evet çünkü bana kasin bille istemiorum demedi ama belli etti eğer çok kararlı olsaydı kesinliklae yarı oturcaz derdi mesela bu konuları konuşuyoduk susuyoduk bana evimizden bahsediyodu öle yaparız böle alırız falan ama konuşmanın sonunda ailesini kırmadan nası halletceğini nası söliceğini düşündüğünü söledi ve bunu sölerkende söleme tarzı her an vazgeçebilir gibiydi...sonrada daha konuşamadık zaten bundan sebep korkuyorum canım...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar saat 4 benim çıkmam lazım malum sabaha temizliğe gitcem biraz dinleniyim son sözlerinizi söleyin ondan sonra gidiyin...
tabikide evleniyoruz diye ailelerinden soyutlanacak değiller yaa
her anlarında özellikle kötü zamanlarında ilk evlatları ve bizler yanlarında olmaylıyız
sonuçta bugünn yarınıda var bislerde yaşlanacağız
ve nasıl olucağımızı bilemeyiz
benim yorumum aynı evde oturmak istemelerine
herkesin evi ayrı olsun kapısı farklı olsun
ama birliktelik aile düzeni devam etsin yerimseniben
hee eğer ki zorluyorlarsa ozamanda kusura bakmasınlar
ilerde olabilicek sorunların önlemini almak adına
tavır da alınır,gerekirse yüzlerine oturmak istemediği söylenir
diye düşünüyorum
ben onlardan ona sadece o tartışma olur yine aynı eve dönmek zorunda olursun kısmını anlatmıştım yukarılarını deil pek yemez o-tatlicadiarzu-
valla canım ben hiç bi zaman açmadım bu konuları ailesi evde açıyodu heraldeki oda elip benim görüşüü almaya çalışıyodu öle öle konuşuyoduk ama bi kere babasıyla baya bi kavga etti o zamna ben kendim açtım bak dedim rahatlık mahatlık bi yana ben bunlardan sebepte beraber oturmak istemiorum dedi ve yukarda anlattıklarımı sölediim,bi gün yine konuşuyoduk nolur beraber otursak dedi bende söledim ayrı otursak böle olur beraber otursak böle olur kıyaslama yapa yapa anlattım bana kızdı sanki ben bilmiyorum bunları dedi bende sen nolur dedin bende söllüyorum işte ne kızıyosun demiştim valla ne desem boş canım bilmiorum ben hiç bi zaman konuyu açamadım açma cesaretindede bulunamadım o yüzden ne sölesem boş ama gelsin mutlaka konuşmam lazın napcaz ne etcez die...:bbo:
Canım onlar her değiştirdiğinde nişanlının fikrini sende değştrmek zorunda kalcaksın yazık olan çocuğa olucak.
Burda anlayışlı olması gereken taraf nişanlının ailesi.
Kaynanan sna sunduğu mazeretleri birde oğluna sunsun bakalım.
Kusra bakmassın umarım cnm ama kaynananın sunduğu mazeretlere çocuk bile kanmaz çok saçma mazeretler ben bu saatten snra yanlz kalamam ne demek ya kocan war oğlun var yanında şimdi nası yaşıosan bundan snrada öle yaşycasın.
Allah korusun bişe olsa oğlu sen tbkide yanında olcksınız bunun bilincinde değilmi.
Duygu sömürüsüyle bi yerlere varılmaz oğlunada geldiğinde ben yanlız naparım artık yaşlandım fln diip kandırabilr umarım nişanlın bunlarla fikir değiştirmes cnm.
Senin derdinin en büyük ilacı zaman nişanlın askerden geldkden snra bütün olayları zamana bırak hiç bişeyin acele olmasını istemiorum de yawaş yawaş ağır ama emin adımlarla ilerleyin bence.
Bu arada ben dha fazla dayanamıorum gözlerim gidio yrn erken kalkmamız lazım kuzenle size iyi geceler umarım en kısa zamanda kafandaki bütün soru işaretleri netleşir cnm görüşmek üzere Allah'a emanet olun by..
