Sevdiğini özleyenler buyurun

ayy bilmemmi o duyguyu nasıl özlemle sarılmıssınızdır :asigim:
ben askıma sarılmayalı tam 4bucuk ay oldu :gitme: :sinifsinif:
hadi gözün aydın baloyuda atlattın yazında köyü fethedersin sen delikafadulden
ben cok severim köyde calısmayı ya ah ahh benide götür gittigin yere nisanımm *arabeskbakısıatansmiley* :roflol:
aman kenelere dikkat ha heidim sırnaşık şey

oyyyyyy gel benimlen hevinimmmmmmmm
el ele koşarız kırlarda, ağaçlara tırmanırız, yemiş yiriz :)) ehuehuehopuyorumnanaktan :1hug:

diger topice daldım gec kaldım yazmaya kuzum ya gitmissin sen :gitme:
hadi bekliyorum gelde az dertleselim sonra :lepi:

geldimmmmm balımmmmm

tut elimden aprilimmm götür beni gittigin yeree kaydirigubbakcemile

aha aynı biz :roflol:

Hadise ne güzel söylemis öyle "Bence evlenmeliyiz hemde bu senee" :jeyyar:

Ayy cok sevindirik oldum Mehmet Aslantug'un yeni dizisi baslıcakmıs Hanımın Ciftligi Kanal D'de özlemistik keratayı yahu :roflol:

rehber öğretmen ilgilenmiyor muydu onunla kuzum
sen niye o kadar yoruluyorsun

canım sarissa'cım nasılsın ?

kaydirigubbakcemile5 bak bu da biz delikafadulden

aa ne güzell dizi izler oldum ben de son zamanlarda yahu, çok değiştim çok :)) :sm_confused: :teytey:

kaydirigubbakcemile5 bak bu da biz delikafadulden

aa ne güzell dizi izler oldum ben de son zamanlarda yahu, çok değiştim çok :)) :sm_confused: :teytey:

buda Şeniz

opuyorumnanaktan

valla aynen aprilim, aksamları bisey yapmak istemiyor canım hem yorgunluktan hemde askım olmadan aslaa :roflol: veriyorum kendimi dizilere, bu aksam unutulmaz var bayıldım ona aynı saattede genis aile var onunda tekrarına bakarım, dizi manyagı oldum galiba, ask sen nelere kadirsin delikafadulden (kadirsin dedimde icim bi hos oldu, ah kadirimm :asigim:)

:roflol: çok hoşsun hevinciim :roflol:
"kadirimm" demek
Allah kavuştursun

:roflol: kadirin kaderin olsun yavrum :roflol:
ay bu süpersonik arabesk oldu naniknanik -tatlicadiarzu-
yaa o unutulmaz'daki adama hasta kaldım, rüyama girdi geçen, sevdalım duysa rüyamda keser onu vallaha :kedi:

iyiyim canım teşekkürler
bir elimde çekirdek, bir elimde laptop
vakit öldürüyorum işte
(ay bir elimde cımbız bir elimde ayna gibi oldu :roflol:)

senden ne haber?

aynen ben de öyle vakit öldürmece tatlım ...ayşe ablama nolmuş ki öyle yorulmuş kuzum ? fisfisfis

:roflol: çok hoşsun hevinciim :roflol:
"kadirimm" demek
Allah kavuştursun

Amin sarissam sagol balımm
bide "Kadri'nin götürdügü yer" diye bi film vardı dimi nerden aklıma geldiyse :roflol:
Kadirim ya Kadirimm kurban olurum ona :asigim:

:roflol: kadirin kaderin olsun yavrum :roflol:
ay bu süpersonik arabesk oldu naniknanik -tatlicadiarzu-
yaa o unutulmaz'daki adama hasta kaldım, rüyama girdi geçen, sevdalım duysa rüyamda keser onu vallaha :kedi:

amiin :Saruboceq: bi ara iletimde yazıyordu Kaderimsin Kadirim diye biri demisti ki yanlıs yazmıssın niye dedim ee Kaderimsin Kaderim olmucakmıydı dedi dedim yoo askımın adı Kader degil ki :1shok: olmustu o arkadas neye ugradıgını sasırdı galiba :roflol:

aa o selviboylu arkadas rüyana mı girdi? abooo lmaz: demek benim rüyamda bana hoscakal dediginde sana geliyodu ha vay hain vayy :roflol:
yanlız ne göz var ama o arkadasta, Allah sahibine bagıslasın ne diyim kaydirigubbakcemile3

kızlar bisey anlatcam size, benim karagözlü koca bebegim illa benim kilo almamı istiyor cok zayıfmısım (en son görüstügümüzde 52 kiloydum)
dün askımla telefonda konusuyoruz yine, konu döndü dolastı benim kiloma geldi,
askım diyor ki kilo aldın mı bebisim, hı hı 54 kilo oldum dedim, oldu canım baska dedi dedim napim ya alamıyorum kilo sen bekle diyor seni 80 kiloykende görücem dedi ohaa yok daha neler dedim, karnında bebisimizi tasırkende mi istemiceksin o kiloları askım demez mi ben tabi dumur haldeyim :1shok:

ayy artık Allah nasip ederse yıllar sonra bu yazdıgımı alıntı ederim kucakta bebisle vücutta +30 kilo fazlalıkla :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…