Olmaz tbkide cnm bi evde kawga warsa bu herkezi etkiler özelliklede sen dha yeni gelinsin herşeyi üzerine alınırsın biz neleri düşünüp rahat edemezsin derken bunlar çıktı sen hiiç rahat edemezsin hele şu ruh halindeki gbi melek gbi olmaya dewm edersn bunlarıda yaşamak zorunda kalırsn.
Babasının yaptıkları yanlış annesinin yaptığı ondanda yanlş.
3 yanlış 1 doğruyu götürr hbrn olsun arada sen kaynama yeawrmm
kimseciklerrrr yokkkkkkkk canım benimmmmmm
bu arada şafağım 464 müş meltemimin büyük uğraşları sonucu girdi kafama
kızlar ya bu birlikte yaşama konusu herkeste var mı nedir ?
yok balım yaaa
52 yaşındalar
maksat ayrı bir eve para vermemk
ve evde iş yapacak birine ihtiyaç duymak ben bunu anladım
ve kızlar aşkım bana kirada otururz demişti
kendimizi toparlayana kadar
şimdi babası 120 milyar verip dubleks ev almak istiyor
beraber oturmak kaydıyla
oğluma ev aliyim otursun fikri yok anladığım kadarıyla
ve anne babasının memlekete gitme durumları var
senide evlendirip oraya yerleşriz demiş
3-5 sene beraber oturduktan sonra
ama ben o 3-5 seneleri çok iyi bilirim:1ninca:
hep zaten en güzel zamanlar o ilk seneler değilmi
haksızmıyım kızlar yaa
istemiyorum ben:gitme:
var canım kocası eli ayağıda maşallah tutuyo ama kendini çok naza çekio ben daha nişanlıyım ve evine temizliğe gidiorum düşün yarın ordayım mesela evini süpürcem toz alıcam falan onun yanlız yapamamdan kastı ev işleri canım ...:çok üzgünüm:
yok canım ailem bilio babam evde bekar kaynım olcak die istemio annemde daha şimdiden seni ev temizliğine çağırıyo ben seni hizmetçiliğe göndermem oraya dio karşı çıkıyolar bende kaynanaya duyuruyorum bi şekilde ev muhabbeti açılıyo mesela eşyadan konuşuluyo ama öle kaba eşya deil normal küçük eşya ben araya laf sokuyorum diyorum işte evet karşıda çok ucuzmuş ev eşyaları mobilyalar falan annem şimdiden onları takip edip numaralarını almaya başlamış diorum mesela böle böle beli ediyorum ama siz bilmiyosunuz benim kaynana düğün yapcak 6 ay var oğlunun gelmesine hazırlık yapcağına kendi evini yeniliyo neden bir gidiym die eşyaları düzüyo ne uyanık varyaaa....
evet canım haklısın kayıınpederinn bu tutumları çok yanlış
ama birde şöyle düşün sen bunları görrsün zorna gider
ama onlar et tırnak misali yelkenler suya inince söylenenler hemen unutulur
ama sen asla unutmazsın unutamazsın çünkü ailesi bile eşine söylenmiştir
o yüsden benden sana nasihat asla karışma konu sennle ilgili olmadıkça
babandır de geeç tabikide nişanlına yaptığı hoş değil
ama dedim yaa ailesi atmaz atamaz..
sen şimdi sadece kednle olan yorumları duy
ona göre ailesi hakkında kararını ver olurmu yerimseniben
Hoşgeldiin melteemmm a.s.
evet canım dururm o banada böle bişeyi zorla yaptırmaz ama ailesinden tepki alıp huzursuz olduğu zamanda benim ne tadım kalır ne tuzum bi anlamı olmazki...
