Öf yaa sesini duymam lazım =(( Buqun hiç qeçmiycekkkkkkk sadece uyumak uyumakkk 8 ay sonra uyanmak ıstıyorumm =(
aman ksı ben neyaptıgımı biliommuu forumda şuursuzca geziyorum ancakaydirigubbakcemile3Benn varımmmm kısssssssss nabıyonn sen nerlerdesinnnnn qenee =)
günaydın kızlarr şafak 63......
aminn cnmmmm opuyorumnanaktanyerimseniben
aman ksı ben neyaptıgımı biliommuu forumda şuursuzca geziyorum ancakaydirigubbakcemile3
günaydın cnmm hiç bşy kalmamış seninkinin gelmesinee hemencikkk gelsin sonbahar kavuşun biranönce
yok yok ben o stresi yaşamak istemiyom herşey oldu bittiye gelsin daha iyi kaydirigubbakcemile3Yok yahuu düğün günü olmazz =)) o heycanları nasıl yaşıcann anacım yaaa =) kız isteme olacak nişan sözz alısverısss kavqa dövüşş itiş kakışş =) valıdeyee trıpppp dedıkoduu ohooo neler nelerr =)
burdayızz cicimmkızlar nerdesiniz
hahahha gördümm kötü yorumlarınıııı :roflol:lafa bak şuursuzcaa diyoo yaa =)) ehehee bende aynen o şekilll takılıyorum sitede valla =) kötü kötüü yorumlar yapıyorummm kikikiik :jeyyar:
lafa bak şuursuzcaa diyoo yaa =)) ehehee bende aynen o şekilll takılıyorum sitede valla =) kötü kötüü yorumlar yapıyorummm kikikiik :jeyyar:
Haksızmıyım ama canımmmm sen sölee yahu =)
haklısın valla millet ne yapcağını şaşırmış durumdaa :roflol:
Haksızmıyım ama canımmmm sen sölee yahu =)
Senın gıbıler diyerek sert yapmış ehehhe =) allahım yaratıyosun takıp et =)
Zaten keyfım yokk askımı ıstıyorumm benn sarılcamm koklucamm öpcemm =(
istiyorummm qelsinn arayınn qelsinnnnnnnn =(
ama iznim bitiyo artık çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?