Sevdiğini özleyenler buyurun

ben yavaştan kaçıcam birazdan haberiniz olsun!

nere kız kocaya mı ? kaydirigubbakcemile3

Anam benimki oldum olası tuhaf.. 18 yaşında sanıyormuş beni baksana delikafadulden
Alıştım artık napiim :dilcikar:

hihihi Çok şeker ama ya... a.s
Napsın o da haklı...gamyoncuiremsu
Benimki çok ketumdur. Ağzından laf alamazsın...Seninki çok şükür hislerini açık ediyor.

Ben sevdalımı anlattığımda sessizce yarım saat dinledi, hiç bişi sormadı.
Ben kızdın mı ? diye sorduğumda,
Yok neden kızayım dedi...Sağol anlattığın için dedi, kalktı gitti.
2 gün annem cebelleşti yorum almak için tık yok.
Çatlatır adamı.
benneyaptımki

Ay o daha fena.. En azından ben 1 hafta zırladım sustum, o da esti gürledi ama geçti.. Sen olumlu veya olumsuz bir cevap da alamamışsın :1ninca:

Nasıl açıkladın kız babana azcık anlatsana çok heyecanlı delikafadulden

ayhu ben giderken mi böle heyecanlı konuları konuşuyonuz bilerik mi yav -tatlicadiarzu-

niso çabuk yaz kız çıkıcam çıkamadım :roflol:

çünkü başka görcek yer yok şuanda -tatlicadiarzu-

saçmaladım mı?

Anca rüyamızda görüyoz zati genelde kuzum doru söze ne denir kaydirigubbakcemile5

Oyyy...
Geçen sene annemler ablamın nişanlısının yemin törenine gitmişlerdi Ankaraya gece kalmalı.
Biz de babamla yalnız kaldık evde. Annem daha erken sölemek için falan diye beni durduruyodu ama benm içim iç rahat değildi.

Sonra sabah kahvaltı ettik babamla sonra TV izlemek için oturunca, bana cesaret geldi
Sevdalıma danıştım, tam zamanı dedi, geçtim karşısına

Buba, senle bişi konuşçam dedim, baktı böle

Benim erkek arkadaşım var...(sessizlik)
Yani erkek arkadaşım var...(sessizlik)
Sevgilim yani.
-Anladım.
(sessizlik)
eee, 2 senedir. kendisi 28 yaşında. İstanbulda yalnız yaşıyor. Aslen Samsunlu. Annesi orada, turzimci vıdı vıdı vs vs...Başladım çocuğun öz geçmişini sıralamaya.
(sessizlik)
Ben çok seviyorum baba. Yani o da seviyor. Çok iyi anlaşıyoruz.
(sessizlik)
Bu arada babam bıyığını yemeye başladı...

bi o bacağını atıyor bi öbürünü.

kızdın mı baba?
-yok kızım neden kızayım. normal. yaşın normal. Sağol söylediğin için tesekkur ederim...
bişey değil baba...
(sessizlik)

5 dakka boş boş oturduktan sonra evden çıktı.

Hiç surat yapmadı da fikrini de söylemedi. Belki bi fikri yoktu.
Zaten kısa zaman sonra bnm ameliyatımda tanıştılar ve iyi anlaştılar çok şükür...

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Ay Allah seni ne etmeye :roflol:
Gözümün önünde canlandı resmen, sen karşısında iki büklüm :roflol:
Ama tanışmışlar en azından.. Ben düşünemiyorum tanıştırdığımı.. Döver möver Allah korusun :1ninca:

He valla babam öyle yapar öyle zamanlarda. Ablam istenirken de neredeyse burnuna kadar yicektikaydirigubbakcemile3 2 kız babası yazık sırnaşık şey

AYNEN
2 kız babası babişkoma yazukkk :teselli::1hug::1rolleyes:

ama ben hazırlıorum onlar ben 4 seneye evlenirim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
annem diyo sus hayırlı birini bulll bakalım

buldum bilemmm diyorum :jeyyar::jeyyar:

babam öksürmeye başlıyo(yaniii öksürmesi gözleri dolması demek :sinifsinif: hastalandıktan sorna çok duygusal oldudaakannehir)

sonra yasakkelime deme böle herşeyin hayırlısı de diyorlar

bigündeee
annemle konuşuorum yaşı büyük bulcam az diyorum şöle 3 5yaş annem iyi dedikaydirigubbakcemile3
yeni uyanmıştı kaydirigubbakcemile3 normal dedi(babamla aralarında 6 yaş var:1closedeyes:)

sonrada gittim msn e size bakmak için çıkıncaa annem''sevgisiyle konuşmadıysa neyim dedi sırnaşık şey:sm_cool:

demek öğrendinizz artık bi sevdüğüm olduğunu dedim güldü geçti :mymeka::dilcikar: :1rolleyes:

yok artık yahu kaydirigubbakcemile3
Babam çok resmi ve ciddi görünür...2 metro boy, bıyık göbek falan...:bbo:
Ablamın nişan videosunda sevdalım izleyince acayip tırsmıştı ama sevimlidir de...
Normal insanlara ters yapmaz da,
Saçmalamada ileri giden olursa (ben ergenlikte sıklıkla yaptımkaydirigubbakcemile3 :sinifsinif: ) baya korkutucu olabiliyor. Ama hiç vurmadı bize.
Amma velakin o gözler bakışlar yok mu...
Aman yareppim korusun.
:1ninca:

hoş geldin cnm
bende çıkıyorum
öpüyorum tek tek
dikkat edin kendinize emiiiiii Şeniz

güle güle tinki pinkiiiiiiiii kaydirigubbakcemile2

Ben dayağını yemiş biri olarak sevdalımın o dayağı yemesi riskini göze alamıyorum :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…