napim canım bana karışmak yada bunlardan sebep uzak durmak yakışmaz kavga ediyolar sabah babasına bakıyo bu babası ne bakıyosun lan dio atışıyolar kalkıyo tokat atıyo çocuğa yok yere çocuk günlerdir eve gitmedi eltimden duydum gece 3 e kadar sokakta tek başına oturmuş evdekiler uyuyunca gitmiş sessizce yatmış zoruma gidiyo bunlar çok canım o bunları bildiğimi bilmio ama ben bildiğim halde aman aşkım bişi deme aşkım haklısın aşkım ama o senin baban aşkım yapma aşkım etme aşkım öle yapıyorum aksini yapamam ama eltim öle deil herşeyi sölüyo kocasına valla kocasınıda arkasına almış oooh valla.ama ben onun yaptığı gibi yapamam yapmamda ne olursa olsun anne baba oğul arasına girmem böel onları kötüleyipte sonra git o senin annen baban demekte olmaz bak mesela annesinin bana dediği o lafı sercan bilmiyo ve zorda kalmadıkçada sölemicem ben çok kırıldım hatta oturdum ağladım onun üstüne o aradı güldüm oynadı na bişi belli etmedim halbuki yapabilirdim yapsan bana zararı deil yararı olurdu o zatek kızıyo annesinini bana iş yaptırmasına bunu duysa hepte kızardı böle olsun istemedim seviyorum kaynanamoda kayınpederimide ama bi evde oturamam uzaktan bu olaylardan bu kadar etkilenirken içine girdiğinde nolu bilmem sonunçya ocam oolayın sinirinide benim üstümden atıcak biliyoorum huyunu biliyorum hem o hem dierleri kaldıramam ama ne yazııki sercana bunları böle anlatamamda...mafoldumben
yazdıklarınız olkudum kızlar toptan cevap yazayım dedim uzun oluyo biraz ama:kedi:
olucak o kadar hayatım bize de öğrettiler sonuçta bari doğru olsa :lepi:
bizde öyle bi konu olmadı ama benden önce eltimlerde olmuş, kayınpederim öyle bi teklif etmiş iki katlı bi ev alıp beraber oturmayı hiç kimse yanaşmayınca üstelenmemiş o yüzden bize sormadılar ama bizde de dipdibe oturma durumu var, karşı dairemizi almayı düşünüyolarmış. yahu nedir bu erkek ailelerinin çocuklarına düşkünlüğü benim annem kız annesi olarak bu kadar değil be -tatlicadiarzu-
canım benim yarın Allah hayırlısını nasip etsin inşallah
ama dönünce değişme konusunda korktum valla :çok üzgünüm: elbette herkes aynı değil ama insanın aklına gelmiyor değil. şimdi daha çok yeni dönüşü, döner dönmez de ciddiye dökülme konusunda gerilmiştir bence de, birden ağır gelmiştir. seni çalıştırmak da istemiyormuş alacağı yük büyük bu yüzden ona birazcık zaman tanı derim ben :1hug:
Allah yardımcın olsun opuyorumnanaktan
ağzım açık kaldı hem genç hem daha şimdiden ev işlerine çağırıyor ve sende gidiyor musun :uhm: ayıp yani insan bari evlenmenizi bekler yahu kafamçokkarıştı
ailende haklı kim olsa istemez çocuğuna böyle davranılmasını, bide evde bekar erkek varken aynı evde oturulmasını istiyolarmış pes dedim valla
senin derdin de az değil Allah hepimizin yardımcısı olsun ya:Saruboceq::Saruboceq:
ağzım açık kaldı hem genç hem daha şimdiden ev işlerine çağırıyor ve sende gidiyor musun :uhm: ayıp yani insan bari evlenmenizi bekler yahu kafamçokkarıştı
ailende haklı kim olsa istemez çocuğuna böyle davranılmasını, bide evde bekar erkek varken aynı evde oturulmasını istiyolarmış pes dedim valla
senin derdin de az değil Allah hepimizin yardımcısı olsun ya:Saruboceq::Saruboceq:
Tabikide o dediklerini yapmamalısın en baştada sana yakışmıcanı düşündüğün hç bişeyi yapma.
Zorda kalmadıkca kaynananın sna sölediği şeyi sölemek istemeyebilrsn fakat o zor durum geldiğinde neden bna bunu dha önce söylemedin die de sna tepki verebilr.
Çok yanlış babasının yaptıkları ya sen Allah korusun aynı ewde kalırsan bunların hepsine birebir şahit olcaksın bide.
