amiin :Saruboceq: bi ara iletimde yazıyordu Kaderimsin Kadirim diye biri demisti ki yanlıs yazmıssın niye dedim ee Kaderimsin Kaderim olmucakmıydı dedi dedim yoo askımın adı Kader degil ki :1shok: olmustu o arkadas neye ugradıgını sasırdı galiba :roflol:
aa o selviboylu arkadas rüyana mı girdi? abooolmaz: demek benim rüyamda bana hoscakal dediginde sana geliyodu ha vay hain vayy :roflol:
yanlız ne göz var ama o arkadasta, Allah sahibine bagıslasın ne diyim kaydirigubbakcemile3
Nur'cumm hosgeldin nasılsın görüsemedik bayadır karagözlünle aranız nasıl anlat bakim Şeniz
yau olgun olan erkeki diyom ben esas oğlanı dizinin selvi boylu o di mi :)) :asigim:
ehehehu :)) çok yağuşuklu deel mi ama :)) -tatlicadiarzu-
iyi diyelim iyi olsun hevinim bekliyoz işte..ya unutulmazdali adam yakışıklıd yalancısın sendeki ömerciğiiimmm de çok tatlııııııııııııııııııııııııııııııııııopuyorumnanaktan
kızlar bisey anlatcam size, benim karagözlü koca bebegim illa benim kilo almamı istiyor cok zayıfmısım (en son görüstügümüzde 52 kiloydum)
dün askımla telefonda konusuyoruz yine, konu döndü dolastı benim kiloma geldi,
askım diyor ki kilo aldın mı bebisim, hı hı 54 kilo oldum dedim, oldu canım baska dedi dedim napim ya alamıyorum kilo sen bekle diyor seni 80 kiloykende görücem dedi ohaa yok daha neler dedim, karnında bebisimizi tasırkende mi istemiceksin o kiloları askım demez mi ben tabi dumur haldeyim :1shok:
ayy artık Allah nasip ederse yıllar sonra bu yazdıgımı alıntı ederim kucakta bebisle vücutta +30 kilo fazlalıkla :roflol:
iyi diyelim iyi olsun hevinim bekliyoz işte..ya unutulmazdali adam yakışıklıd yalancısın sendeki ömerciğiiimmm de çok tatlııııııııııııııııııııııııııııııııııopuyorumnanaktan
mervem ne de yakışmış kız:)çok güzel olmuşsun..
cicimm oyy masallah nasılda yakısmıs
yess aynen o iste hani takım elbise giyiyor sonra bi sonraki sahnede seksü spor kıyafetlerle cıkıyor karsımıza o kaslar falan :roflol:
aman pırrrtt bizim sevdiceklerimizin kasları daha güzel hem selviboylulugu bizim sevdiklerimizden ögrenmeleri lazım dimi :dilcikar: :roflol:
nisanım başka yere takıldım görmedim sorucu canım
seviye belirleme sınavı sonuşları açıklandı ya
öğrenciler şimdi okula gelip tercih yapıyorlar
yoğunlar o nedenle
hayırlısı olsun balım :Saruboceq:
aha benden biri daha cak kızz kaydirigubbakcemile5
cok datluu dimi o cocukta, ayy ilk bölümde lambalarda beklerken yan arabadaki kıza flört yaparken gözlügünü yavasca indirdi ya aha aynen büle sengözlerimebaksanab bi hos oldumm delikafadulden
ayy işalla o günleri de görürüz hevinimmmmm opuyorumnanaktan
ben de öyle çok zayıfım yahu, 52 kiloyum, geçende 49a düşmüştüm sevgiliziceğim çok kızdı...lmaz:
beni ne güsel beslerdi, süper yimek yapar :)) :asigim:
annen bakamıyo sana diyo :1rolleyes:
sağolun bacılarrrsositososito
kuaförcülük oynadım geldm hemenceciikk (yengemn saçını boyadm da) kaydirigubbakcemile3
tabiiiiiiiiii hayatım benim sevdalım hepsinden yakuşuklu ama bu adam da fena deel
:sapıküyesmili: -tatlicadiarzu- :mymeka: kendime vurdum :roflol:
birde orada sayıyo ya 10 9 8 diye aboowww dedim ama adam harbi yani bakılmıcam adam degilopuyorumnanaktan
[B .!.:ayy evett :roflol: bide ikinci bölümde annesi hani bayılıyor ya gelin nikaha gelmedi diye ömerde üzülmesi gerekiyor ya rol icabi hemsireye bakıyor habire ayy alem bu cocuk :lepi:[/B]
aaa azdı bizim kızlarrr
şisttt kendinize gelin bakiiimmm
ararım yoksa sevdiceklerinizilmaz:
araaaaaa ben onada diyom adama bak ne yakışıklı diye o da bana diyorki kedi uzanamadıgı cigere mundar der dio :)
sarissamm de bakim eve bisey lazım mı hemencecik kosup alıp gelelim marketten sen yorulma sakın yemeginide yaparız biz hem
*hertarafındanYagAkanSmiley* :roflol: :roflol:
deeeeetttttttt :mymeka:
haydi kapayalım bu bahsi:roflol:
yoğsam diziyi baştan izlemek zorunda kalacağım youtube'tan :roflol:
hamarat cicosum yaa pastalar yapar, börekler acar, yengesinin sacınıda boyar, var mı arttıran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?