Sevdiğini özleyenler buyurun

Burdayım burdayım yemek yapmaya gittim kaydirigubbakcemile3
Ama siz gitmişsiniz kanımca :) ıyi gecelerrr :)

heytttttttttttttttttttt ben geldimmsize özlemimden duştan çıktım kafamda havlu direk nete gledimmm nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

anamm kaçıyo muşsunuzzzben bugünden geldim hemm çok iyi karşılandık ama yinede gıcık hareketler vardıı cnımız sıkıldı babam da hadi gidelim dedi 20 dk önce eve girdim duşa gircdim çıktımablacım sende çıkıyomuşsun?yarın damatlık almaya gidicezz o yüzden giremeye bilirim

mysticgrilim seninde kıskançlığın normal be kuzum

abloşum merve nin kii normalde bnm hiçtee değill çok laf yiyoo benden bu konuda sonrada üzülüyorummmmm çünkü bazen ister istemez kırıyorum a ama ablam brir konu var anlatçam o konudan kendimi kurtaramıyorum nolur yardımcı olun mafoldumbenşimdi çıktım optumm herkesii

sarissa uyuyamadım ki bir türlü en iyisi iyice uykum gelene kadar bekleyeyim dedim hala gelmedi :)

Ablacım, dün gece telefonla konuştuk, ben dedim ki seni anlıyorum, psikolojini anlıyorum, bu kısıtlamalarının güvensizlikten kaynaklanmadığını sevginden kaynaklandığını biliyorum dedim.. Ne dese beğenirsin, ben bu devirde babama bile güvenmem dedi... 3.5 yıldır tanıdığım adam bana bunu dedi.. Bir süre seninle görüşmek istemiyorum dedim, telefonu kapattım.. Açmaya da mecalim yok.. Uyanınca tekrar bi konuşmaya çalışıcam, düşüncelerinde bi değişim olmazsa ona göre karar vericem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…