Sevdiğini özleyenler buyurun

selam kızlar,şafak saymıyorum biliyosunuz bilenler,ama bu gün sayasım geldi,şafak 300:1shok:kafamçokkarıştı:gitme::Saruboceq::umursamaz:
kendimi smillerle ifade ettim anladınız umarım:ecrin_bebek::1rolleyes:

çok güzel ifade etmişin canım anladık seiii anladıkk :roflol:

sağol cancucumm o senin dadluluğunn
doğum günün kutlu olsun bu araaadaa nice seneleree a.s.
herkese selammm aprilcim senin adın niii?
bide balo nasıldı anlat bakeynnn

çok güzel ifade etmişin canım anladık seiii anladıkk :roflol:
yeşilim sen yakında alıyosun tezkereyi dimi canımhihoyyyt
Oda biter elbet be canımmmm :1hug:
Hoş geldinna.s.

amin canım,ama inan sorun yapmıyorum,biticek allahın izniyle üzmüyorum kendimi,çünkü iletişimimiz hiç kopmuyo allaha şükür,telde knşyrz msjlaşıyoruz:dance:daha ne istiyim allahtan,ya bu nimetler olmasaydı,yada doğuda olsaydı aklım kalsaydı??o yüzden şükür diyorum ve zevkle bekliyorum
hoşbulduk canım saol,senin nerde sevdiğin?yeni geldin sanırım dimi buraya,yada vardın ben sonra geldim bilmiyorumkaydirigubbakcemile3

selam kızlar,şafak saymıyorum biliyosunuz bilenler,ama bu gün sayasım geldi,şafak 300:1shok:kafamçokkarıştı:gitme::Saruboceq::umursamaz:
kendimi smillerle ifade ettim anladınız umarım:ecrin_bebek::1rolleyes:

annadım kuzumm benim de 395 senağlama

sağol cancucumm o senin dadluluğunn
doğum günün kutlu olsun bu araaadaa nice seneleree a.s.
herkese selammm aprilcim senin adın niii?
bide balo nasıldı anlat bakeynnn

Nisan derler camiada kuşummm :))

çok güzeldi balo bebem ya...aşırı içip zıçan olmadı, kavga tartışma çıkmadı, seviyeli ve çok güzel bir geceydi...

8 den gece 2 ye kadar SUAda 'daydık, ordan Reina'ya geçtik, Suada daha eğlenceliydi açıkçası, Reina hafta içi olduğundan durgundu ama tabii sonuçta biz gidince hareket geldi naniknanik

durmadan oynadım valla ayaklarımın şişi inmedi hala yavrum ya :)) -tatlicadiarzu-:dance:

az oynayaydın zilli şiyyykaydirigubbakcemile5 iyi bitti yaa insan ferahlıyoyerimseniben

ay NeKss aşkım aradı az once.bu saatte hiç aramazdı.10dakıka dinlenme vermısler sesını duyayım die bi aradım dedi.öle ii geldi ki çok sukur allahım.bu arada dediin dogru,allah baska ayrılık vermesin.millet eşini oglunu şehit verio benimki de laf işte ama gönül bu da söz geciremıosun ki

aprilim tebrik ederim balon olduğunu bilmiyodumkaydirigubbakcemile5oh eğlenmişsin bi güzel ne iyi:dance:

bizim asiyi soruyosun dimi 2222,hevin o tatile çıktı ailesiyle,sanırım int bulamadım beceriksiz:mymeka:geberticem onu gelince,bende özledim:gitme:

he ya 222li Asi kaydirigubbakcemile3
tatile cıktı demek bilmiyordum canım sagol, ohh keyif asimin keyfi zemuszemus

Amin tatlım opuyorumnanaktan

Benimkinee süpriz yapma bana nerde olduğunu ne zman geleceğini ahberdar et ben alıcam seni dedim oda tamam dedi ama süpriz yapabilir yinede uyuzzcuk =)
2gündür konuşamadık acaba çıkmış olabilirmi diye gelsi aklıma şimdik :uhm:

az oynayaydın zilli şiyyykaydirigubbakcemile5 iyi bitti yaa insan ferahlıyoyerimseniben

valla üstümden yük kalktı cicim yaa...
bizim kız grubu tamamen yalnız prenseslerdik :))
10 kız ve hepimiz sap
:lepi: delikafadulden

aprilim tebrik ederim balon olduğunu bilmiyodumkaydirigubbakcemile5oh eğlenmişsin bi güzel ne iyi:dance:

sağol bitenemm Trakyalıyım ben oynamadan duraaamamaamm :))) :dance: :sm_cool:

Aralıkta tezkeri aldım canım ben:)
Siz torunlarımsınız benim benim devrem kalmadı artıkınn naniknanik
Ama burayı bırakamıyorum işte ne yapimm:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…