resımlerdeopuyorumnanaktan
Hayırlısı olsun bencede çok tatlı çıkmışsın darısı benim başıma inşallah:)
Eminim seni anlıcaktır canım...
Tek tavsiyem askerdeyken asla tepki verme...
Hep destek ol emin ol herşeyin farkına varıcaktır.
oyle yapıcam canım suanda zaten elım kolum baglı ne derse tamam dıyıp alttan alıcam
tavsıyelerın ıcınde cok saol kuzum yaŞeniz
cıcıkız hangı bolumden mezun oldun canım
mervemmmm bu ne güzellik kuzummm maşallah
bazıları gibi kandırmadın hemen resim koydun bebeğim baş harfi nisan :roflol:
eftelyam nilaya kelimesi kelimesine katılıyorum sabır biraz daha
İyi akşamlarr canlarım ben çıktım hafta sonu tekrar girerim öpüldünüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?