Sevdiğini özleyenler buyurun

bencede tadını çıkar ben evimi bırakıp annemlere geldiğim için tadını çıkaramadım malesef yanına gittiğimde bile sarılamadım içimde kaldı sen doyasıya git sarıl vaktini onunla geçir...

saolun canlarımopuyorumnanaktaneşim öğretmen kısa dönem gidicek ama ben şimdiden düşünüyorum 158 gün nası onsuz geçicek diyeeeesenağlamaumarım sizler bu topicde bana yardımcı olursunuz şafak sayarkenturkbayragi

ya güzelliim öğretmense uzun çıksın beraberinde kal eşimin öğretmen olmasını ve uzun çıkmasını çok isterdim benim bi arkadasın öyle çıkmış acemi birliği burdurda sonrada öğretmenlik vazifesi yaptığı yerde eşiyle beraber kendi evinde kalmaya devam edecek hakkında hayırlısı yinede

tuğbam cnm bnm olmaz mıyız? biz burdaa BÜTÜNÜZZ ayrılmaz bütün senin sevincin üzüntün bizims evinç üzüntümüzzz
bizi gün geçtikce daha da iyi anlıcak tanıcaksın:1hug:

onu denk getirmek kolay mı yav :uhm:

tuğbam cnm bnm olmaz mıyız? biz burdaa BÜTÜNÜZZ ayrılmaz bütün senin sevincin üzüntün bizims evinç üzüntümüzzz
bizi gün geçtikce daha da iyi anlıcak tanıcaksın:1hug:

saol cnmopuyorumnanaktan şimdiden hissediyorum güsel dostluklarım başlıcak burda..bende BÜTÜNÜN bir parçası oldum artık:enbuyukkk:

tabiki oldun cnm bnmmm!
ama diyoruz yaa aralık a kadar günlern tadını çıkar veeee
eğer ufak bir atışmanız olursa bu arada(inş.olmaz) daha çok alttan al
gidiceğine yakın strese girebilir o yüzden!

hepp sarılll hep vakit geçirin birlikte
opuyorumnanaktan

tadını çıkartmaya çalışıyorum cnm kaydirigubbakcemile2tavsiyeleriniz ve deneyimleriniz benim için önemli uyucamopuyorumnanaktanrabbim herkesin gönlüne göre versin:1hug:

ah ah bunlarıda bana biri söleseydi hep kavga ettik gitmeden önce hiç yapmadığı şeyleri yaptı beni bırakıp tek dışarı çıktı strestenmiş ama bana belli etmiyodu bende düşünemedim üzdüm bebeğimi senağlama

ewt gerçekten gitmeden önceki piskolojisi biraz kötü oluyor senağlama
vee onun için ona karşı nasıl davrandığımız onun için önemli gibi geliyor bana göre a.s.

hiç yanlış anlar mıyım cnm ? gerçekten tevsiyeleriniz benim için önemli ve değerli:enbuyukkk:

cnm o zaman azcuk daha açık konuşayım bu her askere gitmeden önce oluyor diye bişi yok ama benimkinde şu şehit olma geliyodu aklınalmaz: bu yüzden saçmalardı :umursamaz:

ya da durduk yere hep aşkımız devam edicek demig ibisine saçma sorular gelirdi....:akannehir:

5 dk iyi olup 10 dk kavga ettiğimiz günlerde oldu....

amaaa güzell yanıdaa vardı benim için :roflol: daha fazlaa aşkını dile getirmeye başladı :kedi: :asigim:

tekrar diyorum bu herkeste her asker e gitmeden önce oluyo diye bişi yok o kişinin düşüncelerinede bağlıı
ama bu askerlik konu olunca hep bencee eşinee günler cabuk geççek birbiirimize olan aşkımzla vs. gibi laflarlaa hepp aşkla gülümsemesinii sağla derim :jeyyar: :kedi: opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…