Sevdiğini özleyenler buyurun

ciciş herkese sıfır sana beş
benden sonra en erkenci sen olduğun için

ovvvvvvv çok sağolllllasınnnnnn:lepi: :lepi:

geldim canlarım yaaa dedim ya benım pc bozuktu format atılması gerekiyordu ben bi bilgisayarcı oldugum halde format atmasını bilmiyom:) ensonunda bi arkadasım attı sagolsun.. mezun oldunmu kız merve:)

öğren cnm formatlamayı valla laf ederler bilmiyo diye lmaz:
mezun oldum bitti şekerimmmmmm sositososito

ablammm, Samsun merkezden kendisi balım...biliyom sen Trabzonlusun =)) :smiley-cool:

sevdalımla geçen sene gitmiştik Samsuna, çok güzel memleket, orada yaşamayı düşünebiliriz belkim
:1rolleyes:

kızlarr birazdan gene ablama gidicez, ansızın çıkarsam şapşırmayın e mi :)) :roflol:

nurum diğer işlerde gelişme varmı

var ayşe abla iş arıyo harıl harıl iş bulunca abisi ile konuşucakmış benım için yani evlenmeyi düşünüyoruz dicekmiş bizimki:) agzında belki bu yaz diye bi söz çıktı sanırım iş buldugunda evlenme teklifi alıcam diye düşünüyorum:)

mervem okulda göstermedilerki daha bide hiç pc dukkanında felan çalışmadım genelde hep çalışanlar yada okulda ögrenenler biliyo yada ailesinde bilenlerde bende hiçbiri yok ama okul bitene kdar bizim bi hoca ögretcem dedi sagolsun öğrenirim yaa:) valla helal olsun canım darısı başıma seneye bende inş. mezun olurum:lepi:

nurum işlerin yoluna girmesine sevindim
elbette iş bulur
ne kadar oldu askerden geleli

10 gun sonra 2 ay dolucak ablacım bu ilaç firmasının ilaçlarını pazarlayan mümessiller var ya ona başvurmak istiyo mümessil olucakmış bizimki:)

o kadar oldu hee 2 ay
ah şu günler geçse gitse
iş bulur kuzum kolay iş
hele sende okulunu bitir
bir dahaki yaz evlenirsiniz

10 gun sonra 2 ay dolucak ablacım bu ilaç firmasının ilaçlarını pazarlayan mümessiller var ya ona başvurmak istiyo mümessil olucakmış bizimki:)

hayırlısı olsun canım, mümessillik zor ama güzel bir iş...araba kullanarak geçiyor çoğu...

ama geliri iyi olur işallah canım, hayırlısı...:))opuyorumnanaktan

abluş geziyom valla, burası bugün çok gusel serin yağmır yağıyir...:))
kaydirigubbakcemile2

yok abla yaa okulum biticek dgs ye giricem onun sonucuna göre evlenirim evlilik herzaman olur yeterki aklından desin ben bu kızla evlenmeyi istiyorum diye..ki dedi de ben sensiz yapamam dedi evlenmeyi ben senınle istiyorum ama sadece zaman dedi.. bende zamana bıraktım herşeyi benım şu okulum bitsinde dediğin gibi su akar yolunu bulur..

canım yapmak istiyor ama bakalım ondada tanıdık olması gerekiyormuş..sınavları felan oluyormuş başvuru için..bakalım inş. bi tanıdık bulurda istedigi işi yapar..

hoşgeldin ayşecanımmm
nisanım dünde 406 demiştin
bi bak googleden şafak kaç die ara siteler çıkıo
bi hesapla bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…