Sevdiğini özleyenler buyurun

bunu ne zaman dedi sana mesajmı attı
kuzum ara şu çocuğu deki ben seni seviyorum hadi barışalım

ya bu erkekler yemın edıyorum örümcek kafalı yaaa... salaklar hem bizden ayrı yapamazlar hemde gururlarına b.k sürdürmezler..

Msne girdi yazdı kaçtı gitti sonra ablacım.. Kontörüm de yok ki arayamam.. Çok barışmak istiyorsa msne girsin :dilcikar:
Azıcık naz yapiim kaydirigubbakcemile3

ayy kıyamam yamafoldumben
nerde asker cnm abla demem sana pek fark yok aramızda kaydirigubbakcemile3

Seni o kadar çok seviyorum ki sen mutlu ol diye gidiyorum...

Bu ne demek Allah aşkına :1shok:

bknz:mrs. sönmez kaydirigubbakcemile3

türkçesi şu;beni pohpohlamana ve şımartmana ihtiyacım var
lütfen ara ve beni sevdiğini söyle demek

buda olabilirrr :1shok: kafamçokkarıştı

Msne girdi yazdı kaçtı gitti sonra ablacım.. Kontörüm de yok ki arayamam.. Çok barışmak istiyorsa msne girsin :dilcikar:
Azıcık naz yapiim kaydirigubbakcemile3

kısss çok fazla da naz aşık usandırır ona göre yerimseniben

Slm hanımlar ben geldimm

Ay kafam çok karışık ne yapcam gerçekten bilmiyorum.
Cuma günü resmi göndermedim diye benimkiyle atışmıştık zaten neyse sonra resmi gönderdim o ortamı yumuşatmaya çalışmak için belkide güldü.Bende çok eğlendiysen her akşam söyle şebeklik yaparım dedim.Oda ortamı 2 dkda geriyorsun şakada yapılmıyor hanımefendi dedi.Neyse o gün öle bitti.Ertesi gün günaydın yazdım.Akşam işten çıkarken eve geldiğimde yazdım cevap yok.Buğün aradım az önce dayanamadım meşgule verdi.Bu hatayı bir kez daha yapmıştım.Bitti demiştim ve çok pişman olmuştum.Aynı hataya düşmek istemiyorum.Ama kafam çok karışık...Ne yapmalıyım bilmiyorum.Gururum bitir diyor ama çok seviyorummm offf kızlar akıl verin yaa
mafoldumben

ayy kıyamam yamafoldumben
nerde asker cnm abla demem sana pek fark yok aramızda kaydirigubbakcemile3

cano ister abla de ister deme sen nasıl istersen
badem gözlüm askerden geldi 16 mayısta 2008 yılında
sözleşmeli subaylığı kazandı
23 şubattan beri istanbul tuzlada
30 ağustosta teğmen olacak
6 aylığına bursaya gidecek
şubatta tayin yerimiz belli olacak mafoldumben

ohooo hemen ne bittisi nilay
belki çok yoğundur dur bakalım

nekss tekrar sorucam bitanem sen bizim eskilerden nekss misin? eger öyleyse askerliğin bitmesi gerekiyordu senın çoktan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…