kızlarr ben çıkıyorum canlarıımmm
akşam kutlama var evde herkes burda olcak pasta neyin kescez ailecek
bilmeyenler için not : y.lisansı kazandım daa hihoyyyt
görüşürüss a.s.
Cansum hiç sesin çıkmıyorr fisfisfis
yha şu haberlere dinleyip gıcık oluoruumm
gene karıştırıyorlar oratlığı
barıştı açılımdı bilmmne diyee
Yok betül yenqec ademın burcuu =)
Alımlıyımm demii hıhkıskanınn
Betüşüm, kadın yayları severimmmmmmm vereliniortak
Ama irkek yaylardan hiç hazetmem. umursamaz olurlar böle özgürlüğüne aşırı düşkün olurlar, ben gelemem...:1no2:
Herşeyi yakkkk Ateş sendeeeeeeeeeeeeeeeee :roflol: :jeyyar:
Sevdalım Kova...(bilgin ukelaaaaaa burç)
ıkimiz de baskın karekterleriz ama birbirimize karşı otorite kuramicamızı anlayınca, sevişmeyi daha minasip bulduk delikafadulden :roflol: -tatlicadiarzu-
beni unuttunuz :umursamaz: :akannehir:
erkek yayları bılmem de...
ozgurlugume cok duskunumdur evet, baska bırının boyundurugu altına gıremem mesela... :)
Sabırsızımdır, acelecıyımdır, aklıma geldıgını yapmadan rahat edemem :) enerjıkımdır.. :dance:
sohbetı, samımıyetı, arkadaslıgı, yardımı, comertlıgı cok severım vesselam... sengözlerimebaksanab kaydirigubbakcemile3
soraa çalışkanımdır, pozitifimdir, pratıgımdır, eheheheee bu yayın ozellıklerı arasında megolomanlık yok ama bu aksam nerden geldıyse bana... :roflol:
yalnız soyle bırsey var ates burclarının ozellıklerı bırbırıne cok benzer haberın olsun..
yanı Aslan yay ve kocun ozellıklerı cogu bakımdan ortaktır.. bunlar senın ıcınde gecerlıdır sanırım kendını bılırsın..
daha say say bıtmezz.... :lepi:
doğrudur Betüşümmmmmm
Ben aslan burcuyla süper iyi anlaşırım. Görümcem Aslandır, bi kuzenim var benden 6 yaş büük olmasına rağmen çok iyi anlaşırızzz...
Yaylarla da elbette...Ama erkek olanlarına tahammülüm yok...
Bir yay erkek arkadaşım olur gibi olmuştu da, eski senelerden birinde, akannehir
Birbirimizi gırtlaklamadan bıraktık çok şükür. Çıkamadık bile. O derece yani :roflol:
8 gün sonra 2 günlüğüne kavusacazzz askımlaa. gecsee bu haftaaa:gitme:
yemin törenine mi gdeceksin canım ? :1rolleyes:
Betülcüm doğru valla aslında, hepi topu 1 tane yay tanımışım...
Ama senle de iyi anlaşıcamızı hissediyorum reelde olsak kaydirigubbakcemile3 :1hug:
yemin törenine mi gdeceksin canım ? :1rolleyes:
Betülcüm doğru valla aslında, hepi topu 1 tane yay tanımışım...
Ama senle de iyi anlaşıcamızı hissediyorum reelde olsak kaydirigubbakcemile3 :1hug:
evet canım 11inde yemin töreni var. sonra 2 gün arkadasında istanbulda kalacaz:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?