Sevdiğini özleyenler buyurun

ne güzellllll

biz de ne kadar eğlenirdik beraber yimek yaparken...:çok üzgünüm:

oyy kıyamamm ama ben de çok bekledim bu günleri
nişanlanalım diye bekledim, doktora bitsin diye bekledim, asker yolu bekledim
bekledim de bekledim yanii
bitti çok şükür
Allah sizi de kavuştursun inşallah

Kızlar qeldimmm ..........

Evden çıktım homurdana homurdana beklediği yere gittimm....Öptü beni hiç pas vermedimm..Başka bi arabayla qelmıs sasırdım...
Kuaföre gidiyoruz dedii saçlarımı yaptırcakmışımm ..Bide bana paket verdi bunuda al dedii ...
Pakette beyaz bi elbise .... Kuafördeyken aradı son qünüm kırma elbiseyi giy sonra naparsan yap dedi sesimi cıkarmadım.. Giydim kızlar süperr bişi saclarıda yaptırdımm... Kuaförden beni almaya qeldi .. Takım elbise giymişşş .Kendi iki tel sacını yaptırmışş =) Sahile evlerinin oraya gittikk evlerinin altı cafeler dolu mekanlar var.... öNünde durduk ben hala napmaya çalıştını çözmeye calısıyorum ..Heralde qene sosyetık bıyere gıdıcez dıye beklıyorum.. Bu konusmaya başladııı ....Bısıler söledı Ve EVLENME TEKLıFı ETTııı KABUL EDERSEN HEMEN ŞıMDı BABANDAN ıSTıYCEM SENı DEDı .......şaşırdım abisinin arkadasları sevqılılerı kendı arkdasları felan baya kalabalık bı grup bızı alkıslamaya basladı.. Pırlanta yüzük almış..Parmağıma taktı sarıldım ben bunaa şoktayım ağlıyorumm bi yandan sorcam ben sana diyorumm gülüyo banaaa =) Sonra kendi arabası qeldi süslemişler qelin arabası gibi ..Arkasında KÜÇÜK ASKER SÖZLENDı YAZIYO =) Merkezde bi mekana gittik orayıda ayarlamışlar 4 5 araba gıttık kucuk kutlama gıbı bşi yaptılar. =) Sonra bız yanlarından ayrıldık bilinler bilir bursada kültür parka gittik... Çimenlerde oturuyoruzz gelın damat modundaa uzun uzun konustukk..Aynı sıtede yazdıgım gıbı onada anlattımm...Ben böyle dusundugunu bılmıyodum dedii.Farkında olmadan kırmısım senı dedii..Karım gıbı hıssettıgım ııcın ılgılenme konusunu ıhmal etmısım dedi özüurdıledii ..Baya konustuk hala ve hareketlerıne cekı duzen verıcenı söledii .Aaılesıyle ılgılı konulardada aartık bana baskı kurmuycaından bahsetti.... Keske bu konusmayı son gune bırakmasaydın dedi ... Konusarak cözmeye calıstık sorunlarımızı....Kelımeler yetmediğinde öpücükler destek verdi bizee =)

Çok qüzel bi qündü .Hep sorardımm ne zaman evlenme teklıfı edicen diye düşünüyorum nasıl etsem diye derdi =) Buqun aceleye getirttirdin diyoo =)

Yarın gidiyooo 9 ay göremiycemm düşünmek istemiyorumm =( Sevınemedım bu olanlaraaa çok özlüycemmmm ........ bu arada yüzük parmağıma büyük qeldii ehehe =)

ıçimde tuttuğum şeyleri en sonundaa konusabıldıme cok sevınıyorum....Ayrılcaktım senden böyle bı durum olmasaydı dedim.... öYle bi ihtimal yok cıkar kafandan dedi .. Söylediği sözler için özürdiledi 5 yılın verdiği rahatlık dedi bu kadar kırcamı düşünemedim dedi .....Vel hasılı HAK VERDı BENI KAYBETMEK ISTEMEDINI SÖLEDı ...

cnm benim ya çok sevindim senin adına.kabul ettin mi evlenme teklifini :lepi:

5 Senedir birlikte olduğum insan 6 ayda olgunlaşmış büyümüş tavırları yapıyodu bana.. Herşeyi açık açık konuştum ablacım bi anda değişmemi bekleme dedimm....Senin bu değişiminede alışmamı bekleme dedimm...

Büyümeni sabırla beklıycem diyo halaa.... ıçimi attıklarımı konuşmak huzur verdi banaa.....Üstüne böyle bi süpris hiç beklemıyodum...Bıraz buruk bır mutluluk yasıyorum suanda.... Babamı aramasını zor enqelledimm istiycem seni diyo ..... Güzel bi qündüü ağlamaklı mutluluklu bi qündüü ...Ve asla unutamıycaım bigünn...Ayrılmayı planladığım bir günde yüzük taktım ...Allahım bu ılıskı bana daha neler göstericek=)

daha nice unutamayacağın günler yaşarsın umarım cnm sevdiğinle.tabii güzel şeyler.şimdi dediğin gibi bütün duygular karışmıştır sende.önce kızgın kırgındın,sonra mutlu etti seni teklifinle,ve yarın gidiyo üzgünsün..ama sonuçta ii bi şekilde ayrılıyorsunuz.

cnm benim ya çok sevindim senin adına.kabul ettin mi evlenme teklifini :lepi:

Sarıldım buna cimcikliyorummm sorcam ben sana diye=) Gülümsedim yüzüğü taktı evet dedimmi ne zaman dedim hatırlamıyorum suandaa =)

Ve çok ağladımmm çok duyqulandımm ..İçimde biriktirdiklerimde vardıı ...

Bu arada kızlar sölemişimdir erkek arkadasım yıllardır sizofren hastası olan dayısıyla aynı evde yaşıyooo ....Psıkolojık sıkıntılar cok çekti erkek arkadasım cok sınırlı bi yapısı var alıstım artık snırlıyken ustune gıtmıyorum.....

Senı sinirli davranıslarımla kırdıgım ıcın ozurdılerım dedi ..Askerden sonra yardım alıcak....
Hal ve hareketlerının değişeceğine ınandım bakalım zaman ne gösterıcek..

Merve çok sevindim canım bak gördünmü sen onun için ne kdar rahat şöle böle diyodun çocuk sana süpriz yapma ppeşindeymiş belkide dün seni erken yollamasının sebebide budur sana elbise beğenmek yüzük beğenmek için oyalanmış arakdaşlarından plan için destekler almıştıryerimseniben Sana burd diyoruz fevri davranma hemen ayrılık lafını getirme ağzına bi oturup konuşun tatlıya bağlanır diyee a.s Afferim enişteye bak yaptı yine süprizini utandırdı senii helalllalkisalkisalkis sende artık üzme kıs cocuu yazık:mymeka:

kaydirigubbakcemile3​

Ablacım benim telefonum kameralı değil.. Abisinin dj makıneyle resımler çekildi isterim onlardan..
Yada yarın fırsat olursa aşkımın telden çekerizz

Saol betüşüm ne kadar ciddi olduğumun farkına varmış olsa qerekki dersine çalışmış qeldi =) Çatır çatır söledim herşeyii ..Önemlı olan anlamasıydı ve anladığını söledii ...Tavırlarındaki değişiklikleri zzaman göstericekk..turkbayragi

Canım tavırlarındaki değişikliği beraber sağlayabilirsiniz destek ol en ufak şeyde pes etme sadece buyerimseniben Allhım ayırmasın daha mutlu etsin sizi inşşopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…