Sevdiğini özleyenler buyurun

Şincik size bir şey danışcam hanımlar...

Sevdiceğimle benim işim birbirinden çok farklı malesef.
Ben 08:30 17:30 çalışıyorum ctesi pazar tatil masa başı iş ki tüm gün burdayım biliyorsunuz:)
Sevdiceğim ise klima şirketinde çalışıyor.Sürekli hareket halindeler şantiyeye,büyük otellere şirketlere vs gidiyor.Ki zaman zaman şehir dışına çıkıp bir hafta kaldığı oluyor.Sadece pazar günü tatili var ve yine zaman zaman ogün dahil çalışıyor.Onun çalışma saatleri ise 08:30 ve akşam 19:00 ama genelde o saatte çıkamıyor çıktığı günler çok nadir.(Tabi bu yaz için geçerli) Durum bu olunca bizim görüşmemizde zorlaşıyor hayliyle.Hakkını yiyemem ben mesai kaldığım zaman onca yolu beni yarım saat görmek için geliyor ve sayemde gece yarısında eve gidiyor.Çalışma saattinde çıksa yani 19:00'da bu durumda ben 1,5 saat işten geç çıkıcam ki ikimizin ortak noktası olan yerde buluşabilelim.Oda tahminen 20:00 buluyor.Ve bende oda eve yine geç kalıyoruz.Onun için sorun olmuyor pek ama benim için sorun.Hafta sonuda evden çok dışarı çıkan biri olmadığım için her hafta çıkamıyorum malesef.Ki annem az çok bildiği için sevdiğimi onla olmasam bile onlaymışım gibi davranıp burnumun içinden getiriyor.Birde sevdiğimin ailesi beni biliyor ama ben tanışmadım onlar söylediler ama ben kibar bir şekilde erken diyip geri çevirdim.O yüzden sevdiceğim benleyken onlarda birlikte olduğumuzu biliyor ve bu durum rahatsız ediyor açıkcası.Ben bu durumları göz önünde bulundurarak hiç bir zaman sevdiceğime bu hafta sonuda buluşalım demedim.Her zaman teklif ondan gelir.Ama çoğu arkadaşım bu durumun yanlış olduğu konusunda beni defalarca uyardılar.İlgisiz olduğum anlamına gelirmiş.Ki birkaç defa dolaylı olarak sevdiğimde bunu ima etti.Sizce ben doğru olanı mı yapıyorum?Ki birde şunu düşünüyorum her buluşmamızda elimi cebime sokturmuyor aileside benle olduğunu bildiği için ilerde lafını yaparlar diye korkuyorum açıkcası.Kendimi geri çekmeye çalışıyorum.Hatta bir gün annesi dayanamamış nilayla görüşmüyorsun oğlum sorun var demiş?Sevdiceğimde sorun yok anne demiş.Anneside oğlum en azından haftada bir görüşün demiş.Sevdiceğim bunu söyledi nasıl utandım anlatamam:kedi: Bu konuda kafam karışık anlıcağınız:uhm:

dün gece badem gözlümle saat10 da konuştuk dediki ders yapıcam aşkım
vedalaştık.tlfu kapatmadım.saat 12 de küçük bi çağrı baktım aramış ankesörlüden.hemen aradım sen uyumadınmı dedi.meğer kuzum hep bakarmış yatmadan önce.hiçde söylemiyor beklerim diye

bencede haklılar sevdıcegınde benımle gorusmek ıstemıyomu acaba dıye dusunebılırkı
sen onun durumunda olsan emınım daha fazlasını dusunursun oyle degılmı

cicikız sarissa h.g.

