Sevdiğini özleyenler buyurun

Ya oqun cok kotu bıgundu sabahtan aılesıyle merkeze alısverıse gıtmıslerdı..Bıze 50dk uzaklıkda bıyerde...Sıcakda o kadr yol bıde cok qezentı annesı ablası bı oraya bı buraya araba kullanırken cok yorulmus...Bıde onlarda kalıcam dıye aksam 6da cıktım evden ..
Onlarda pc almaya karar vermısler..2tane dızüstü..Onların programları yuklencekmıs..
Eee ben beklıyorummm...Onlar orda beklıyolar.... Aksam 10da gelmıslerdı..Bıde ben beklettı dıye kızdım agladımm ayrılıcam senden felan dedım..... Abısıyle evde beklemek zorunda kalmısdımm..O korkuyla kırmızı ısıklarda felan gecmıs radara yakalanmıslar..
Eve bı geldı gözlerı benı arıyo..O sırada abısı benı saknlestırmısdı...Bı sarıldık gormenız lazımdı =)) e korku var sıcak var yorgunluk var canı cıkmıs =) Bıde sabaha kadar oturduk sabah ezanında yataklara gıttık =))

Aklı bendeydı ama cokda yorgundu uyudu valla ehehe =))
Ya ben bu uyansın diye öpüyorum tepkı yok herıftee =))
Çok terlemısdıı azcık üfledimm müfledimm ehhehhee uyanmıyoo =))
Gözlerını acıyooo bakıyo kapatıyodu tekrar =)
En son azcık yatayım dedımm =) sırtımı döndüm onaaa elını attı sadece belımee hala uyuyoooo =)))))))) Bendee en ıyısı kalkayım herıf uyuyoo =) gereksız rıske gırmıyım dedım =)

Bıde o benım yatakda degıll ..Ben onun yataktayımm rezıllık olurdu ehehe =)

:lepi: roman olur valla
aynen cnm valla roman gibi başladı bizimde aynı da devam ediyo,hiç evlenmesek mi napsak böle daha heyecanlı oluyoo :roflol: :sm_cool:
ayy bi pasta tarifi gördm burdaaa ağzımın syu aktı yapmam lazım hemennnn

maşallahh cicim sende pek bi marifetlisin el işleri pastalar börekler,seni alan yaşadıı :lepi:

vallaa kız oğlumun yanına yatmış derdi :) anlattıgın kadarıyla laf yapıcak bi kadın sanırımm
senin ailen biliyomuydu nerde kaldıgını :))

Heyaa ben kek bıle yapamıyorumm =)
Gercı denemedım hıc el marıfetımm yok nabıcam bılmıyorum =((

Mantıyı sütlacı mercımek corbasını cok ıyı ogrenmem lazım =(
Askım onları sevıyooo

evet yaaa heycanla devam eder inşş hep ama sanmıyorum:umursamaz:
evde boşi durcagıma yapıyım elime mi yapışır ayol
dün buluştuk biz de top kekler yaptım yarısı vişneli yarısı kakaolu ona götürdüm :lepi:
çok sevdi 3 tanesini önümde yedi valla

annesi gelip napıyonn oğluma deseydiii :roflol:

mercimek çorbasını süper yaaprm mantı uğraştırıcı bişi ama denedim öğrednm :)
sütlaç da basitt ama tutturması önemlizemuszemus
öğrensene kısımmm evlenme meraklısı opuyorumnanaktan

vallaa kız oğlumun yanına yatmış derdi :) anlattıgın kadarıyla laf yapıcak bi kadın sanırımm
senin ailen biliyomuydu nerde kaldıgını :))

Laf yapmasa bılee meraklı dıye dusunebılırdı =)
Aslında ıyı bı kadın ama bu konularda katı kuralları var sanırım ki haklıdaa...
Hoş olmazdı bırlıkte uyusak heralde nebıleyım ne dusundu..

Ben bursadayım...Ablamda ıstanbula arkadasına gıdıcektı hafta sonu 2gun kalıcaktı..
Merveyıde goturucem dedıı =))
Kandırdık bızımkılerı ..
Ahhh aşkk nelere kadirsinn sennn =)
:lepi:

iş başa düşünce yapılır mervem ya boşverr bende pasta börek işlerini hiç yapmam bende onalrı öğrenimm barii vereliniortak

bende elişi, kazaklar, hertürlü şey örerim valla zevkli oluyooo yerimseniben

Valla iş başa düşünce mecbur yapıcaz ama bı bakımdan sanslıym =)
Benımkı mutfak işini seviyo...Bulasık felanda yıkar hayattta bırakmaz tezgahın ustunde bardak =)
Hayat müşterek diyerek yemeklerıde ortak yapabiliriz =)

ahaaaa ahaa:kedi: yalancısın benm gibii :kedi:
ayy ben de arkdaşta die kaldım hep...zemuszemus

Allahtan benmkisi de öle yaa :)) yardımcı olurum hep diyosositososito
şansılıyıs kısssss

ten uyumu önemli tabii ... :jeyyar:

ahaaaa ahaa:kedi: yalancısın benm gibii :kedi:
ayy ben de arkdaşta die kaldım hep...zemuszemus

Yaa sımdı pembe yalanlar soluyoruzdaa=)
İsteme felan olunca nabıcam bılmıyorumm bunların acısı fena cıkıcakk =))
Yüreğim hop hop hoplar bızımkılerden gızlı yaptıgım ısler meydana cıkıcak dıye =)

ayyyyyyy sormaaaa valaaaaa bana mı diyosunnnnnnn :))
ben de çok gittim bu şekilde ortaya çıkarsa fena olucakkk bizde kaldı dicekler:kedi:
inş demezler

valla mervem bende de o hop hoplardan varr :1no2: ben taa nevşehire gitmiştim kaçak :jeyyar: ailesiyle falan hepsiyle tanıştım orda,hatta abisinin düğünü vardı bütün akraba eş dostla tanıştım sırnaşık şey aynen isteme durumunda söyleyiverirlerse die korkuyom lmaz: benim bi babam bilmiyo gerçi,nevşehirden dönünce anneme ablama enişteme sölemiştim :1closedeyes:

Kızlar hepimizde aynı telaş hee =)) Valla ben tembıhlıycemmm baska turlu olmaz=)
Bıde benım valıde habıre anneme slm soluyo soyluyorum dıyorum ama qenelde söylemıyorum=)
Annem hoslanmaz öle=) bı kızı bın kışi ister bı kısı alır dıyo yüz vermıyo pek =)

Ben onun aılesıyle cok samımıyım =) Annemın haberı yok =)
Valla aılelerın tanısma durumundaa cok zor gunler gecırıcem kesin =)

ben annemi ablalarıyla msn de tanıştırdım kamera açık hepberaber görüştük :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…