Sevdiğini özleyenler buyurun

Allah razı olsun canım ınankı bende senın ıcın ve hepınız ıcın dua edıyorum ve edecegım..
Amıın ınsallahhh !...

Allah razı olsun canım ınankı bende senın ıcın ve hepınız ıcın dua edıyorum ve edecegım..
Amıın ınsallahhh !...

saol :) özeline msj atamıyom çok doluymuş silmen lazımmış ama sorunada cvp verim hayır normalde kullandığımı baskası kullanmış bnde böle yazdım oldu :)

Günaydın herkese çok özledim aşkımı bu akşam 18:30 otobüsüne biniyor ve gece 01:00 sularında evinde olucak ve sabah koşa koşa gidicem yanına öyle bir sarılıcamki bir kaç aylık biriktiriyim diyorum 3 gün bayram izni dünyalar şu anda benim bugün herkesi seviyorum, herşeyi seviyorum,ağzım resmen kulaklarımda geziyorum tutamıyorum alamıyorum kendimi gülümsemekten :teselli:

evet canım.450lerden 440lara,430lara ve şimdi 420lere düştü. böle azaltıkça mutlu oluyor insan.
sora 300lere 200,100 derken 3,2,1 hihoyyyt:kedi: allahım ogünleride göreyim inş.

Ay ne güzel yazmışsın şöle 300 lerden düşe düşe gitsin tabi son işte o son gün varya herşeye bedel olucak o saatleri saymak müthiş zevkli olucak canım benim Şafak 328 ben 365 de saymaya başladım daha 37 gün oldu bakalım inşallah bu aylar çabuk geçicek eminim:1hug:

biz şanslıyız kızlar kimimiz kavuştu sevdiğine kimimiz kavuşmanın hayali ile beklemekte..
en azından iyi olduklarını biliyorduk seslerini duyuyorduk arada bir görüyoruz konuşuyoruz değil mi?
haberleri her izlediğimde lanet okumaktan ağlamaktan gına geldi. :sinifsinif:mafoldumben
kötüyü görüp halimize şükredelim..:Saruboceq:
şafak 30 sayarken bir allahın belası yüzünden sevdiğini hiç kavuşamayacağını bile bile kaybedenleri bir düşünün.
geleceği günü iple çekerken yarine bayrağa sarılı kavuşanların hali nicedir yarabbim :1no2:

çok dua ediyorum çok yalvarıyorum rabbime kahret düşmanı diye..

amacım moralinizi bozmak değildi kusuruma bakmayın sadece mutlu ve umutlu olmanızı istiyorum.

evet canım.450lerden 440lara,430lara ve şimdi 420lere düştü. böle azaltıkça mutlu oluyor insan.
sora 300lere 200,100 derken 3,2,1 hihoyyyt:kedi: allahım ogünleride göreyim inş.

inş canım. aramızda 100 gün fark var. hayırlısıyla kavuşalım artık sevdiklerimizee.:1hug::asigim:

Olsun canım biticek merak etme ama özlemek de ayrı bi güzelmiş yanımdayken ben çok kıymetini bilemedim,dün akşam telefonda konuşuyoruz hayret diyo askere geldim benimle hiç tartışmadın normalde tartışırdım ama gereksizmiş işte hepsi:1hug:

aynen canım. ikimizde melek gibiyiz
arada bir mutlaka bi zıtlaşma olurdu ama hiç yok şuan. ikimizde birbirimizi deli gibi özlemekle meşguluz:1hug:Şeniz:kedi:

aynen canım. ikimizde melek gibiyiz
arada bir mutlaka bi zıtlaşma olurdu ama hiç yok şuan. ikimizde birbirimizi deli gibi özlemekle meşguluz:1hug:Şeniz:kedi:

Aynen canım ama uzakta olması aklımı başıma getirdi kızmam ve tartışmam artık boşuna kapris falan yapmışım,akşamları evdeyim mutlaka 7.30 dan beklerim arıycak diye mutlaka arar yüzümde bir tebessümle heyecanla anlattıklarını dinlerim kuzum bugün beni özledimi ne kadar özledi diye sorar, o anda mutlaka gözümden tek bir damla yaş yanaklarımdan süzülür ağlamak değil ama özlemek işte :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kesinlikle canım ağlamak değil özlemek.
bütün gün neler yaptığını anlatır bende ona anlatırım.
çok falza duygusallaşma olayına girmiyoruz.girmemeye çalışıp hemen konuyu kapatıyoruz.
yoksa ikimizde başladıkmı ağlamaya susmayızkaydirigubbakcemile3

canlarımmm
bugün samsuna gidiyorum annemlerin yanına
ordan perş istanbula
ordanda aşkımın yanına 2 gün ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…