Sevdiğini özleyenler buyurun

bitanem sevda emek,sevda sabır işidir
sevince katlanıyorsun
sende yapardın inan bana

Yok ablacım ben çok keskin hatlara sahibim bu tür konularda.. Taviz veremiyorum hiçbir şekilde.. Gerekirse sevdiğimden ayrı kalırım, ama taviz veremem diyorum hep.. Çok kötü bir özellik ama değiştiremeim yıllardır.. O yüzden korkum işte bu güzel ilişkiyi bitiren benim prensiplerim falan olmamalı..

aroram aşkla gurur
aşkla inat hiçbirzaman yanyana olmaz
prensiplerimlemi mutlu olurum sevdiğimlemi diye düşün böyle anlarda
benim için herşeyden öncdedir badem gözlüm

eftelya çok sev çok
kızdığında güzel anları yaptığı fedakarlıkları getir aklına

Allah nazarlardan saklasın canım ne guzel bı ılıskınız var aranızdakı guven hıc kaybolmaz ıns

Allah nazarlardan saklasın canım ne guzel bı ılıskınız var aranızdakı guven hıc kaybolmaz ıns

amin canım kaybolmaz inşallah..bu askerlik sürecinde azıcık kıskançlık olacak o belli bişey ama güvenine zeval getirmemeye çalışacağım ben de...
onun zaten orada kıskanılacak durumu yok :)) :gitme::gitme::gitme: :lepi:

nisan benim adamda manyaktır haa
öle böle değil

sen de az değilmişin küççük cadı =) sositososito

Yok canım yazdıklarının hepsini beynime kazıyorum..Aslında çok doğru sölüyosun zamanında böyle olmuşki alışmışım.. Kendimden ödün vermek istemiyorum ama farkındayım ki o böyle mutlu senii üzcek kırcak sana laf getırcek bir hareketde asla bulunmam benı raapor vermek zorunda bırakma dıyo...Ha sorunca mecbur söluyo nabtını nettini..

Dün onu beklerken sevqılımın en samımı arkdasıyla denk qeldık..Pek yüz vermem ama cocuk cok konuskan..Ya mervee ben sızınkı gıbı bısı gormedım yaa dıyo..Bı ınsanın agzından hıcmı düşmeş sevdiği kızın ismi diyo...Sohbet ediyoruz diyo merve şunu sever merve bunu sever diye aralara sıkıştırıyo diyo ..Buraya gıdelım dıyorumm yok merve hoşlanmıyo ben oraya gıdemem diyo diyo ..İki kelimesinden biri zaten sensin çok üstüne gitme diyoo....

Inanırmısınızz o asker defterının her sayfasında ben varımm ...Hayallerımızı yazmıss şiirler şarkılarrr neler nelerrr....Başkası olsa dalqa geçerim ama sevdiğim yapınca dünyanın en güzel şeyi gibi ....Sanırım ona haksızlık ediyorum....Kıskanclıklarım onu kaybetmeme neden olursa kendımı hıc affetmem.....

kıskançlıkla güvenin alakası yok eftelyam
güvenmese seninle zaten beraber olmaz
bazı duyguların nedeni yoktur
aşkın mesela neden ona aşık olduk o özellikle binlerce adam varken
kıskançlığında sebebi yoktur

canımmm, ne mutlu sana :))opuyorumnanaktan

bence çok sıkma çocuğu, azcık anlayışlı olmayı dene ama kendini kötü hissettiğin yerde dur olur mu balım ?
Şeniz

kuzum benim yaaa :teselli:

çok doğru ablacım...

insan sevmediğini kıskanır mı...

ayşe ablamın kıskançlıkla ilgili topiğine yazmıştım, yok değil kıskançlıklarımız var tabii...olaylara verilen tepkiler oluyor genelde kıskançlık...genel bir hal değil bence, günün 24 saati kıskanırsak ohooo ben kalpten giderdim herhal...
ama güven, sabit bir hissiyat...bir tür genel kabul...

:roflol: alemsin nisanım
bu arada eftelyanında adı merve
cicikızında merve
mysticgril de merve
bi çözüm bulmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…