Sevdiğini özleyenler buyurun

Aaaaahhhh aaahhh! bende çok özlüyorum :gitme:
hergün özlemim dineceğine daha da artıyo..
ve o artık başkasıyla :gitme:

Bende annemle annesını tanıstırıcam ama valıde hanım ablasını da ıstıyoo .
Cesaret alıcak heralde ehhehe =) Bakalım bıraz daha zaman gecsınn =)

ayyy sen de miiiiiiiikaydirigubbakcemile3 aynı durum valla en son babalar duyarmışşş
ben de kaçak safranboluya gittim törene.bide tatile gittik ikimiz habersiz

bakkk bu da aynııııııııalkisalkisalkis hep slm sölüyolar ben de nadir sölüyorumzemuszemus

valla ben selam söylendi mi iletiyorum samimiyet olsun arada azcık :dance:

valla ben selam söylendi mi iletiyorum samimiyet olsun arada azcık :dance:

çoğunlukla sölüyorum da bazen çok söleniyo bide habersiz gittiysem nerden selam sölendi sana olucak yerlrde söleyemiyorm hihoyyyt
demek hepimiz aynıymışız yaa.
ben yemin törenine gittiğimde okul gezisi demiştim aileme
çünkü safranboludaydı utanmadan bide o maket evlerden getirmiştim hediyelik olarak
anlatmıştm şöle yaptık böle yaptk diezemuszemus
ilerde öğrenirlerse törene gittigimi nolcak:1ninca:

Kızlar çarsı ıznındeydı ...Şimdi kapalı telı bıraktı eveee ..Gıdıyo askerıyeye...
Toplasam 1saat konusmadık =( Yok alısverıs yapıyo yok yemek yıyo yok cişi qliyooo ..

Kapatırken söledım kendınle ılgılenmekdenn..Benımle hıc ılgılenmıyosun...1hafta bugunu beklıyorum
ben dedım...
Askım neden böyle yapıyosun konusuyoruz ya dedii =(

Oturmusdur ıcıne kesın cunku benım oturduu =((( Tamam haftada bıgun kendıyle ılgılensın ama
bende can tasıyorummm konusmaya ıhtıyacım varr..Icımden kızmak qelıyoo ama kıyamıyorumdaa..
Of offf

joeycım allah bılıyoyaa ıletmıyorumm =))) Cekınıyorum annemden utanıyorumm =))
Sölesem annem bişi demez aslında ama nebileyimm =)
Sonra annemle kızqınlık anındaa çat çat söleyiverir annem kaynanana gıt onu sefıyosun felan der =)

Hhehehhee kız alemsın hee bide hediyee qetirmiş delisin =)))
Aman sölersin sevqılınee aılene söleee fazla derın sohbet etmesınler üstünden üstünden konussunlar =) Valla ben tembıhlıycam baska yolu yok bunun....

Bıde bızım 5 yıl olcak onlar benı ıstıyene kadar 6 yıl =)
Isterken 6yıldır tanısıyolardı derse valıde allahh babam kalp krızı gecırır =)
Gercı suanda babam ustunde ustunden bılıyo ama qenede bı anda cok koyar valla=)

Öf yaa kavqa edemedım içimde kaldı yahuu =))
Çok sinir oldum bak şimdii ....

Evet joeycım baska yolu yok =) Yedik bi naneee katlanıcaz bakalım =)

valla utanmazım ben yüzsüzz
o hediyelerden yengeme babanneme bile getirdimm :lepi:
ustalıgını sölesin o da yaw urfa desin s boluyu karıştırmasn söledm zatehihoyyyt
bizim de 5.senemizvereliniortak

Kızzlar beni istemeye qeldiklerindee yüksek ihtimal yüzüklermizde takılcakk =)
Oyüsden cok gusel olmam lazım =) Allahım kısmet eder inş o günlerl =)

Hehehehe ya çok güldürdünüz beni hanımlar siz çok yaşayın emi:)
Ayy ben o konuda şanslıyım tanışmadım valla ailesiyle.
Sadece amca oğlu amca kızı he birde yarım saatcik ablası ve eniştesiyle görüştük o kadar.

ablasını aradım geçen gün ya nadir ararım akşam evde demiş buğün beni gelinimiz aradı diye:)
Onlar çok istiyorlarda ben geri çekiyorum kendimi.Annem varya tanışsam isteme günü misafir filan dinlemez çeker beni odaya alim allah korkuyorum valla Geri çevirmek ayıp biliyorum ablasının nişanına gitmedim 3 ay sonra düğünü onada gitmicemde nasıl geçiştircem bilmiyorumAnnesi bile şey diomuş olum nilayla geç görüşüyorsunuz haftada bir olsun görüşün sorun yoktur inşallah Komik geliyor bana yaa çocuğum ben daha

Yanlız fark ettimde benim ruh halim habire değişiyorBen iyi değilem buğünlerde...Zaten bu akşam mersine gitcem sınavım var birde onun sitresi varrr pofyyy

Hehehe valla bende çoçuğum amaaa evlenecemm işde bananee =)))
Düğüne git bence canım pişmann olursunn ..... Aranızda iyiymiş...Sevqılısı olarak gıtme arkadası olarak gitt ..Ordakı sorunlaraa ablası benım arkadasım dıye tanıstırır...Yada arkadasımın kardesı gıbi..Dıger akrabalar durumu anlamaz....Bence gıt derimm =)
Kendi ailenede arkadasım ablası dersin.. Ilerde o arkadasın kımdı derlerse .Suanda sevgılıyızz dersin eheheheh =)

Biz ılk tanıstıgımız gunlerdee ablası evlenıcektı..Daha cok yenıydı utanıyoduk cekınıyoduk =)
Sevqılım benı davet ettı ama gıtmedımm =) Ama sırf nasıl qelın oldugunu gormek ıcın evden cıkarlarken bakmaya gıttım =) Evlerı sahılde oldugu ıcın kımse fark etmedı bıle =)) ÇoK gusel bı qelın olmusdu =)
Şımdi pısmanım keske gıtseydımm dıyorum =)

ne çocuğu ayoll doğursan senin de çocuğun olur :kedi: biz tanıştık tüm sülaleylee
heee bide 5.senede bunların olması doğal.siz yenisiniz ayoll mrk etmeee karşı koyamassınopuyorumnanaktan

Yanlız fark ettimde benim ruh halim habire değişiyorBen iyi değilem buğünlerde...Zaten bu akşam mersine gitcem sınavım var birde onun sitresi varrr pofyyy

başarılar cnm sınavında.. insanın günü gününe tutmuyo boşverrrr....:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…