ben ailesini çok seviyorum, çok şükür hiç bi sorunumuz da yok yani benim de kast ettiğim soyutlansınlar değil elbette. hem ben de kalabalık aile toplatılarını çok severim hem de inş çalışan bi insan olarak yarın öbür gün çocuk olduğunda bakıcı yerine annesine bırakmak gibi bi lüksüm olacak yakınımda olduğunda. sadece aileye müdahale etme kısmından dolayı öyle dedim yerimseniben
ay gece gece biraz beynim sulandı aslında ikimizde aynı şeyden bahsediyoruz da farklı şekillerde anlattık diyo farklı diyoruz gibi oldu canım ya -tatlicadiarzu-
ben de yanlış anlar diye korkuyorum inş hiç bu konuşmalara gerek kalmadan vazgeçerler dua edin valla yaa:Saruboceq:
ben ailesini çok seviyorum, çok şükür hiç bi sorunumuz da yok yani benim de kast ettiğim soyutlansınlar değil elbette. hem ben de kalabalık aile toplatılarını çok severim hem de inş çalışan bi insan olarak yarın öbür gün çocuk olduğunda bakıcı yerine annesine bırakmak gibi bi lüksüm olacak yakınımda olduğunda. sadece aileye müdahale etme kısmından dolayı öyle dedim yerimseniben
ay gece gece biraz beynim sulandı aslında ikimizde aynı şeyden bahsediyoruz da farklı şekillerde anlattık diyo farklı diyoruz gibi oldu canım ya -tatlicadiarzu-
ben de yanlış anlar diye korkuyorum inş hiç bu konuşmalara gerek kalmadan vazgeçerler dua edin valla yaa:Saruboceq:
yok canım ne kusura bakması haklısın kanmıyorum zaten kanmadığım için bu haldeyim ama tepkide veremiyorum ne yazıkki benim korkumda bu işte nişanlımın cayabilmesi,ben herşey zamanla olsun acele etmeyelim diorum hep ona ama beni yanlış anlamış sanırım geçen yine öle söledim kızdı hayırdır noluyo her defasında ayni şeyleri sölüyosun dedi tabi bunları anlatamadım maddiyata bağladım hadi yat canım herşer için çok ama çok sağol ii geceler öpüyorum seni Allah enide mutlu etsin tamamına erdirsin hayırlısıyla canım...opuyorumnanaktan
evet biraz öle oldu ama anlaştıkk yerimseniben
hadi ei geceler Allah rahatlık versin hepinize a.s.
canım benim inşallah öle olur herşey gönlünce gönlümüzce olsun canım...
küstüm size
bir öğretmenler günümüzü bile kutlamadınız :umursamaz:
küstüm size
bir öğretmenler günümüzü bile kutlamadınız :umursamaz:
Kızlar içim öyle doluki
nefes alamıyorum sanki det deseler ağlıcam o derece mafoldumben
ne oldu derseniz elle tutulur bir sorun yok aslında
ama 4 gündür ara ara kopukluklar yaşıyoruz.
ılgisiz davrandığını hissediyorum bana karşı.
Benim evde rahatça telefonla konuşma gibi bir lüksüm yok maalesef
annem her ne kadar ilişkimi bilsede ben rahat edemiyorum
kardeşlerim odaya giren çıkan vs
sürekli mesajlaşıyoruz
ama geldiğinden beri kaç mesaj attı sana deseniz sayarım o kadar az
bi mesaja cevap vermesi saatleri buluyo
napıyorsun dediğimde ya ablasında ya abisinde
yada yeğenleriyle ilgilniyor
buluştuğumuzda zaten çok bariz belli ilgisizliği
sevgisinden hiç şüphem yok
sadece artık ilişki resmiyete dökülme yolunda olduğu için kasılmaya başladı diye düşünüyorum
bana kaç kez "ya boşver bunlarla uğraşmayı gel seni kaçırayım" diye şaka yapıyor
sıkıldım artık
nedeni sorduğumda şaka yapıyorum diyor
ama bi yandan da tanışma,söz,nişan
geriyor bunlar beni ben başrol olmayı sevmiyorum diyor
sinirim tepeme çıktı
kırıldığımı belli etmek için soğuk davranıyorum
bu sefer sorun çıkaran damgası yiyorum
yaaa bilmiyorum çok fenayım daraldım bunladım çığlık atasım varmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
extreme, asi2222, MENAR+, seydaferat+
seydaferat+ kusenciğim hoşgeldin topiğimize
yeni sözlenmiş biri olarak belki daha iyi yorumlarda bulunursun :uhm:
seydaferat canımm hoş geldin aramızaaaa:1hug::1hug:
inş hep mutlu olursunuz hayat boyunca :asigim:
allah taktığınız yüzüğü biran önce sol elinize takmanızı
birleşen ellerinizi daha sıkı tutturmasını dilerim :asigim:
:1hug::1hug:
seydaferat canımm hoş geldin aramızaaaa:1hug::1hug:
inş hep mutlu olursunuz hayat boyunca :asigim:
allah taktığınız yüzüğü biran önce sol elinize takmanızı
birleşen ellerinizi daha sıkı tutturmasını dilerim :asigim:
:1hug::1hug:
İyi dileklerin için çok saol canımcım
Rabbim sana nasip etsin inşallahh :Saruboceq:
hb cnm.
İyi dileklerin için çook teşekkr ederm taktığnz yüzüğü biran önce sol elinize takmanız dileğine hele bayıldıımmm zemuszemus
En yakın zamanda seninde bütün dileklerinin gerçekleşmesi ümidylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?