Sevdiğini özleyenler buyurun

Yıne ben geldim , bir zamandır yoktum bu topikte zira buraya girdiğim zamanlarda kendimi daha kötü hissediyorum
zaman duruyor sanki , az kaldı ama benimde artık gücüm bitme noktasında
çok özledim:gitme: dün tam 6 ay bitti sevdiğimi görmeyeli:sinifsinif:
önümüzde görüşebilmemiz için daha dolu dolu 3 ayımız var , bu hasretlik ne melem bir şeymiş

hilalım bugün 2 kere aradım ama yoktu
yazıcı olduğundan her dk çağırabiliyolar sonra koştur nöbete gidiyo mafoldumben

biticek :gitme:
bitmeliiiii:sinifsinif:
geldikleri günnn o kadar mutlu olucaz kii inan bu anları unutcazzzz :turkbayragi:

gızemcım bende bugun askerıyeyı aradımm:S:S

Asker ılk kez mesaı saatlerınde bağlıyamıyorum dedi :S:S
Daha önce yoktu böyle bişi şaşırdım kaldımm S

evet kıslarrr yaa karamsarlık yokkk hepimiz kavuşucaz inşallah o günlerin hayaliyle beklioruz ...
yeterki sevdiklerimiz ii olsunn sağlıklı olsunda gerisi hikaye...

rabbim tüm askerlerimizi korusun:Saruboceq: hayırlısıyla eşlerine,nişanlılarına,sevgililerine ve tüm sevemnlerine kavuşturmayı nasip etsin dualarımız askerlerimizle:Saruboceq:

evet kıslarrr yaa karamsarlık yokkk hepimiz kavuşucaz inşallah o günlerin hayaliyle beklioruz ...
yeterki sevdiklerimiz ii olsunn sağlıklı olsunda gerisi hikaye...

aynennnnnnnnnnnnnnnnnn :lepi: :kaydirigubbakcemile5:
tamam kötü haberlerr olabilirr dünya hali :akannehir:
amaaaa biz her zaman dik güçlüüüü mutluuuuu onlarsızz onların geldiğindeee kii hayallerimiz içinnn huzurluu olmalıyızzzzzzzzzzzzz Şeniz

:1hug:
aynen öle cnm bnm biz ii olalımki onlarada yansıtalım onlarda ii olsunnnn

aynen onlara konuşurken neşeli oluyoruz ama onalr aslında anlıyorlar her gün bu şekilde hrap olduğumuzu :Teselli:
veee bi kendi üzütüleri bide bizim yüzümüzden üzülüyolarrrr
kalpleri bizlee değilmii sanki yanı başımızda gibi değiller mi ?
o yüzden üüzlmek yokkk ! tmm mı::

aminnnn:Saruboceq: bende aralıkta şafak saymaya başlıcam..şimdiden telaşlanıyorum ve sizinle dua ediyorum kızlar..inanın kalbim sizinle:Saruboceq:

biliyoruz cnm bnm :1hug:
ama sen şimdiden şu dkların tadını çıkarr bol sarıl sarmala:)
öp koklaaaa :asigim:
:jeyyar:

inş. kısa dönem çıkar...
her bekleyiş zordur ama
uzun la kısa aynı anda başlasa kısa dönemler biz yarılamadan siz bitiriyorsunuz a.s.
inş. kısa cnm bnm :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…