Sevdiğini özleyenler buyurun

Bızımkının aılesı alısverıs yapıyoo canavar gıbı =) bizim şekli düşününn onun eli belımdee ben diğer elini önde tutuyorummmmm ıkı elımızde doluuuu =))) sarılarakk yürüyoruzzzz =) millet dicekk bunlar ne bölee aşka bakk ehehhehe =) ya 5 senee dilekk olay 5 seneee halaaa el ele yürüyoruzz nasıl bi iş bu yaaa ..o araba kullanırr ben illaa ööperimmm......araba kullanırken bıle tutar elımııı =) ışıklarda dururuzz hemen öper beniii mıllet bakar bizee =)) süperizz yaa genclık işdee

Hehehehe kız sen ne çatlaksın yaa güldürdün beni deli dicek valla iş yerindekiler.Ekrana bakıp gülüyorum.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aynen kızlar bende artık makyaj yapmıyorum aşkım sayesinde:umursamaz:artık bende sevmiyorum zaten makyajızemuszemusama yinede malzeme alırım durur öle bakışırız kendileriyle:ecrin_bebek:ama yaptımıda yaparım hani:lepi:bende sıfır makyaj gezerim kısaca

En güzeli...
O alı alıp bakışma durumu bende de çok var...
Bir dünya takı toka ıvır zıvır var hepsi duruyor
Ama yinede hoşuma gidiyor elimde değil gördüğüme saldırıyorummzemuszemus

Malesef resmi kaldırdımm =(

Buda arşivlerdennn =) qenelde bebek yüzlüsün derler bakalım sizde öyle düşüncekmısınızz

Son düzenleme:
bendeee makyaj yapmam pekkk aslında azcık makyajı sefiyom ama aşgum kızıyooooo :kedi: bikere yaptım ıslak mendillle temizledii :kedi: sade daha güzelmişim çirkinler kendilerini güzelleştirmek için makyaj yaparlarmışş :1shok: anaaa :1shok: bababababa :roflol:

En güzeli...
O alı alıp bakışma durumu bende de çok var...
Bir dünya takı toka ıvır zıvır var hepsi duruyor
Ama yinede hoşuma gidiyor elimde değil gördüğüme saldırıyorummzemuszemus
kaydirigubbakcemile3oda bi hobi işte canımzemuszemusiyi yapıyosun canın saolsunkaydirigubbakcemile2

hayatım seninde cildin güzel zaten makyaj yapmasanda aşkının dediği gibi güzelsinhihoyyyt

Kız hakikaten çok hoş çıkmışsın haa:)
Ben şu poz verme olayını bir türlü beceremiyorum anacım yaa:)
Sevgülümde tam tersi bayılıyor resim çekmeye çektirmeye çok atışırık bu konuda:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…