Sevdiğini özleyenler buyurun

maaşalllahh kuzuma benimmmmmmmm

çoh güzelsin Allama :)) a.s :asigim:

aroram hoşgelmişşşşşşş
Şeniz

kaydirigubbakcemile3oda bi hobi işte canımzemuszemusiyi yapıyosun canın saolsunkaydirigubbakcemile2

Artık koycak yer kalmadı...
Evlendiğimde onları yanımda götürcem heheheh birde bir kütüphane dolusu kitap var bana kesin geniş bir ev lazım olcekk lülülülülülü Sevgülüme dedim iç güveysi gel bozma düzenimikaydirigubbakcemile3 (Aman duymasın):lepi:

askerimin hediyelerinden biri bana civcivim derde =)

Kız benimkide tazmanya canavarı almıştı bana ne demek istemiş aceppkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Şaka maka çok beğendiydimm de bir baktım elinde onla arkadaşımın nişanına gelmiş.Bende eve götüremem diyip geri göndermiştimmirmirmirmir

ay aynı dert bende de var kuzum yaa...
geniş ve düzenli bir kütüphane en büyük hayalim...
aslında çalışma odası istiyorum inşşş...4 duvarı kitaplık olsun...güsel masası olsun yazılarımı yazabileyim...

bende de çok krem kozmetiği var, kreme kokuya doymuyorum...
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3

çeyiz yapmış olursun fenamı:jeyyar:vayy kitap kurduyuz hee,bilginim benim:jeyyar:hihoyyyt
merveeee kız çok tatlısın bebeğimmm

resim sevdası hepimizi sardı anlaşılankaydirigubbakcemile3
bende göz makyajı topiğinden kızlar için denemeye resim ekledim ve sildim:kedi:nisannn resim :enbuyukkk:

Aynı benim hayalimm:)
Çok istiyorum bende hayalimde kocaman bir kütüphane ve içinde okuduğum tüm kitaplar.Kıyamıyorum ve okumayı çok seviyorum...İnşallah dilediğimiz gibi olur canım.

çeyiz yapmış olursun fenamı:jeyyar:vayy kitap kurduyuz hee,bilginim benim:jeyyar:hihoyyyt
merveeee kız çok tatlısın bebeğimmm

Heee valla çok seviyorum canım ya..
Mesela izne çıkcam elimde kitap buğünn bitcek diyom ne yapıcam ben
Yarın gidip kitap alcam kendime bir sürüükaydirigubbakcemile3

apill:1shok:sen çok sexisin be anamm:1shok:dudaklara burna hatlara bak maşalah beehasta oldum sana heee:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…