Yağmurdaa yağıyoooooo =(
bir ben bunalımdayım sanıyordumCADIARZUkıslarrrrrr sizin yerinize ben üzüleyim kimse üzülmesinnnnbenneyaptımki
kıs sen benden beter bunalımsınkaydirigubbakcemile3bakkk işsizim iki yıldır üniv bitirdim kaç yerden kazık yedim...sevgilim sinir ediyo arada beni...ailem bunalıma sokmak üzere anlamıyorlar benii...herşey üstüme geliyor alıp başımı gitmek istiyorum yeminle...Gökyüzüü durumumaa ağlıyoo =(( Kavuşalımmmmm bebeğimmmmm
kimse üzülmesin cnmm yaa birbirimizi mutlu etmek için burdayızzz yerimseniben
artık tek başıma olmaktan bıktım
Papatyam tek başıma derken sevqılın olmamasını kasdettesiysenn ......Hayat sokakdaaaa eminimm birileri biyerde seni arıyooo =) Doğru ınsan beklemekle bulunmuyooo =) Adımm atıcaksınnnnn bazende koşcaksınn =) Zaman hızla geçiyooo ya arkasından ell sallarsınn =) Yada yetişirsinnnn ..Hadı bakalımmmm
Papatyam tek başıma derken sevqılın olmamasını kasdettesiysenn ......Hayat sokakdaaaa eminimm birileri biyerde seni arıyooo =) Doğru ınsan beklemekle bulunmuyooo =) Adımm atıcaksınnnnn bazende koşcaksınn =) Zaman hızla geçiyooo ya arkasından ell sallarsınn =) Yada yetişirsinnnn ..Hadı bakalımmmm
papatyam evli cnmm... ama sözlerine aynen katılıyorum bazen herşeyi zaman bırakmak gerekiyo ama bazende her geçen zaman ömürdendir acele etmek gerekiyo.. ne yaman çelişkiii :umursamaz:
papatyam evli cnmm... ama sözlerine aynen katılıyorum bazen herşeyi zaman bırakmak gerekiyo ama bazende her geçen zaman ömürdendir acele etmek gerekiyo.. ne yaman çelişkiii :umursamaz:
kuzular bu negüzle cümleler kısssss yoksa siz yazar falanmısınız vay beeeeeee mşlh hatunlarıma benimama bu güzel sözleri söylemek yetmiyor demi bide uygulamak lasım ben sadece söyleyebiliyorum uygulamaya gelince sıfırkaydirigubbakcemile3
Gunaydınn kısçelerimmmm.....Hoşqeldinizz hoşbuldumm =)opuyorumnanaktan
Yeşilimmm qurur duyuyorum seninlee yedin be şafakları hadi sağ sağlim kucaklaşırsın inşallah
askerinle =)
Sağol Mervecim darısı başına kızzzzzz
yedim bitirdim valla şafak mafak bırakmadım cokacimcoook
Bide sarılsam sevdiceğime tam olcak :kedi:
Canım bişiler yemek istiyoo yahu ne yesemm =)
tam bende kendime şöyle güzel soslu bi makarna yapimm diyodumm cokacimcoook
hhehe yok artıkkk kısır yapında yiyelim yahuu =)
Canım bişiler yemek istiyoo yahu ne yesemm =)
tam bende kendime şöyle güzel soslu bi makarna yapimm diyodumm cokacimcoook
hhehe yok artıkkk kısır yapında yiyelim yahuu =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?