Sevdiğini özleyenler buyurun

yha şu haberlere dinleyip gıcık oluoruumm
gene karıştırıyorlar oratlığı
barıştı açılımdı bilmmne diyee

bugün topikte baya memleketi kurtardık biz zati :lepi: :roflol:

Kızlar ben de çıkıyorum, ablamlar geldi bu akşam...

Öpüyorum hepinizi, görüşürüzzzzzzzz
opuyorumnanaktan

Yok betül yenqec ademın burcuu =)

Alımlıyımm demii hıh kıskanınn

nıye kıskanalım sımdık kız.. :umursamaz:

bızımde baska ozellıklerımız vardır hıc merak etme sen :jeyyar: sengözlerimebaksanab
kaydirigubbakcemile3

sızı gıdıı sızıı :jeyyar:

erkek yayları bılmem de...
ozgurlugume cok duskunumdur evet, baska bırının boyundurugu altına gıremem mesela... :)
Sabırsızımdır, acelecıyımdır, aklıma geldıgını yapmadan rahat edemem :) enerjıkımdır.. :dance:
sohbetı, samımıyetı, arkadaslıgı, yardımı, comertlıgı cok severım vesselam... sengözlerimebaksanab kaydirigubbakcemile3
soraa çalışkanımdır, pozitifimdir, pratıgımdır, eheheheee bu yayın ozellıklerı arasında megolomanlık yok ama bu aksam nerden geldıyse bana... :roflol:

yalnız soyle bırsey var ates burclarının ozellıklerı bırbırıne cok benzer haberın olsun..
yanı Aslan yay ve kocun ozellıklerı cogu bakımdan ortaktır.. bunlar senın ıcınde gecerlıdır sanırım kendını bılırsın..

daha say say bıtmezz.... :lepi:

beni unuttunuz :umursamaz: :akannehir:

balımmm... Şeniz

pehhhhh kımsecıkler yok heeeeeeeeeeeee ..

Zate bende kacıcam bırazdan yaprak dokumunu ızlıcemm Çok entrıkalı olucak bu aksam

Yaaaaaaa ablam bana izletmiyor yaprak dökümünü... :a015:

unutulmaz daki yakuuklu adamı da izletmiyi :roflol:

doğrudur Betüşümmmmmm
Ben aslan burcuyla süper iyi anlaşırım. Görümcem Aslandır, bi kuzenim var benden 6 yaş büük olmasına rağmen çok iyi anlaşırızzz...

Yaylarla da elbette...Ama erkek olanlarına tahammülüm yok...

Bir yay erkek arkadaşım olur gibi olmuştu da, eski senelerden birinde, akannehir
Birbirimizi gırtlaklamadan bıraktık çok şükür. Çıkamadık bile. O derece yani :roflol:

Canım bı tane kısuylen genelleme olmaz yaa senınkı ule denk gelmıstır kaydirigubbakcemile3

benımde hala kızı koç aramızda 7 yas var ama arkadas gıbıyız cok gulerız eglenırız, abım koc onunla arkadas gıbıyız cocukluktan berı 1,5 yas var aramızda...
yalnız onunda bazı tahammul edılmez hallerı vardır emme yınede ıyıı :))
benım tanıdıgım koclarda bunlaarrr... naniknanik

bende yaprakları netten dokuyorum valla kaydirigubbakcemile3 babam baska bısı ızlıı ıcerdee... Çok üzgünüm çoook

8 gün sonra 2 günlüğüne kavusacazzz askımlaa. gecsee bu haftaaa:gitme:

yemin törenine mi gdeceksin canım ? :1rolleyes:

Betülcüm doğru valla aslında, hepi topu 1 tane yay tanımışım...
Ama senle de iyi anlaşıcamızı hissediyorum reelde olsak kaydirigubbakcemile3 :1hug:

yemin törenine mi gdeceksin canım ? :1rolleyes:

Betülcüm doğru valla aslında, hepi topu 1 tane yay tanımışım...
Ama senle de iyi anlaşıcamızı hissediyorum reelde olsak kaydirigubbakcemile3 :1hug:

evet canım 11inde yemin töreni var. sonra 2 gün arkadasında istanbulda kalacaz:jeyyar:

Benn qeldımmmmm aprılımm
Dertlenmee dizi izliyodumm gec kaldımm =)

Sanırım bebişim aramıcakkk ...pehh rüyamı anlatcm onada yaa=(

En son dün sabah konuştukk =(((((( Özledim amaa pofss...

Sen nabtın anacım kımsecıkler yok topıkde...Bızdede mısafır var...bebek var bıde 9 aylık ayy anası kımseye bırakmıyoo bızden cok sevıyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…