Sevdiğini özleyenler buyurun

Çok özledim bende aşkımı Bir aydır ayrıyız..... 5 Ay var dönmesine offfffffffff gözlerim doluyor yaaa aklıma geldikçe. Gerçi hiç aklımdan çıkmıyor ki offff
kıyamammm nerde aşkın
günaydın...........

sevdiceklerine kavuşanlar varmış :)

çok sevindim sizin adınıza. inş. bundan sonrası çok daha güzel olur...
aminnnn
sen nasılsın
allahım bu yopikte bir mutluluk bi sevinç nedir böyle bu :)

ben inanamıyordum askerden geldiğinde
arada kalkıp bakıyordum gerçekten yanımdamı diye

Ben qeldımmmmm cicişlerimm =)
Buqun hem yorqunn hemm mutluyummmm =)
Akşam sevdicemle konusmak acayip iyi qeldi çokk özlemiştim =)) Bide mektup yaz dedi delii =)
Hemen yazıcamm dedimm =)

Şu köpekcikde aklıma qeldıkce gıcık oluyorumm =((

Ohh ohhh yokluğumda ne muhabbet ne muhabbet maşallah:)

Önceliklen aroram ve aprilim hazırlıklarınızı okudum süslenin püslenin tabi:)Gerçi sevdicekleriniz sizi her halinizle beğeniyordur eminim:)

Ayşe ablam çok hoşsun ya demek her buluşmanızın ertesi gün malum dönem kötüdür valla ya.Ama yine badem gözlün yanında ya önemli olan o dime:)

Yeşilimm sende benim gibi şırnaktan kavuştun sevdiceğine bizim geleli 6 ay oldu bak gör zaman nasıl geçicek:)Kız her sorun düğün hazırlığı gibi olsa ne güzel şekilde atlatırsınız inşallahBen sevdiceğim çok güçlü demiştim kendi kendime çok çabuk toparlamıştı.Umarım sizinde bu şekilde olur.

Mervem hoş geldin tekrardan tatlımm:)Sevdceğinle konuşabilmene çok sevindim...

Nergisim tatlım sözlenmişiniz ne güzel ya hayırlısı olsun allah ayırmasın inşallah.Bakalım benim şu okul bitsin bizde bir şeyler yapcaz inşallah.

Atladığım varı bilmiyorum aklımda kaldığı kadarıyla yazdımm varsa affola kızçeler...

Canım her şeyin hayırlısı bozma moralini emi:1hug:

amin. teşekkürler.

elimden geleni yapacağım artık...

Aşk çok babmbaşka bir duyguu bir yanın acı çekerken bir yanın mutlu...
Ki sizinde büyük emekleriniz var ortada.Her ilişkide yaşanır dönem dönem atışmalar tartışmalar zorluklar ama ortada gerçek bir sevgi varsa hepsi aşılır ben buna inanıyorum...

kızlar bende asker yolu bekledim kocam askerdeydi çok zor gerçekten allah sabır versin.....
şu an burda ve küsüm bugün ona içimden aramak geliyo bana yardım edin arasammı aramasammı? acaba bilmiyorumCADIARZU

gerçekten seviyorsa düzeltmek için birşeyler yapar. bakalım, bunu zaman gösterecek....

kızlar bende asker yolu bekledim kocam askerdeydi çok zor gerçekten allah sabır versin.....
şu an burda ve küsüm bugün ona içimden aramak geliyo bana yardım edin arasammı aramasammı? acaba bilmiyorumCADIARZU

Aramak istiyorsa bence kesinlikle aramalısın canım.
Duygularını yok saymak bence çok ama çok yanlış.
Zaman zaman benimde yaptığım bir şey.
Ne fazla duygusal nede fazla mantıkçı eğer konu canını çok sıkan bir şey değilse kalbinden geçtiği gibi davranmalısın bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…