sanrım heç geçmiycek bu günlerr senağlama
aşkım aradı az önce ama birden kapadı inşalh yakalanmadı :çok üzgünüm:
çok kötüydü grip olmştu eğitmler çok zor dio
heç nefes almırolar dio,çok pis dio
çıldırcam yhaa o anlattı bnm içim acıdı
ağladıım ağladıımmm senağlama senağlama
Allah ım ne olur geçsiiiin ne olurr senağlama
sanrım heç geçmiycek bu günlerr senağlama
aşkım aradı az önce ama birden kapadı inşalh yakalanmadı :çok üzgünüm:
çok kötüydü grip olmştu eğitmler çok zor dio
heç nefes almırolar dio,çok pis dio
çıldırcam yhaa o anlattı bnm içim acıdı
ağladıım ağladıımmm senağlama senağlama
Allah ım ne olur geçsiiiin ne olurr senağlama
kızlar esımle konustum sımdı, görevi bellı olmus.. tepede mevzi basında gece nöbeti tutucakmıs..
3-4 kısı olucaklarmıs sanırım, agır sılah basında gece gorusuyle cevreyı kontrol edıceklermıs.. 12 saatlık nobetler.. 1 ay surer en az dıyor sonra gunduze donebılırmıs....
kısa donemlere verılen gorevler her zaman yazıcılık, şöforluk olmuyormus bunu da anladık artık !..
kızlar esımle konustum sımdı, görevi bellı olmus.. tepede mevzi basında gece nöbeti tutucakmıs..
3-4 kısı olucaklarmıs sanırım, agır sılah basında gece gorusuyle cevreyı kontrol edıceklermıs.. 12 saatlık nobetler.. 1 ay surer en az dıyor sonra gunduze donebılırmıs....
kısa donemlere verılen gorevler her zaman yazıcılık, şöforluk olmuyormus bunu da anladık artık !..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?