Sevdiğini özleyenler buyurun

ben bugün yolcu ettim aşkımı askere hala yoldalar ve daha şimdiden ösledim nası geçecek 15 ay bilemiyorum mafoldumben

aaaa cancum gelmiş
hoş geldin canım
Allah kavuştursun
sen de burdakilerle şafak saymaya başlarsın artık
geçiyor canım merak etme
biraz zor oluyor ama geçiyor

cancu cumm cnmmm inankii geçiceekkk sadece 400lerde zorlanırsın ama alışçaksın cnmm :teselli:

aaaa cancum gelmiş
hoş geldin canım
Allah kavuştursun
sen de burdakilerle şafak saymaya başlarsın artık
geçiyor canım merak etme
biraz zor oluyor ama geçiyor

teşekkür ederim kıslar gerçekten mutlaka geçecek sayılı gün sonuçta ama delip geçecek o ayrı gözlerim balon gibi oldu susturamıyorum kendimi bitürlü mafoldumben

haklısın cnm sende geççeğini biliyosun ama şu anda garip bir yalnızlık çöküntüsü vardırr belki nu askerliği kabullenememek
biz her zaman yanındaız olacazda :teselli:

teşekkür ederim kıslar gerçekten mutlaka geçecek sayılı gün sonuçta ama delip geçecek o ayrı gözlerim balon gibi oldu susturamıyorum kendimi bitürlü mafoldumben

canım yaa kıyamam
ben de senin gibiydim ilk gittiğinde
hatta gitmeden 1-2 ay hep ağlayarak dolaştım
şimdi gülerek hatırlıyoruz
ağlamak rahatlatıyor
içine atıp büyütmekten daha iyidir
zaten birileri susturmaya, teselli etmeye çalışınca
daha çok ağlayası geliyor insanın
o nedenle şimdi ağlamak istiyorsan ağla kasma kendini

haklısın cnm sende geççeğini biliyosun ama şu anda garip bir yalnızlık çöküntüsü vardırr belki nu askerliği kabullenememek
biz her zaman yanındaız olacazda :teselli:

oyy kuzum çok sağol canım benim opuyorumnanaktan

ya aynen insanlar ağlama sus ağlamak ağlamak getirir diye dah çok ağlatıyolar kapandım odam bende ağlayıp duruyorum rahatlamam lasım bu akşma yatarken ilaç içicem bide kuzumun tişörtünü aldım mis gibi kokuyo mafoldumben

Cancu, Allah kavuştursun canım, hoşgeldin aramıza.. Nereye gitti askerin?

canım çok teşekkür ederim manisaya gitti batıkışlaya cnm mafoldumben

cnm bnm hem içine sinsin manisa çok güzel biyerdir...
elbette ağlamak ağlamayı devam ettirir ama mutlsuzluğunuda bi nevi keser...
raahatlarsın... ama her zaman ağlamaaa :teselli:

Uzak değil bitanem, Manisa çok yakın Bursaya.. Alışırsın elbet zamanla, ama ağla.. Ağladıkça rahatlarsın..

cnm bnm hem içine sinsin manisa çok güzel biyerdir...
elbette ağlamak ağlamayı devam ettirir ama mutlsuzluğunuda bi nevi keser...
raahatlarsın... ama her zaman ağlamaaa :teselli:

tek tesellim 15 ay geçecek ve biz bi daha ayrılmıcas ömür boyu beraberis işallah tek engel askerlikti onuda aşıcas şimdi telle konuştuk birliğe teslim olmadan aradı mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…