aayyyy teşekkrüler canım benim opuyorumnanaktandenise ne ka güzelsin çiçeğim yaaaaa
maşallahhh
istanbulda canımcığım mafoldumbendenise senin sevdiğin nerde birtanem
al sende bi facebook cicim :dilcikar:Denısee bakk açtırma bana facebook burayada koy bı resım bakıcam cabukk =)
Bak kırmayın bu aksam benı askerım gıdıyoo aglarım heee
al sende bi facebook cicim :dilcikar:
ama aslında benim profil albümümde fotom var 1 tane, sen contactlarda eklisin bende görmen gerek normalde
benim face im yok :dilcikar:
kıskanmayalım lütfen kaydirigubbakcemile3benim face im yok :dilcikar:
açtırrr kıızzzzz zemuszemus. tanıyalım birbirimizi en azından kiminle konuştuumu bileyim. şeklini şemanı göreyim :teytey:Varda dondurdumm açtırtmayınnn ulennnnnnnnnnnnn ... =)
Gördüm canım kk deki resmi küçük ama o hıhh h....
nişanlı olanların olmamaz dıye bı kural mı var :roflol:Sen eksik kall ebuşumm =)) Sen nişanlısınnn
kuzum 85 senin sevdiğin nerde
bu arada adım ayşe
benım aşkım istanbulda oturuyor canım orda calısıyor yani, bende marmaris te yaşıyorum her zamanbebeğim valla çok fotoğraf var
denise neden marmariste
askermi orda
evet ben nişanlıyımmmzemuszemus ama face im yokkk:umursamaz:Sen eksik kall ebuşumm =)) Sen nişanlısınnn
kıskanmayalım lütfen kaydirigubbakcemile3
kıskanmayalım lütfen kaydirigubbakcemile3
açtırrr kıızzzzz zemuszemus. tanıyalım birbirimizi en azından kiminle konuştuumu bileyim. şeklini şemanı göreyim :teytey:
nişanlı olanların olmamaz dıye bı kural mı var :roflol:
hoşgeldin balım, üzülme tamammı :teselli:izmirde aşkımŞeniz5 ayda bir görüşüyok bende vicdan memnun oldum
sende facelen sende gör büyük fotolarımı fıstıgım kaydirigubbakcemile5Varda dondurdumm açtırtmayınnn ulennnnnnnnnnnnn ... =)
Gördüm canım kk deki resmi küçük ama o hıhh h....
madem öyle bende görmek istiyom Çok üzgünüm çoookYok kızz takılıyorum öle biz nişanlı olamadıkyaa tripdeyimm =)
Ben ara ara kk ye foto koyuyorum konuya yanii büyükk şekilde arkdaslar gorduler benı kikiki =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?