İyi uykular kızlar :))
Son 24 :)
Askimm Canim Nisanlim Balin Seni Acayip Coooooooook Özlediii senağlama
Gitti 11 ay hihoyyyt
kaldi 11 ay :çok üzgünüm:
Cabuk gecin günler kavusturun beni Askima
allah kavuştursun bitanem kaydirigubbakcemile2
sen ne zaman geldin kuzummm
Ay insan nasıl mutlu oluyor dimii =)
Benimkide d.günümde süpriz yaptı hiç beklemiyordum hemde. Ben lise öğretmeniyim 25 mart d.günümdü okuldan sonra diğer işime yani şimdiki işime geçiyodum part time çalışıyodum o zman =) neyse önceki akşam zaten 1 saat telefonda konuştuk sonra bir ara telefonun şebekesi gitti sanırım tel kapandı ulaşamadım. Neyse geç oldu diye yattım ben. Telefonun sesiyle uyandım tekrardan aşkım aradı saat kaç uyudunmu filan dedi saat 12ye15 var yatım uyuyodum dedim=) neyse normalde hadi uyu sen sabah veya yarın konuşuruz der kapatırdı kapatmıyo konuşturmaya çalışıyo filan sonra 15 dk geçti Ruhum d.günün kutlu olsun seni seviyorum falan filan uykulu uykulu hatırlamıyorumda hehehesonra dedimki bunu içinmi uyutmuyosun beni 15 dkdır dedim evet hadi şimdik uyuyabilirsin dedi =) delii yaa .
Ertesi gün okuldan diğer şirkete geçtim karnım açtı dolaptan bişeyler yiyeyim diye dolabı açtım baktım meyvelerle yapılmış değişik bişi "vayyy bu ne yaaa kimin bu filan dedim mutfak sorumlumuza oda kartına bak dedi=) bi baktım "dünüm bugünüm yarınımsın d.günün kutlu olsun ruhum" yazıyodu nasıl şaşırdım anlatamam:) dolaptan çıkardım taze meyvelerden yapılmış buket çikolata kaplı elma dilimleri çilekler üzümler o kadar güzel süslü bişeydiki şirkettekiler bayıldı ne kadar ilginç çok güzel ne kadar düşünceli nişanlın var filan diyolar övgüleri görseniz=) meğersem benimki teee şırnaktann mektup bile zor gider yanii internet üzerinden sipariş vermiş öyle göndermiş ilginç geldi gönderdim önemli bişi değil sana layik değil diyo bide =) çiçek göndersem kurucak gidicek en azından vitamin alırsın diyo =) bide boğazıma düşkünüüm biraz onuda bildiği için tam benlikti vallaöle işte uzun oldu ama yazasım geldi hehehe=)
Hemide nasıll o anki mutluluklar her şeye değer.Sevdiceğinde hakikaten çok düşünceliymiş maşallah:)Bir de insan o anda ne tepki verceğini şaşırıyor dimi?Benim birde ilktiya hiç dikkat çekmek istemiyordum ama biiyordum tüm gözler benim üzerimdeydi.Ayaklı telefon kulubesi derdi şirkettekiler bana:)Elimde tel düşmezdii valla hem zor hemde güzel günlerdi.Yinede allaha şükür bitti darısı asker yolu bekleyen,veya çeşitli nedenlerle sevdiklerinden ayrı düşmüş herkesin başına inşallahopuyorumnanaktan
Günaydın herkese iyi bir gün diliyorum opuyorumnanaktan
gunaydınlaarrzemuszemus
gunaydınlaarrzemuszemus
Bugün keşke cuma olsaydıda haftasonu biran önce gelseydi =)
Aynen katılıyorum.
Ama şu son iki hafta yoğunluktan nasıl geçti anlamadım.
Yinede KK'ya yetiştim maşallahkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?