Valla cnm eltinin yaptığı gbi yap demiorum sna ama ağzından gir burnunda çık ailesi ne derse desin olmıcana ikna et onu.
Onun ailesine ne gbi mazeretler suna biliceği konusunda fikir sunup azıcıkta olsa onun kafasını rahatlatabilrsn.
O ailesini sendn dha iyi tanır ve hangi laflarla ikna olcağnı dha iyi bilir sen fikir sunarsın o uslubunu bulur böyle orta yolda anlaşırsınız inşallah cnm..
Bu arada sen kaç yaşndasın nişanlın kaç yaşnda?
hoşbulduk canımmopuyorumnanaktan
yakın oturmanın en büyük sıkıntısı o her türlü halden etkileniyor taraflar ağız tadıyla bi kavga bile edemez insan yaadelikafadulden
amma derdin varmış canım benim, nişanlın sana bu konularda destek oluyorsa onunla konuşmaktan çekinme sadece ailesine direk laf etme çünkü anladığım kadarıyla yapılan haksızlığın nişanlında farkında bu güzel bişey en azından, kimisi hem suçlu hem güçlü olabiliyor allah korusun valla:hulya:
yoook dedim ya bana karı çok iler gelinlere çok iiler çocuklarından daha yakın daha düşünceliler ama bi bana olan tutumlarına göre hareket edersem ayne evde bayıla bayıla orurmam lazım ama deil ben sercanla yşıcam o evde ve o benim kocam ona yapılan benide üzer kırar yukarda yazdıklarım sanada cevap olailir aslında ben işini yaparım hiiiiiç problem deil şuan işini yapıyo olmam bile problem deil vallahi bak en ufak şikayetim yok tek derdim işten sebep aynı evde oturmak istemeleri o lafı tek sebep ama en büyük ve asıl sebepde bu olaylar arada kesinlikle ben yıpranıcam başka kimse deil dediğin gibi onalar etle tırnak yarın döner barışırlar ama olan bana olur ben unutamam şimdi bile çok alınıyorum sercana böle davranmış olmaları zoruma gidio o zaman dahada kötü ama ben nolursa olsun bişi demem etmem eşimede onlarada,ama evim ayrı olsun en azından eşim bu olayları yaşadığında kaçıcak bi evi onlardan uzak bi yeri olsun ki bende onu daha rahat teselli edip olayların sancısını azda olsa dindiriyin ama bir olsak onla kavga etse yine gelcek onun evine bi farkı olmıcakki kayınpeder yüksek sesle bi laf atsa ortalık yine kızışıcak o zaman şimdiki gibi evide terkedemicek ben varım çünkü nolcak oda bende evliliğimizde yıpcanıcak sonradan böle kötü olucağına baştan biaz kötü olsun razıyım ben ona bu şekilde bunu aynen anlattım onuda sölim...
evet canım bu erkek anneleri nedne bukadar
dipdibe yaşamak için direnirler ve neden oğullarından kopamazlar bende anlamam
gerçekten kız anneleri bukadar düşkün olmuyorlar yaa
bence umutlarını oğullarına bağlamışlar ben öle düşünüyorum
ama bilmiyorlarkii oğullarınnda artık bi ailesi
sorumlu olduğu bir yuvası var
tabikide aile yeri geldiğinde destek olucaklar
yanlarından ayrılmayacaklar
ama sudan sebeplerle(temizlik,vs vs..)
hayatlarınn içinde olmalarını istemeleri yanlış diye düşünüyorum
ama bunu sadece ben düşünüyorum galibaa :bbo:
ya böle onlar hakkında kötü konuşuyo gibi oluoyrum çok kötü oluyorum kendimi suçlu gibi hissediyorum onlar şimdi yatağında sercan yatağında ben kalkmış onlar hakkında sercanın alesi hakkında kötü konuşuyorum ya çok kötü bi duygu ama patlıcam artık ne onla ne ailemle konuşamıyorum napim boşaltmam lazım içimi biraz Allahım affetsin inşallah...
