Sevdiğini özleyenler buyurun

Biliyorum canım bilmez miyim.
İnsan bazen içini dökmeye ihtiyaç duyuyor ben ve biz seni dinleriz hiç merak etme.
Bak hayat süprizlerle dolu eşinin sesini bilem duydun daha ne olsun:)
İlerde bugünlerinizi konuşup neşeyle anıcaksınız.
Sen böyle sevdiceğine yaslanmışsın aşkım hiç beklemiyordum ağlıyordum kendimi çok kötü hissediyordum hiç unutmam o sıra sen aradın nasıl mutlu oldum anlatamam diceksin..:1hug: Birlikte gülümsiceksiniz.Zaman ve sabır herşey yoluna girer.

Ben çok korkuyordum canım ya çok sorun yapmıştım.
Psikolojim bozulmuştu artık oda süpriz yapmış.
Valla hiç belli olmaz canım hayat süprizlerle doluu...
İnşallah kalbinden geçen şey doğrudur.opuyorumnanaktan

sağol bitenemm Trakyalıyım ben oynamadan duraaamamaamm :))) :dance: :sm_cool:

öle desene be yaakaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
Aralıkta tezkeri aldım canım ben:)
Siz torunlarımsınız benim benim devrem kalmadı artıkınn naniknanik
Ama burayı bırakamıyorum işte ne yapimm:kedi:
:roflol:valla öle oluyo dedecim:ecrin_bebek:ne güzel ne mutlu sana,bırakma bizi tabı hep destek tam destekkaydirigubbakcemile2
Ewet Asocummm az kaldıı zemuszemus
Darısı senin ve tüm bekleyenlerin başına opuyorumnanaktan
amin canım:Saruboceq:allah başka ayrılık vermesin..
oyy kıyamam dogru ya :gitme:
valla o gelsin sırucam ona,insan cafe bulamazmı yaklava:

oooff offff dimi gelcek o günler de.insallah cabuk gelir.askım sagsalim gelsin de bana uzun gelse de olur günler.tekrar tesekkur ederim tatlım iiki varsınız:1hug:

Hayırlısı artık gelsinde başka birşey istemiyorum zatennn =((( çok özledim sevgilimiii mafoldumben

Son düzenleme:
oooff offff dimi gelcek o günler de.insallah cabuk gelir.askım sagsalim gelsin de bana uzun gelse de olur günler.tekrar tesekkur ederim tatlım iiki varsınız:1hug:

Bak işte ne güzel içini döktün rahatladınn:)
İnan böyle düşünmene çok sevindim.
Sende iyiki varsına.s.

aaaaaaaaa :1shok: delikafadulden
ŞenizŞenizŞeniz

canparem benim yaa...nasılsın balım ?

benim PC kafayı yedi iice, kendimi çevrimdışı görüyom forumda şuan :roflol:

hain PC bizi ayırmayı basaramıcaksın yasakkelime
:roflol:
iyiyim balım nolsun monoton yasamıma devam ediyorum, özlemek özlemek özlemek :gitme:
sen nasılsın? en son bıraktıgımda sevdiceginin yanına gidicektin gittin dimi :lepi:

eheuheh :roflol:

evet gittim geldim tatlım çok özlemişiz ya..ama çok farklı tatlı bir heyecan var...:)) mezuniyet balomu da yaptım, bu yaz boşum artık :))

yakında Tekirdağa köye gidicem kendimi bağa bahçeye kırlara vurucam Heidi olucam :)) -tatlicadiarzu-

çok yağuşmuş yavruma :))

küççüük askeer küçüüüük asker :roflol:

canlarım ben çıkıyorum, azcık hava alıcam bebekte 3-5 tur atıcam ama annemi koluma takıcam ahhauaha
:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…