bidenem gelmiş delikafadulden Şeniz
hoş geldin cnm bnm nasılsın bakım birak o cigarayı
:vereliniortak:
muhtemelen eşimde de olucak bu sıkıntılar:gitme: ama büyümeden atlatırız inşallah:kedi:elimden gelidğince fedakarlık yapıcamturkbayragicnm o zaman azcuk daha açık konuşayım bu her askere gitmeden önce oluyor diye bişi yok ama benimkinde şu şehit olma geliyodu aklınalmaz: bu yüzden saçmalardı :umursamaz:
ya da durduk yere hep aşkımız devam edicek demig ibisine saçma sorular gelirdi....:akannehir:
5 dk iyi olup 10 dk kavga ettiğimiz günlerde oldu....
amaaa güzell yanıdaa vardı benim için :roflol: daha fazlaa aşkını dile getirmeye başladı :kedi: :asigim:
tekrar diyorum bu herkeste her asker e gitmeden önce oluyo diye bişi yok o kişinin düşüncelerinede bağlıı
ama bu askerlik konu olunca hep bencee eşinee günler cabuk geççek birbiirimize olan aşkımzla vs. gibi laflarlaa hepp aşkla gülümsemesinii sağla derim :jeyyar: :kedi: opuyorumnanaktan
ben çıkıyorum canlaropuyorumnanaktaniyi geceler , yarın görüşmek üzere:smiley-cool:kendinize çok ii bakın sevgiler:enbuyukkk:
ben çıkıyorum canlaropuyorumnanaktaniyi geceler , yarın görüşmek üzere:smiley-cool:kendinize çok ii bakın sevgiler:enbuyukkk:
hb canımcımm ei dielim ei olalım
bırakamıorum valla gizoşum heleki şu zor günlerde nassı bırakam :çok üzgünüm:
cnm bnm sanada sende dikkat et kendine Şeniz :1hug:
her zaman yanındayız birbirimizin bütünüz unutma :1hug:
melek cnm şafak kaçtı
melek abla desem daha doğru olur :vereliniortak:
Bİticek Allahın izniyle , şu lanet olası terör olmasa yüreğim daha ferah olacak amabiticek :gitme:
bitmeliiiii:sinifsinif:
geldikleri günnn o kadar mutlu olucaz kii inan bu anları unutcazzzz :turkbayragi:
Aylardır hiç olmadığım kadar sabırlı ve pozitiftim ama artık takatim kalmadıevet kıslarrr yaa karamsarlık yokkk hepimiz kavuşucaz inşallah o günlerin hayaliyle beklioruz ...
yeterki sevdiklerimiz ii olsunn sağlıklı olsunda gerisi hikaye...
amin canım , aminrabbim tüm askerlerimizi korusun:Saruboceq: hayırlısıyla eşlerine,nişanlılarına,sevgililerine ve tüm sevemnlerine kavuşturmayı nasip etsin dualarımız askerlerimizle:Saruboceq:
ama moral inizi yuksek tutun lütfen lütfennnn a.s.
arada böle esio bana balımm içim acıo resmen
soraa sızısı diner gibin oluo
tekrarlıyor gün geçtikçe acım senağlama
canlarım çıkmam lazım senağlama
şafağımızın bitmesinee 45 gün KALDIII MANİSAYA SLMLARRR :teytey::teyteytabi inş. ceza geri çekilirse)
ama sana kavuşmama bitanem 46 gün kaldı bitanem Şeniz
senii seviyorum :asigim: :kedi: :kedi: :kedi:
sağlıkla döncğine inanıyorum
sevgimiz seni korusun
iyi gecleer herkese öpüyorum Şeniz
ei geceler gizoşumm Rabbim sevdiklerimizi korusun :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?