evet şahit olcam şimdiden babsı sercana kızdığında bana onla ilgili sayıyo ileri geri he bu artık ailesinden görüyo seviyon ondan böle yakın davranıyo ama dokunuyo bana yaa ilerde nolcak bu şimdiden böleyse ah bunların hiçbirini bilmiyo Allahda sölemek ecburiyetinde bırakmasın beni isteme çünkü böle bişeyi ama gerçek bu...ve şuda var ben bi çok şey biliorum sercanın bana anlatmadığı birrrr çok şey o bunları bildiğimi bilmio ve ondan sonra olan hiiiç bişeyied bilmio ama çok küçük bi meselede ben görüşümü bildirdim bi keresinde bana yanlış konuşuyosun dedei meselede şuydu babası evi satmıştı bi evleri vardı kirada evi sattı çocuklarına sölemeden para nereye gitti belli deil borca gitmiş o olay ile içinde büyümüştü bende buna aslında satmamaılydı size sormadan o evde sizinde hakkınız var beraber çalışıp aldınız dedim bana yanlış konuşuyosun dedi direk savunmöaya geçiyo istemio benim ailesi hakkında en ufak kötü bişi sölememi yada bilmemi zoruna gidiyo çünkü ailesinide bildiği için benim etilenmemdende korkuyo bi kere bi olay oldu anlatmadı şimdiden ailem hakkında kötü düşünmeni istemem dedi ama toz da kondurmuyo hem kızıyo hem çok seviyo kıyamıyo nası altından kalkıcam bilmiorum senin dediğin gibi yaparsan sorun çıkıcak öteki türlü öle olamıcaz böle olamıcaz dersen çocukça hayaller hevesler gibi olcak naapcam bilmiyorum ah bi helse bian öncede bütün herşey ne olcaksa ii yada kötü olsa artık bıktı valla...
bunları anlattın ve nişanlın da tamam dediyse zaten dert etme canım elbet yoluna girer herşey, hele ki şimdi asker bekliyorken ya şöyle olursa ya böyle olursa diye kurup büyültme kafanda. en azından dönene kadar aklını sadece onu beklemeye ver yerimseniben
ya bana da akıl versene bu konuyu nişanlına nasıl anlattın, bende yakınımda olsunlar ama karşı dairemde otursunlar istemiyorum ama ona nasıl açacağımı da bilmiyorum:çok üzgünüm: bu tarz konuşmalarda iyi değilimdir de :kedi:
valla şimdi böyle eleştiriyoruz ya onları ileride oğlumuz olurda benim de beynim böyle çalışır diye korkuyorum inan ya bende böyle olursam -tatlicadiarzu-
ister büyüsün ister aile kursun onların minik çocukları :ecrin_bebek:
ama herkesin sabrı bi yere kadar Çok üzgünüm çoook
bunları anlattın ve nişanlın da tamam dediyse zaten dert etme canım elbet yoluna girer herşey, hele ki şimdi asker bekliyorken ya şöyle olursa ya böyle olursa diye kurup büyültme kafanda. en azından dönene kadar aklını sadece onu beklemeye ver yerimseniben
ya bana da akıl versene bu konuyu nişanlına nasıl anlattın, bende yakınımda olsunlar ama karşı dairemde otursunlar istemiyorum ama ona nasıl açacağımı da bilmiyorum:çok üzgünüm: bu tarz konuşmalarda iyi değilimdir de :kedi:
valla şimdi böyle eleştiriyoruz ya onları ileride oğlumuz olurda benim de beynim böyle çalışır diye korkuyorum inan ya bende böyle olursam -tatlicadiarzu-
ister büyüsün ister aile kursun onların minik çocukları :ecrin_bebek:
ama herkesin sabrı bi yere kadar Çok üzgünüm çoook
ya böle onlar hakkında kötü konuşuyo gibi oluoyrum çok kötü oluyorum kendimi suçlu gibi hissediyorum onlar şimdi yatağında sercan yatağında ben kalkmış onlar hakkında sercanın alesi hakkında kötü konuşuyorum ya çok kötü bi duygu ama patlıcam artık ne onla ne ailemle konuşamıyorum napim boşaltmam lazım içimi biraz Allahım affetsin inşallah...
