Sevdiğini özleyenler buyurun

Kızz biliyodummm hee ekürem yaaa =))) fıstık fıstıkk ayrı bi çekiciliğin varr asonunda dediği gibi sexi hatun seni gidi seni gidii =)

delimisin bayıldımmm acayip güze ve sexisin şimdi çıkmam lazım yoksa daha doya doya izlmek isterdim seni..öpüyorum güzelim benim..merve senin sade duru bi güzelliğin var,ama bu april varya feenaaaa:jeyyar:sexii:jeyyar:

canım hızlıresim.com 'dan yüklüyorsun,
alltaki resim adresini kopyalayıp, bu mesajı yazdığımız metindeki 'grafik ekle' butonuna kopyalıyosun
o kaa :))

alltaki resim adresini kopyalayıp, bu mesajı yazdığımız metindeki 'grafik ekle' butonuna kopyalıyosun

aa ben ordan yapmadımm siteyi ver bakimmmm nasıl biyermişş ?

Asocumm aynenn herkes öyle diyo sade duru bi qüzelliğin var dıyolar melekmiyım neyımm =) aprılımm sexi hatunnnnnnnnn bayıldık hakketen anacım ya =)

Bu arada krızım qeliyoo qenee aşkımı istiyorum benn sesini duymam lazım =(

Kişi kartına ekleyiverdim bir dene.Zaten fazla resmim yok kiii iş yerindeyim.
Ama denicem inşallah beceririrm
:lepi:

kız ASO bana mı niyeti bozdun la :mymeka:

utandım valla canlarım sağolun yau :kedi::kedi: opuyorumnanaktan

gitmee aşk olsun çiğsoş yaa...sende resim yok şindi ama ben biliyom sen nasıl güzelsindirr :))
hem güzellik bakan gözdedir ay balam
:kedi: opuyorumnanaktan

sağol bebişimm opuyorumnanaktan ay bende denicem foto koymayııı

izmirlimm Nekss canım tesekkur edirimmmmm Şeniz

imageshack çok zor yüklüyor uzun sürüyor o nedenle

hızlıresim.com :1rolleyes:

bi sürü link çıkıyo hangisini koycazzz

imgashack ise,

'show image to friends' diye bişiye tıklıyosun, açılan sayfada çıkan resmin yanında

'direct link' var...onu kopyalıyorsun,

burdaki grafik ekle' ye yapıştırıyosun...

---------

hızlıresimde en altta 'resim adresi' ni kopyalayıp yapıştırcan aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…