ay NeKss aşkım aradı az once.bu saatte hiç aramazdı.10dakıka dinlenme vermısler sesını duyayım die bi aradım dedi.öle ii geldi ki çok sukur allahım.bu arada dediin dogru,allah baska ayrılık vermesin.millet eşini oglunu şehit verio benimki de laf işte ama gönül bu da söz geciremıosun ki
Amin tatlım opuyorumnanaktan
Benimkinee süpriz yapma bana nerde olduğunu ne zman geleceğini ahberdar et ben alıcam seni dedim oda tamam dedi ama süpriz yapabilir yinede uyuzzcuk =)
2gündür konuşamadık acaba çıkmış olabilirmi diye gelsi aklıma şimdik :uhm:
sağol bitenemm Trakyalıyım ben oynamadan duraaamamaamm :))) :dance: :sm_cool:
:roflol:valla öle oluyo dedecim:ecrin_bebek:ne güzel ne mutlu sana,bırakma bizi tabı hep destek tam destekkaydirigubbakcemile2Aralıkta tezkeri aldım canım ben:)
Siz torunlarımsınız benim benim devrem kalmadı artıkınn naniknanik
Ama burayı bırakamıyorum işte ne yapimm:kedi:
amin canım:Saruboceq:allah başka ayrılık vermesin..Ewet Asocummm az kaldıı zemuszemus
Darısı senin ve tüm bekleyenlerin başına opuyorumnanaktan
valla o gelsin sırucam ona,insan cafe bulamazmı yaoyy kıyamam dogru ya :gitme:
Biliyorum canım bilmez miyim.
İnsan bazen içini dökmeye ihtiyaç duyuyor ben ve biz seni dinleriz hiç merak etme.
Bak hayat süprizlerle dolu eşinin sesini bilem duydun daha ne olsun:)
İlerde bugünlerinizi konuşup neşeyle anıcaksınız.
Sen böyle sevdiceğine yaslanmışsın aşkım hiç beklemiyordum ağlıyordum kendimi çok kötü hissediyordum hiç unutmam o sıra sen aradın nasıl mutlu oldum anlatamam diceksin..:1hug: Birlikte gülümsiceksiniz.Zaman ve sabır herşey yoluna girer.
valla o gelsin sırucam ona,insan cafe bulamazmı yaklava:
Ben çok korkuyordum canım ya çok sorun yapmıştım.
Psikolojim bozulmuştu artık oda süpriz yapmış.
Valla hiç belli olmaz canım hayat süprizlerle doluu...
İnşallah kalbinden geçen şey doğrudur.opuyorumnanaktan
Hayırlısı artık gelsinde başka birşey istemiyorum zatennn =((( çok özledim sevgilimiii mefoldumben
oooff offffdimi gelcek o günler de.insallah cabuk gelir.askım sagsalim gelsin de bana uzun gelse de olur günler.tekrar tesekkur ederim tatlım iiki varsınız:1hug:
:roflol:valla öle oluyo dedecim:ecrin_bebek:ne güzel ne mutlu sana,bırakma bizi tabı hep destek tam destekkaydirigubbakcemile2
Nisan'ım hic pas vermiyosun bakıyorumda :dilcikar:
Şeniz
aaaaaaaaa :1shok: delikafadulden
ŞenizŞenizŞeniz
canparem benim yaa...nasılsın balım ?
benim PC kafayı yedi iice, kendimi çevrimdışı görüyom forumda şuan :roflol:
hain PC bizi ayırmayı basaramıcaksın yasakkelime
:roflol:
iyiyim balım nolsun monoton yasamıma devam ediyorum, özlemek özlemek özlemek :gitme:
sen nasılsın? en son bıraktıgımda sevdiceginin yanına gidicektin gittin dimi :lepi:
heh gördüm tımam :roflol:
mannak yaaaaaa :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?