Bir anımı paylaşiyim sizinle konuyu daha çık anlatmış olurum sanırsam.
Sevdiceğimle bir konu yzünden atıştık.Benim alınganlığımdı yine hata bendeydi anlıcanız.
Ama ben yine su yüzüne çıkmayı başardım.Haksızken haklı oldum.
Neyse o günde mesaiye kalıcam.Sevdiğimde bunu biliyor.Neyse dükkana erken gelmişler işleri bitmiş.Beni aradı işte akşam gelim mi dedi?Bende sen bilirsin gelmek istersen gel dedim.Tamam dedi.İş yeri buraya çok ters.Kaç saat yol çekti benim için.Neyse geldi konuşmuyorum tabi susuyorum.Neden konuşmuyorsun filan dedi hiçç dedim.Ne yapalım oturalım bir yerde dedi.Gıcıklıkya hayır yürüyelim dedim.Zaten yorgunduSonra normalde elimi tutması lazım.Hep ilk adım ondan gelir.Bende tutmadım tabi.Sonra yürüyoruz önde iki adam var.Önlerine geçelim diye elimi tuttu.sonra ayakkabı ayağıma vuruyor sendeliyorum böyle.En önce gitti selpak aldı.Markete girince elini bıraktım.Neyse çıktı filan ben daha tutmadım elini uzak duruyorum.Sonra selpak işe yaramadı market market bant aradı.En sonunda buldu.Sonra eğildi bandı taktı ayağıma.Nasıl utandım anlatamam.Tabi benim yüzüm yine asık.Sonra döndü baktı elimi tut dedi.Bende neden tutunca acısı geçicek mi dedim.(Odunum) Geldi yanıma tuttu elimi ama sinirlendi.Sonra vapura bindik yan yana oturuyoruz.Ben sakız çiğniyorum.(Huyum değildir ama sevmiyor ya inadına yapıyorum)Sakızı çıkarır mısın canım dedi.Hayır dedim.Canım o sakızı çıkar dedi ben yine hayır dedim.Sonra anam orda bir bakış attı hemen sakızı çıkardım:) Sonra öyle dedi diye surat yaptım çocklar gibi atışıyorz..Ağız büküyoruz birbirimize filan.Sonra indik vapurdan bu yine elimi tuttu düşmiyim diye.Sahilde oturuyoruz havada karardı.Kalkalım artık dedim.Döndü gözlerimin içine baktı sım sıkı sarıldı öyle barıştık.anlıcağınız ben haklıda haksızda olsam ilk adım hep ondan...Kötü br huyum varr

Oyy yaa kıyamam ablam yaa ama az kaldı inşallah hasret biticekkk:1hug:

nilay yani ne diyim sanaaa
kız o senin sevgilinn seven insan görmek ister bee.teklif ondan yada senden ne fark eder kiii
ben hiç düşünmem vala zorla getirrirm insanı zemuszemus kim ne düşünürse düşünsün
çok da tınnn...hem annesi bile böyle dediğine göre :))
içinden geldiği gibi davran bence
hayatı istediğin gibi yaşaopuyorumnanaktan

sen ilk adımı bekleyeme alışmışsın şekerim ne diyim
ama bıktırıcan çocuğu artık
ben de yapardım sonra rahatsızlığını dile getirdi yapmıyorm artık :umursamaz:

Buda benim huyum be canım...
Yanlış olduğunu biliyorum anlatıyorum ki doğru yolu bulabileyim.
Ama bak şimdi ben bulaşalım derim.
Bana sebebi ne olursa olsun yok filan der iyice sinilerim zıplar bu sefer kendimi tanıyorum.kaydirigubbakcemile Keşke içimden geldiği gibi davranabilsem.Aslında onun açısında hiç bakmıyorum olaylara.Ben böyle düşünüyorum ama belkide oda benim bluşmak istemediği düşünüyor.Aslında ben sunsam hayır dersede mantıklı bir nedeni vardı.O fedakarlık yapa taraf oluyor her zaman.Bana nasıl katlanıyor bilmiyorum:kedi:

doğru söylüyorsun cicim
içinden geldiği gibi yaşamadıktan, hep hesap yaptıktan sonra ne anlamı var ki

nılaycım Allah sevdıgıne sabır ıhsan eylesın guzelım bu anlattıkların ustune tek dıyebılecıgm bu vallah:sinifsinif:

umarım bir yerde "yeter artık" demez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…