Sevdiğini özleyenler buyurun

Canımm çektii napayımmm annemden mi istesem kie

Nemcimmm on numaraa olurdu valla =)
düşünüyomda ben yatar aglarımmmm sızde yemekler hazırlarsınızz kikikikki

ay kıslar ya şimdi toplaşıp bşyler yapsak yesek falan çok zevkli olurdu vallaaa....nerelerdesiniz ben malatyadayım bana yakun olan varmı bakimopuyorumnanaktan
çoooooooooooookkkkkkkk uzağızz cicim balıkesirdeyim benn

şansını bi denee sırnaşık şey

Nemcimmm on numaraa olurdu valla =)
düşünüyomda ben yatar aglarımmmm sızde yemekler hazırlarsınızz kikikikki
bende gelir yanına şebeklik yapardım kıs sanakaydirigubbakcemile3

çoooooooooooookkkkkkkk uzağızz cicim balıkesirdeyim benn

şansını bi denee sırnaşık şey

ayy kıs uzakmışız baya..olsun bizde sanal yemek yaparıs burada yeriskaydirigubbakcemile3

siz buluşun ozman bende çatlıyayım ksıkançlıktan neyse artık resimlere kendmi eklerim phothoshoplakaydirigubbakcemile3

Hhehehe kız alemsin hee seni bırakırmıyız hiç bırakmayız tabiykii =)
Gerçi kıpırdamaya halim yokkkk =) Herkes otursun oturdugu yerde =)

fıstıklar bende kaçar..bacım gececek nete başımda kalk diyip duruyo birbirimize girmeden kalksam iyi olcak..öptm şekerler görüşürs ilk fırsatta:):):):):

Bilmemkii askerimle konuşmadık dünden beri =(
sesini özledimm önemli bişi olduğunu sanmıyorum vakti olmamıştır ama arasada keyfim yerıne qelse =(

Bilmemkii askerimle konuşmadık dünden beri =(
sesini özledimm önemli bişi olduğunu sanmıyorum vakti olmamıştır ama arasada keyfim yerıne qelse =(

biz hergün konuşmuyoruz cnm bizde salı konuştuk en son bu akşam ararım belki ya da o arar,ya da yarın konuşuruz.

Benimkide askeriyede tel kullanmadığı için kontürlü telefonden cebiimi arıyoo oyüzden uzun uzun konusmuyoruzz zaten konuscak konuda bulamıyoruzz =) 1 2 dakıka sesını duyuyorum yetıo zaten bize..Askerden öncede telde konusmazdık mesajlasmazdık . Yazıcı olduğundan beri daha yoğunn o yüzden yatmadan önce arıyoo saat 23:30 felan gibi...

benimkide tel götürmedi normalden görüşüyoruz o benim cebimi arıyo bende onu askeriyeden arıyorum hemde cepten.aynen bizde 3-5 sk anca konuşuyorz.ben her saat arayabiliyorum ama akşamları daha rahat ulaşabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…