Koyucam asocum bırazdannnn =)
Aprılım bız evde vakıt gecıremıyoruzz benımkı aılesıyle yasıyoo =( askerlık vesılesıyle gıttım evlerınee ılk kezz ondada yalnız kalmadık zaten =) o yüsden yer mekan farketmeden cilveleşebilirizzz =) ben özellıkle onu boynundan öperim sölemesi ayıptr...boynunda ruj ızıyle qezmek ıstemıyomuss ..ehehhehe alem bu askım yahu =)
Bende ya cildimi rahatsız ediyor.
Böle yüümde kalın bir tabaka varmış gibi geliyor.
Cildim temiz olsun benim için en güzel makyaj o.
Pudra vs malzemem bile yok.
Sadece arada çok nadir allık sürüyorum.Onuda yeni yeni beceriyorum.
Normalde yapmam lazım iş yeri klasik giyim bakımlı olmam gerekiyor ama.
Sabah sabah hiç ilgimi çekmiyor üşengeç biriyim ben sanırsamm delikafadulden
:1hug:selam aroracım
aynen kızlar bende artık makyaj yapmıyorum aşkım sayesinde:umursamaz:artık bende sevmiyorum zaten makyajızemuszemusama yinede malzeme alırım durur öle bakışırız kendileriyle:ecrin_bebek:ama yaptımıda yaparım hani:lepi:bende sıfır makyaj gezerim kısaca
Herkese selamlaaar :)
kaydirigubbakcemile3oda bi hobi işte canımzemuszemusiyi yapıyosun canın saolsunkaydirigubbakcemile2En güzeli...
O alı alıp bakışma durumu bende de çok var...
Bir dünya takı toka ıvır zıvır var hepsi duruyor
Ama yinede hoşuma gidiyor elimde değil gördüğüme saldırıyorummzemuszemus
bendeee makyaj yapmam pekkk aslında azcık makyajı sefiyom ama aşgum kızıyooooo :kedi: bikere yaptım ıslak mendillle temizledii :kedi: sade daha güzelmişim çirkinler kendilerini güzelleştirmek için makyaj yaparlarmışş :1shok: anaaa :1shok: bababababa :roflol:
Buda arşivlerdennn =) qenelde bebek yüzlüsün derler bakalım sizde öyle düşüncekmısınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?