canım benim üzülme seni anlıyorum Rabbim yardım etsin kadir gcesinde ilk aklıma gelenlerdendin düşünüyorum hep aklımdasın Rabbim sağ salim kavuştursun bir dahaki yıl bebişinin doğum gününü eşinle beraber neşe içinde kutlarsınız inşaallah
Allah razı olsun canım ınankı bende senın ıcın ve hepınız ıcın dua edıyorum ve edecegım..
Amıın ınsallahhh !...
saol :) özeline msj atamıyom çok doluymuş silmen lazımmış ama sorunada cvp verim hayır normalde kullandığımı baskası kullanmış bnde böle yazdım oldu :)
günaydın kızlar
Şafak 427turkbayragi
Günaydın bak şafak giderek eksiliyor gibialkisalkisalkis
evet canım.450lerden 440lara,430lara ve şimdi 420lere düştü. böle azaltıkça mutlu oluyor insan.
sora 300lere 200,100 derken 3,2,1 hihoyyyt:kedi: allahım ogünleride göreyim inş.
evet canım.450lerden 440lara,430lara ve şimdi 420lere düştü. böle azaltıkça mutlu oluyor insan.
sora 300lere 200,100 derken 3,2,1 hihoyyyt:kedi: allahım ogünleride göreyim inş.
inş canım. aramızda 100 gün fark var. hayırlısıyla kavuşalım artık sevdiklerimizee.:1hug::asigim:
Olsun canım biticek merak etme ama özlemek de ayrı bi güzelmiş yanımdayken ben çok kıymetini bilemedim,dün akşam telefonda konuşuyoruz hayret diyo askere geldim benimle hiç tartışmadın normalde tartışırdım ama gereksizmiş işte hepsi:1hug:
aynen canım. ikimizde melek gibiyiz
arada bir mutlaka bi zıtlaşma olurdu ama hiç yok şuan. ikimizde birbirimizi deli gibi özlemekle meşguluz:1hug:Şeniz:kedi:
Aynen canım ama uzakta olması aklımı başıma getirdi kızmam ve tartışmam artık boşuna kapris falan yapmışım,akşamları evdeyim mutlaka 7.30 dan beklerim arıycak diye mutlaka arar yüzümde bir tebessümle heyecanla anlattıklarını dinlerim kuzum bugün beni özledimi ne kadar özledi diye sorar, o anda mutlaka gözümden tek bir damla yaş yanaklarımdan süzülür ağlamak değil ama özlemek işte :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?