Nese konusdukk qene abartmısım =) Arkadasıyla denk qelmısler Oyusden arıyamadım askım ayak ustu sohbet edıyoduk dedı ..Nese ıyı aramız =))
Gzeller guzelım bızzde hep hayeller kurarız vee HAYALLERIMIZIN ANI OLMASI DİLEĞİYLE diyede eklerız =)) Senın erkek arkadasın hayla hazır degılmı ne zman evlılık planları yapıcak ??? Gecenlerde bu konu yuzunden cok basın agrımısdı...
yok mervecım plan felan yok planı geçtim hayal bile yok:gitme:
moon cnm az kalmışşş yarıdan da azzz çok sevndim Şeniz
evet cnm aaldı şükür ama şu 200ler bitmedi gitti buraya kadar nasıl geçtiğini hiç anlamamıştım ama 200ler deldi geçti yanii....
Zorr senin işin de yahuu ..Bılmıyorumkı napmalıı =((
Gel sımdı olcak demese bilee....Ara sıra bu konulardan bahsederek ruhunu okşasa iyi olur..
Bılmıyorumkı bu erkekler beyınlerını nasıl calıstırıyolar =))
Dogru zamanı beklıyoda olabılır..Bakalım suanda zaten senın okulun var 1senen kaldı...
Sonrasında kesın kararlar alınır heralde =)
ozaman bana şu okulun bitsinde hele bi bizde yolumuza bakalımda demıyoranneme laf anlatmaktan bıktım mervecım kadın diyorki oyalıor senı dio konuşsa şimdiye kadar konuşurdu dio :gitme: anneme artık haksızsız diyemıyorum..
valla mervemmm bilmioommm yaaturkbayragi
Haklı canım kesınlıkle annen.......Şuanda karsı tarafın maddı manevı durumları bu konuya elverıslımı pekı ??? Calısıyomuydu erkek arkadasın ??
Gercı bı ıstemesı olması aılelerın kaynaşması ıcınde maddıyet pek gereklı değil gıbı dusunuyorum....Bı yuzuk alıcaklar bıde senı ıstıycekler ....Sonrası bı sekılde halledılır..Önemlı olan adım atmaktır yanı....Sızınde baya oldu...Onun askerlık bıttı senınde okulun bıtıcek daha ne beklıyo anlamadım valla..
canım istemeyi geçtim artık yanı hiç konuşmuyo emın degilim benımle evlilik düşündüğünden anlamadım gitti..insan 2 çift söz eder yok anam yok cam olsa çatlar konuşpmadan hayal kurmadan..ben böyle bişeyler söyleyınce ya konuşmayalım dio ya da lafı çeviriyo..
yaptım onuda yaptım mervecım.. ben sensız yapamam diyo herşeyinn zamanı var diyo.. zamanı gelince olucak herşey dio ama ne zaman belli ne olacaklar belliannem haklı galiba oyalıyor beni
pınarım çıkmış :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?