selam kızlar,şafak saymıyorum biliyosunuz bilenler,ama bu gün sayasım geldi,şafak 300:1shok:kafamçokkarıştı:gitme::Saruboceq::umursamaz:
kendimi smillerle ifade ettim anladınız umarım:ecrin_bebek::1rolleyes:
selam kızlar,şafak saymıyorum biliyosunuz bilenler,ama bu gün sayasım geldi,şafak 300:1shok:kafamçokkarıştı:gitme::Saruboceq::umursamaz:
Selam kıscelerr hihoyyyt
aramıza yeni arkadaslar katılmıs hosgeldiniz sefalar getirdiniz :lepi:
yeşilim sen yakında alıyosun tezkereyi dimi canımhihoyyytçok güzel ifade etmişin canım anladık seiii anladıkk :roflol:
Oda biter elbet be canımmmm :1hug:
Hoş geldinna.s.
sağol cancucumm o senin dadluluğunn
doğum günün kutlu olsun bu araaadaa nice seneleree a.s.
herkese selammm aprilcim senin adın niii?
bide balo nasıldı anlat bakeynnn
Hoşşş geldinnnnvereliniortak
Sende hoş geldin cicikızzza.s.
ya Asi'm nerelerde merak etmeye basladım :1no2:
Nisan derler camiada kuşummm :))
çok güzeldi balo bebem ya...aşırı içip zıçan olmadı, kavga tartışma çıkmadı, seviyeli ve çok güzel bir geceydi...
8 den gece 2 ye kadar SUAda 'daydık, ordan Reina'ya geçtik, Suada daha eğlenceliydi açıkçası, Reina hafta içi olduğundan durgundu ama tabii sonuçta biz gidince hareket geldi naniknanik
durmadan oynadım valla ayaklarımın şişi inmedi hala yavrum ya :)) -tatlicadiarzu-:dance:
Size hayran olmamak gerçekten elde değil.
Burdaki birçok insan hayatında mesleki anlamda başarıya ulaşmış insanlar.
Ve çoğu zaman duygularını o kadar rahat ifade ediyorlar ki senin gibi.
Şimdi kendini dinleme şansın çok daha fazla o yüzden bu kadar duygusalsın canım.
Çocukların arasına girdiğinde eminim kendini daha rahat hissedicek ve daha çabuk toparlıcaksın.Şanslısın ki kavuşma şansın var.Allah başka ayrılıklar vermesin.Elbet buğünlerde bitecek...:teselli:
bizim asiyi soruyosun dimi 2222,hevin o tatile çıktı ailesiyle,sanırım int bulamadım beceriksiz:mymeka:geberticem onu gelince,bende özledim:gitme:
Bilmez miyim.
Geleceğine seviniyim mi üziliyim mi bilememiştim.
Benim sevdiceğim Şırnak-Silopide yaptı canım.
Çıkışı 21 aralıktı.Ama konvoy tarihini beklemek zorundaydı.
Senin sevdiceğin gibi söylemişti.
Erkende çıkabilirdi geçde.
Bir gün tüm gün boyunca konuştuk mesajlaştık.
Hani tahmin ediyordum ama konduramıyordum.Ya gelmemişse o zaman çok üzülürüm diyordum kendi kendime.Hatta şüphelenip bana hiç yalan söyledin mi demiştim.Sevdiceğimde sana buğüne kadar hiç yalan söylemedim demişti.kaydirigubbakcemile3 Ogün süpriz yapmıştı.Konvoyla yola çıkmıştı.Sanırım bir gün sürmüştü canım.Daha sonrada uçakla gelmişti.Ama bunların ayrıntılarını çok fazla soramadım.Çünkü süpriz yapmıştı.Sonrada ben hatırlatmak istemedim.Zaten zor günler geçirmişti neşeli konulardan bahsediyordum daha çok.Ama çok iyi korunuyorlarmış için rahat olsun.Bende çok korkuyordum ama şükür bitti darısı senin başına inşallah.
az oynayaydın zilli şiyyykaydirigubbakcemile5 iyi bitti yaa insan ferahlıyoyerimseniben
aprilim tebrik ederim balon olduğunu bilmiyodumkaydirigubbakcemile5oh eğlenmişsin bi güzel ne iyi:dance:
valla üstümden yük kalktı cicim yaa...
bizim kız grubu tamamen yalnız prenseslerdik :))
10 kız ve hepimiz sap
amin canım,ama inan sorun yapmıyorum,biticek allahın izniyle üzmüyorum kendimi,çünkü iletişimimiz hiç kopmuyo allaha şükür,telde knşyrz msjlaşıyoruz:dance:daha ne istiyim allahtan,ya bu nimetler olmasaydı,yada doğuda olsaydı aklım kalsaydı??o yüzden şükür diyorum ve zevkle bekliyorum
hoşbulduk canım saol,senin nerde sevdiğin?yeni geldin sanırım dimi buraya,yada vardın ben sonra geldim bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
he ya 222li Asi kaydirigubbakcemile3
tatile cıktı demek bilmiyordum canım sagol, ohh keyif asimin keyfi zemuszemus
yeşilim sen yakında alıyosun tezkereyi dimi canımhihoyyyt
keyifte olduğunu hiç sanmıyorum,sevgilisini çok özlüyodur kuzum şimdi:gitme:hiç gitmek istemiyodu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?