Bütün topık martt .DHayırdırr ınss :
O yusden bız bölee mart ayı gelmıs kedıler gıbınızz:.D
gözeneklerin hemen domaması için de elma sirkesini suyla karıştırıp buz kalıplarına doldurun.
veya limonlu suyu aynı şekilde.
maskeden sonra siyah noktalar çıkınca bu 1 kalıp buzu tüz yüzünüze gezdirin bitene kdar...
Kil maskesini nasıl yapcaz laakaydirigubbakcemile
Pekk kokoş çıktınn nisann:
İçinde ne varmış böle senin
:lepi:
kaydirigubbakcemile5 :lepi::lepi:
aman sen ne çok biliyon şekerpareeeeŞeniz
aktardan gidip yeşil kil alıyon (cildin yağlı ise yeşil, normalse beyaz kil)
bunu az bir miktar kaba döküp, içine isteğe göre (sadece suyla da yapabilirsin.) gülsuyu, elma sirkesi falan gibi şeylerle karıştırıp boza kıvamına getiriyosun.
sonra alıp minasip yerlerine sürüyosun anacım...:jeyyar:
20 dk içinde kurur. (kurumazsa 112 yi arayabilirsin puahahah :roflol: ) (şaka la arama sakın :roflol: ) ( hem zaten de kurur akannehir kaydirigubbakcemile3 )
kuruyunca velhasıl, suyla yıkıyon. burnunun üstüne güzelce ovalayarak yıka ki siyah noktalar infilak etsin...alkisalkisalkis
bu kaddar. şutarafagitti
aktardan gidip yeşil kil alıyon (cildin yağlı ise yeşil, normalse beyaz kil)
bunu az bir miktar kaba döküp, içine isteğe göre (sadece suyla da yapabilirsin.) gülsuyu, elma sirkesi falan gibi şeylerle karıştırıp boza kıvamına getiriyosun.
sonra alıp minasip yerlerine sürüyosun anacım...:jeyyar:
20 dk içinde kurur. (kurumazsa 112 yi arayabilirsin puahahah :roflol: ) (şaka la arama sakın :roflol: ) ( hem zaten de kurur akannehir kaydirigubbakcemile3 )
kuruyunca velhasıl, suyla yıkıyon. burnunun üstüne güzelce ovalayarak yıka ki siyah noktalar infilak etsin...alkisalkisalkis
bu kaddar. şutarafagitti
evet bende yaparım kil maskesi, ardından yemyeşil oluyorsun yaaa kuruyunca anamlara görünmemeye çalışıyorum kaydirigubbakcemile3. geçen gün küçük yeğenim gördü beni o şekilde koktu resmen sırnaşık şey
Tamam not aldım yapıcamm =) Çokk tşk ettim =)
bi kerekte işe yarıyomu bacımm alcam bahhkaydirigubbakcemile5
Ben yayım balıımm.. sengözlerimebaksanabBetüşüm sen ne burçsun balım ?
ben de KOÇ ummmmmmmmmmmmmmm hihoyyyt zemuszemus zemuszemus
Ben balıkımmm
Denızımm anamm sendemı kızz benımkı qecmedı yaa gecsın artık =(((
Tamam nısanım ıpek yuz kesesı ıle alnımı keselıcemm =)
Oketoo ama sıvılcelerı neden keselemıyoruzz daha cokmu yayılırr dıeee.. ??
Balık / Yengeç :asigim:
kızzzz ders calısıyom yanında sende biliyon. arada bakınıyorum KK' ye. ben görene kadar zaten açıklama yapmışlar. yoksa hiç ihmal edermiyim canım benim opuyorumnanaktanMademm biliyosunn bana neden sölemiyosunn aaaa akıl denizimm=)opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?