bitanem sevda emek,sevda sabır işidir
sevince katlanıyorsun
sende yapardın inan bana
face şifresini bilmicem hee
yada o benimkini kıyamet kopar
aroram aşkla gurur
aşkla inat hiçbirzaman yanyana olmaz
prensiplerimlemi mutlu olurum sevdiğimlemi diye düşün böyle anlarda
benim için herşeyden öncdedir badem gözlüm
şimdik güzeller güzelim şöyle söylim sana:
sizin 5 yıldır kurduğunuz denge var...ortada senin karakterin var, onun alışkanlıkları var, birbirinize verdiğiniz tepkiler var...
ilişki hep bunlardan oluşan bir bütün değil mi ?
böyle olunca, çok abartmadan tabii, senin de kendinden ödün vermeni istemem kuzum...
yani eğer hep böyleysen ve bu güne kadar rahatsız olmazken sevgilin, bir anda kendini çocuk gibi hissetmeye başlamadı ya...CADIARZU
ama orta yolu bulursanız, çok çok daha sağlıklı olacak bak gör...
şu şifre olayına anlam veremiyorum işte bu da bizim ilişkimizin bir özelliği...
o tip konuların adı bile geçmedi ki 3 yıldır aramızda...
ben onun telefonuna bile bakmam, o da benimkine...:lepi:
benim çantamdan düşen kağıdı alıp okumaz, fişlere falan bakmaz (annem bakar ama delikafadulden)
hep böyleydik biz, o nedenle her ilişki farklıdır kuşum, ne desem havada kalacak... :sm_confused:
Allah nazarlardan saklasın canım ne guzel bı ılıskınız var aranızdakı guven hıc kaybolmaz ıns
nisan benim adamda manyaktır haa
öle böle değil
şimdik güzeller güzelim şöyle söylim sana:
sizin 5 yıldır kurduğunuz denge var...ortada senin karakterin var, onun alışkanlıkları var, birbirinize verdiğiniz tepkiler var...
ilişki hep bunlardan oluşan bir bütün değil mi ?
böyle olunca, çok abartmadan tabii, senin de kendinden ödün vermeni istemem kuzum...
yani eğer hep böyleysen ve bu güne kadar rahatsız olmazken sevgilin, bir anda kendini çocuk gibi hissetmeye başlamadı ya...CADIARZU
ama orta yolu bulursanız, çok çok daha sağlıklı olacak bak gör...
şu şifre olayına anlam veremiyorum işte bu da bizim ilişkimizin bir özelliği...
o tip konuların adı bile geçmedi ki 3 yıldır aramızda...
ben onun telefonuna bile bakmam, o da benimkine...:lepi:
benim çantamdan düşen kağıdı alıp okumaz, fişlere falan bakmaz (annem bakar ama delikafadulden)
hep böyleydik biz, o nedenle her ilişki farklıdır kuşum, ne desem havada kalacak... :sm_confused:
aroram boşuna abla demiyosunuz ya bana:)
yaş 30 kuzum
Yok canım yazdıklarının hepsini beynime kazıyorum..Aslında çok doğru sölüyosun zamanında böyle olmuşki alışmışım.. Kendimden ödün vermek istemiyorum ama farkındayım ki o böyle mutlu senii üzcek kırcak sana laf getırcek bir hareketde asla bulunmam benı raapor vermek zorunda bırakma dıyo...Ha sorunca mecbur söluyo nabtını nettini..
Dün onu beklerken sevqılımın en samımı arkdasıyla denk qeldık..Pek yüz vermem ama cocuk cok konuskan..Ya mervee ben sızınkı gıbı bısı gormedım yaa dıyo..Bı ınsanın agzından hıcmı düşmeş sevdiği kızın ismi diyo...Sohbet ediyoruz diyo merve şunu sever merve bunu sever diye aralara sıkıştırıyo diyo ..Buraya gıdelım dıyorumm yok merve hoşlanmıyo ben oraya gıdemem diyo diyo ..İki kelimesinden biri zaten sensin çok üstüne gitme diyoo....
Inanırmısınızz o asker defterının her sayfasında ben varımm ...Hayallerımızı yazmıss şiirler şarkılarrr neler nelerrr....Başkası olsa dalqa geçerim ama sevdiğim yapınca dünyanın en güzel şeyi gibi ....Sanırım ona haksızlık ediyorum....Kıskanclıklarım onu kaybetmeme neden olursa kendımı hıc affetmem.....
Yok canım yazdıklarının hepsini beynime kazıyorum..Aslında çok doğru sölüyosun zamanında böyle olmuşki alışmışım.. Kendimden ödün vermek istemiyorum ama farkındayım ki o böyle mutlu senii üzcek kırcak sana laf getırcek bir hareketde asla bulunmam benı raapor vermek zorunda bırakma dıyo...Ha sorunca mecbur söluyo nabtını nettini..
Dün onu beklerken sevqılımın en samımı arkdasıyla denk qeldık..Pek yüz vermem ama cocuk cok konuskan..Ya mervee ben sızınkı gıbı bısı gormedım yaa dıyo..Bı ınsanın agzından hıcmı düşmeş sevdiği kızın ismi diyo...Sohbet ediyoruz diyo merve şunu sever merve bunu sever diye aralara sıkıştırıyo diyo ..Buraya gıdelım dıyorumm yok merve hoşlanmıyo ben oraya gıdemem diyo diyo ..İki kelimesinden biri zaten sensin çok üstüne gitme diyoo....
Inanırmısınızz o asker defterının her sayfasında ben varımm ...Hayallerımızı yazmıss şiirler şarkılarrr neler nelerrr....Başkası olsa dalqa geçerim ama sevdiğim yapınca dünyanın en güzel şeyi gibi ....Sanırım ona haksızlık ediyorum....Kıskanclıklarım onu kaybetmeme neden olursa kendımı hıc affetmem.....
kıskançlıkla güvenin alakası yok eftelyam
güvenmese seninle zaten beraber olmaz
bazı duyguların nedeni yoktur
aşkın mesela neden ona aşık olduk o özellikle binlerce adam varken
kıskançlığında sebebi yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?