Günaydın ablaaa şafak 17 zorunuza gitmeesin hee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
KK olmasa zaten günler geçmek bilmicekkk kaydirigubbakcemile3
bak bak artsitteeeeee kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Haklısın valla 460 günü KK ile bitirdik dile kolay:jeyyar:
dün gece badem gözlümle saat10 da konuştuk dediki ders yapıcam aşkım
vedalaştık.tlfu kapatmadım.saat 12 de küçük bi çağrı baktım aramış ankesörlüden.hemen aradım sen uyumadınmı dedi.meğer kuzum hep bakarmış yatmadan önce.hiçde söylemiyor beklerim diye
haklılar nilay
sevdiğine sen söyle buluşalım diye
bencede haklılar sevdıcegınde benımle gorusmek ıstemıyomu acaba dıye dusunebılırkı
sen onun durumunda olsan emınım daha fazlasını dusunursun oyle degılmı
cicikız sarissa h.g.
nilay yani ne diyim sanaaa
kız o senin sevgilinn seven insan görmek ister bee.teklif ondan yada senden ne fark eder kiii
ben hiç düşünmem vala zorla getirrirm insanı zemuszemus kim ne düşünürse düşünsün
çok da tınnn...hem annesi bile böyle dediğine göre :))
içinden geldiği gibi davran bence
hayatı istediğin gibi yaşaopuyorumnanaktan
nilay yani ne diyim sanaaa
kız o senin sevgilinn seven insan görmek ister bee.teklif ondan yada senden ne fark eder kiii
ben hiç düşünmem vala zorla getirrirm insanı zemuszemus kim ne düşünürse düşünsün
çok da tınnn...hem annesi bile böyle dediğine göre :))
içinden geldiği gibi davran bence
hayatı istediğin gibi yaşaopuyorumnanaktan
Buda benim huyum be canım...
Yanlış olduğunu biliyorum anlatıyorum ki doğru yolu bulabileyim.
Ama bak şimdi ben bulaşalım derim.
Bana sebebi ne olursa olsun yok filan der iyice sinilerim zıplar bu sefer kendimi tanıyorum.kaydirigubbakcemile Keşke içimden geldiği gibi davranabilsem.Aslında onun açısında hiç bakmıyorum olaylara.Ben böyle düşünüyorum ama belkide oda benim bluşmak istemediği düşünüyor.Aslında ben sunsam hayır dersede mantıklı bir nedeni vardı.O fedakarlık yapa taraf oluyor her zaman.Bana nasıl katlanıyor bilmiyorum:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?