Sevdiğini özleyenler buyurun

Ohhh az kalmış be ablacım.. 9. pazar da yuvanızda pazar kahvaltısı yaparsınız şöyle omletli kızarmış ekmekli opuyorumnanaktan

O gelecek ablacım 3 ağustosta.. Ama bu aralar pek iyi değiliz.. Geçiş dönemi yaşıyoruz galiba.. Allah sonumuzu hayır etsin..

nedir sorun kuzum

Ablacım, aşırı bir sahiplenme duygusu ve beraberinde kıskançlık başladı.. Ben kısıtlamaları hiç sevmem.. Hiç böyle bir şeyimiz yoktu şu son 1 haftaya kadar.. Askere gideceği kesinleşti bir haller oldu.. Topuklu ayakkabı giymeme laf eder oldu ki ben alışkın değilim böyle şeylere.. Tanıyamaz hale geldim.. Dün gece sordum nedir bu değişimin sebebi, gidince gözüm arkada kalmasın dedi.. Ben de eğer arkada kalacak bir durumu varsa beni arkanda bırakma o zaman dedim, bir nevi rest çekmiş gibi oldum.. Sen beni anlamıyorsun dedi bu seferde.. Askerlik süresince burnumdan getirecek bu gidişle hayatı.. Ciddi ciddi düşünmeye başladım artık.. Bu sadece bir örnekti ablacım bunun gibi bir sürü şey yaşadık son 1 haftada..

üzgünüm araro ama haklı sevdiğin
askerde nasıl değişyorlar
okudunmu kısknaçlık topiğimi
ordan pay biç

üzgünüm araro ama haklı sevdiğin
askerde nasıl değişyorlar
okudunmu kısknaçlık topiğimi
ordan pay biç

Ben askerden geldikten sonra da böyle olmasından korkuyorum.. Çünkü bizimki oldu bittiye gelecek biraz.. İsteme nişan,vs hepsi kısa bir zaman içerisinde olacak.. Askerden sonra da tartma zamanım kalmayacak gibi geliyor.. Burda neler okuyruz, evlenmeden önce melek gibi adamlar evlendikten sonra değişiyor.. Ya öyle olursa, ya bunlar işaretse diye düşünmeye başladım iyice paranoyak oldum
Bir de anlamadığım bir nokta var.. Sevdiği için mi kıskanıyor yoksa güvenmediği için mi? Bizim aramızda bunların konusu dahi geçmezdi çünkü ne değişti 1 hafta içerisinde hiç anlam veremiyorum :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…