evet şahit olcam şimdiden babsı sercana kızdığında bana onla ilgili sayıyo ileri geri he bu artık ailesinden görüyo seviyon ondan böle yakın davranıyo ama dokunuyo bana yaa ilerde nolcak bu şimdiden böleyse ah bunların hiçbirini bilmiyo Allahda sölemek ecburiyetinde bırakmasın beni isteme çünkü böle bişeyi ama gerçek bu...ve şuda var ben bi çok şey biliorum sercanın bana anlatmadığı birrrr çok şey o bunları bildiğimi bilmio ve ondan sonra olan hiiiç bişeyied bilmio ama çok küçük bi meselede ben görüşümü bildirdim bi keresinde bana yanlış konuşuyosun dedei meselede şuydu babası evi satmıştı bi evleri vardı kirada evi sattı çocuklarına sölemeden para nereye gitti belli deil borca gitmiş o olay ile içinde büyümüştü bende buna aslında satmamaılydı size sormadan o evde sizinde hakkınız var beraber çalışıp aldınız dedim bana yanlış konuşuyosun dedi direk savunmöaya geçiyo istemio benim ailesi hakkında en ufak kötü bişi sölememi yada bilmemi zoruna gidiyo çünkü ailesinide bildiği için benim etilenmemdende korkuyo bi kere bi olay oldu anlatmadı şimdiden ailem hakkında kötü düşünmeni istemem dedi ama toz da kondurmuyo hem kızıyo hem çok seviyo kıyamıyo nası altından kalkıcam bilmiorum senin dediğin gibi yaparsan sorun çıkıcak öteki türlü öle olamıcaz böle olamıcaz dersen çocukça hayaller hevesler gibi olcak naapcam bilmiyorum ah bi helse bian öncede bütün herşey ne olcaksa ii yada kötü olsa artık bıktı valla...
evet farkında ama elinden bişi gelmio mümküm olduunca beni uzakt tutmaya çalışıyo hem benle paylaşmak dertleşmek istio hem etk,lenmim ailesini köti bilip düşünmim die bişi anlatamıyo aşkım benim yaa üzüllüyorum onada...senağlama
öyle düşünme sen olmayan bi durum hakkında atıp tutmuyorsun ki olanları paylaşıyorsun sadece. hem burda da konuşmayacaksak ne olur halimiz bilmiyorum. bende seninle aynı durumdayım çok şükür bi sorunum yok şu an şu ev işi dışında ama bi sorun olsa ailesiyle bu konularda muhatap olacak kişi ben değilim onlarla konuşamam, aileme hiç bişey diyemem, onlara bakış açıları değişmesin konu büyümesin diye. anca burda, burasıda olmasa halimiz fena :hulya:
ayy canım ya o da herşeye rağmen arada kalıyordur ister istemez, onun işi de zor:1no2:
Valla canım bunların hepsi böyle heralde aileleriyle ilgili kötü bişe sölemesen bile hemen savunmaya geçiolar ben Allaha şükür annesiyle çok iyiyim bşe diorm hemen kötü anlıo bni delirtip kendine bağrtıo öle mi diorum ben sen ne anlıosun saçmalama diorm hemen.
Ailesinin tasvp etmediği olayları oldğndan senin bunları bilip ürkmeni istemio olabilr seninde söylediğin gbi eğer böyle düşünüosada haklıdır bence.
Yoo neden çocukca hayaller hevesler olsunki düşündüklerin ve dile getirdiklerin bence öle düşünmemelisin ayrıca sadece mutlu olcanız anlardan örnekler verme sende en basitinden kaynın olcak o ewde senin hdi kayınpedernden kaynanandan geçtim en rahtsız edicilerinden biride o.
Birde bişe sorcam sna hani diosun ya nişanlımda birlkte oturmak istemio fakat geldiğinde ailesine dayanamayp tamam demesinden korkuorum peki sen böyle bi ihtimal olabiliceğini sezdinmi hiç konuşmalarından falan:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?