Sevdiğini özleyenler buyurun

Nese konusdukk qene abartmısım =) Arkadasıyla denk qelmısler Oyusden arıyamadım askım ayak ustu sohbet edıyoduk dedı ..Nese ıyı aramız =))

Gzeller guzelım bızzde hep hayeller kurarız vee HAYALLERIMIZIN ANI OLMASI DıLEĞıYLE diyede eklerız =)) Senın erkek arkadasın hayla hazır degılmı ne zman evlılık planları yapıcak ??? Gecenlerde bu konu yuzunden cok basın agrımısdı...

yok mervecım plan felan yok planı geçtim hayal bile yok:gitme:

yok mervecım plan felan yok planı geçtim hayal bile yok:gitme:

Zorr senin işin de yahuu ..Bılmıyorumkı napmalıı =((
Gel sımdı olcak demese bilee....Ara sıra bu konulardan bahsederek ruhunu okşasa iyi olur..
Bılmıyorumkı bu erkekler beyınlerını nasıl calıstırıyolar =))
Dogru zamanı beklıyoda olabılır..Bakalım suanda zaten senın okulun var 1senen kaldı...
Sonrasında kesın kararlar alınır heralde =)

ozaman bana şu okulun bitsinde hele bi bizde yolumuza bakalımda demıyoranneme laf anlatmaktan bıktım mervecım kadın diyorki oyalıor senı dio konuşsa şimdiye kadar konuşurdu dio :gitme: anneme artık haksızsız diyemıyorum..

Haklı canım kesınlıkle annen.......Şuanda karsı tarafın maddı manevı durumları bu konuya elverıslımı pekı ??? Calısıyomuydu erkek arkadasın ??

Gercı bı ıstemesı olması aılelerın kaynaşması ıcınde maddıyet pek gereklı değil gıbı dusunuyorum....Bı yuzuk alıcaklar bıde senı ıstıycekler ....Sonrası bı sekılde halledılır..Önemlı olan adım atmaktır yanı....Sızınde baya oldu...Onun askerlık bıttı senınde okulun bıtıcek daha ne beklıyo anlamadım valla..

valla mervemmm bilmioommm yaaturkbayragi

Ben bu sitede gözlemlediği öyle canım yahu ..Herkes aynı tepkiyı veriyo...
400 Ler 300ler su gıbı gectı..200 de gectı sayılır...Bakalımm 100 ler nabıcakk =((
Bız artık ızınde kullanmıycaz....8ay gormıycemm =(
sabırr bakalım allah verıcek bı kolaylıgını =(

canım istemeyi geçtim artık yanı hiç konuşmuyo emın degilim benımle evlilik düşündüğünden anlamadım gitti..insan 2 çift söz eder yok anam yok cam olsa çatlar konuşpmadan hayal kurmadan..ben böyle bişeyler söyleyınce ya konuşmayalım dio ya da lafı çeviriyo..

Ya dıycemkı adam akıllı konuss sende önünü gör...Bı sekılde konusulması lazım cocuk degılsınızkı..Senı dordurmakda ıstemem ama bu böyle olmazkı.... Konusmamakda neyın nesı...İşin zor ben olsam çatlarım...... Bı zaman araya mesafe koyucam felan demısdınn..Ozamn ne oldu. sonuc vermemısmıydı ..?

yaptım onuda yaptım mervecım.. ben sensız yapamam diyo herşeyinn zamanı var diyo.. zamanı gelince olucak herşey dio ama ne zaman belli ne olacaklar belli annem haklı galiba oyalıyor beni

Ben geldim kızlar...

Ya benim kafam çok karışık ne yapcam bilmiyorum.
Sanırım sevdiğimle bitirmek istiyorum yada istemiyorum.
Beni sevmediğini düşünüyorum sanki bitirmek istiyorsa söyliyemiyor gibi geliyor ama o böle olduğunu düşünmüyor.Uzaklaşalım diyorum.Saçmalama bu sefer onuda mı sıkıntı yapim kendime diyor.Konu açtım kızlar yorumlarını bekliyorum ona göre yol izlicem

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/300765-nasil-yol-izlemeliyimkafam-cok-karisik.html

Konu bu kızlar hepsini yazdım ona göre ne yapmam gerektiğine karar vericem.
Bu arada bunlardan önce kuzeniyle görüştüm canım sevdiğine iyi davran şu sıra çok sinirli her şeye bağırıp çağırıyor üstüne gitme dedi.(Bu arada kuzeniyle küsler ben sıkıntısının ondan kaynaklandığını düşünüyorum yanlız kaldı çünkü) Ablasıyla konuştum canım aranız nasıl?İyi mi?Bitanem iyi davran filan dedi.Onlar benle ilgili sorunu varda öyle davranıyor sanıyorlarmış.Sevdiğime söledim dedim benle ne alakası var.Ya onlara ne oluyor dedi.Kuzen sanki benle konuşuyor dedi.Anladım ki derdi onunla barışsalarda kurtulsamm

yaptım onuda yaptım mervecım.. ben sensız yapamam diyo herşeyinn zamanı var diyo.. zamanı gelince olucak herşey dio ama ne zaman belli ne olacaklar belli annem haklı galiba oyalıyor beni

Canım sevdiğin seni istemese neden birlikte olsun?Ciddi bir adım atmaktan korkuyordur belki.Yada ne bilim maddi sorunları vardır kendini hazır hissetmiyordur.Çevresinde evli arkadaşları varsa belki olumsuz anlatıyorlardır korkuyordur,ne bilim belkide evli arkadaşı yoksa bekarlık sultanlık yakma başını diyorlardır.Tabiyki sevgisinin önüne geçmemesi lazım böyle şeylerin ama herkesinde bir yapısı vardır değiştiremessin ki.Sen al karşıan konuş ne düşündüğü öğren bu böyle olmicak de.Ben seni beklerim ama ailem yanlış düşüncelere kapılıyor sonra aranızda gerginlik olmasın ailemin üzülmesine dayanama de.Ne bilim herkesin yapısı farklı işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…