Sevdiğini özleyenler buyurun

konuştunuzda ne olur otursak dediğinde sen anlattığın da biliyorum deyip kızması
arada kalmasından işte canım
biliyor ama anlatamıyor demekki ailesine
ama sende bile bile ateşe atlamanın yanlış oldunu
en yakın geldiği zamanda anlatmalısınki
o gittiğinde senn aklında soru işaretleriyle bekleymesin onca günü
bu hayat sizin elinzde hamur gibi siz şekillendiriceksiniz
fırını atıp yakmakta var hamuru
orta ateşte kavrulmaktaaa
ileriyi görüyorsan demekki doğru yolu biliyorsundur değilmi
aynen nişanlına böyle anlat canım yerimseniben
[/QUOTE]

ayyy canım yaa saol çok güzel anlattın aynen senin şu cümlelerini kullanıcam merak etme tam istediğim anlatma dili işte çok saol canım yaa ne kötü ne ii tamamen yorumu ona ait olcak ne iiye yorabilir nede kötüye yorabilir bu lafı çak sağol tatlım yaa...Şeniz

kızlar saat 4 benim çıkmam lazım malum sabaha temizliğe gitcem biraz dinleniyim son sözlerinizi söleyin ondan sonra gidiyin...

tmm canım benmde çıkmam lazım
çok geeçç oldu saat akannehir
herşey yoluna girer umarım sakinliğini koru
ona göre yol derim ben,hakkınızda hayırlısı olsun cnm :Saruboceq:

ben ailesini çok seviyorum, çok şükür hiç bi sorunumuz da yok yani benim de kast ettiğim soyutlansınlar değil elbette. hem ben de kalabalık aile toplatılarını çok severim hem de inş çalışan bi insan olarak yarın öbür gün çocuk olduğunda bakıcı yerine annesine bırakmak gibi bi lüksüm olacak yakınımda olduğunda. sadece aileye müdahale etme kısmından dolayı öyle dedim yerimseniben
ay gece gece biraz beynim sulandı aslında ikimizde aynı şeyden bahsediyoruz da farklı şekillerde anlattık diyo farklı diyoruz gibi oldu canım ya -tatlicadiarzu-

ben de yanlış anlar diye korkuyorum inş hiç bu konuşmalara gerek kalmadan vazgeçerler dua edin valla yaa:Saruboceq:

yok canım ne kusura bakması haklısın kanmıyorum zaten kanmadığım için bu haldeyim ama tepkide veremiyorum ne yazıkki benim korkumda bu işte nişanlımın cayabilmesi,ben herşey zamanla olsun acele etmeyelim diorum hep ona ama beni yanlış anlamış sanırım geçen yine öle söledim kızdı hayırdır noluyo her defasında ayni şeyleri sölüyosun dedi tabi bunları anlatamadım maddiyata bağladım hadi yat canım herşer için çok ama çok sağol ii geceler öpüyorum seni Allah enide mutlu etsin tamamına erdirsin hayırlısıyla canım...opuyorumnanaktan

evet biraz öle oldu ama anlaştıkk yerimseniben
hadi ei geceler Allah rahatlık versin hepinize a.s.

canım benim inşallah öle olur herşey gönlünce gönlümüzce olsun canım...

İyi dileklerin için teşkr ederim cnm.
Maddiyata dayayp sıvıştırman konuyu ii olmş bunu bahane edip herşeyn içimize sinmesi eksiksiz olması için bekliyelim diorm askm 1 kere yaşycas bunları dersn bu zaman diliminde herşey hallolur inşllh.
Herkeze Allah rahatlık versin kızlar öpülsünüz byyy

kızlar ben kaçıyım artık herşey için çok ama çok teşekkürler beni dinlediniz bunsa saattir derdime ortak oldunuz başınızı şişirdim iice hakkınızı helal edin molu ii geceler hepiniz Allaha emanet olur umarım hayatta herşey gönlünüzce olur ii geler ii ki varsınız yaa hafifledim biraz vallahi sağolun...opuyorumnanaktan

evet biraz öle oldu ama anlaştıkk yerimseniben
hadi ei geceler Allah rahatlık versin hepinize a.s.

canım benim inşallah öle olur herşey gönlünce gönlümüzce olsun canım...

amiin canım hepimizin inşallah :Saruboceq:
hepinize iyi geceler kızlar bende yatıyorum saat kaç olmuş geç bile kaldık
herşey en güzelinden olsun inşallah yarın yeni bi gün yerimseniben
Allah rahtlık versinopuyorumnanaktan

çok özledim allahım çokkkk özledim...sen hiç mi özlemiyorsun hiççç mi.......??????içim çok acıyor allahım giderek artıyor acım azalacağı yerde off fffffff:::gitme:

geçen hafta derslere çok yoğunluk verdim ve çok halsiz kaldım bu hafta hasta değildim sadece halsizdim
c.tesi aşkımlaydım eve bi ggeldim yatış o yatış oldu kalktım arada bakım dedim size ama kendimi toparlıyamadım şimdi daha iyiyim çok şükür 4 günde rapor aldım :dance:

bugün aşkımlaydım 2 3 saat kadar mutluyduk :asigim:

canımın içi ben geldiğinde ne kadar şeler söyledim dayanamadım ama inan askerlik sonrası psikolojisi seni çok seviyor eminsin ilgisinden şüpelisindir az atmış msj çok haklısın
bende çok sinir oluyordum verseler elime parçalardım o derece yani
amaa inan şuan 3. haftamızı doldurduk bugün ama hala azda olsa o psikolojisi var atıyor yanii
askerlik bitiyor ama belli süre psikolojisi bitmiyorrr
lütfen daha sakınleşter kendini bak ben sakinleştiremedim sürekli söler söyledim yeter bitsin dedim buraya yazdım onsuz olamıcağğımı bildiğim onun bensiz olamıcağını bildiğim halde
bu kadar uzun yazıyorum sıkıcam belki ama daha ben bunu yeni atlatmaya uğraşıyorum belki yaşımdan dolayıda ben bu kadar ona tepsi verdim askerlik BıTTı SANDIM AMA ASKERLıK SADECE ÖZLEMEKTEN ONSUZLUKTAN ıBARET DEĞıLMıŞ BUNU ANLADIM askerlik psikolojisinide atlatsın bi sevdiğin herşey daha güzel olucak sizin için :1hug::1hug:

vee unutma yeni geldi alışmaya çalışıyor
kendi hayatından alakasız kopuk 15 ay geçirdi

ay ben 26 dk sını izledim nefes flminin ama NASIL GERıLDıM
aşkım geldi hep aklıma nefes alamadım yaaaa bi an neden öme gerildim bilmiyorum
bizimkine söz verdittim izlemesin diye YENı GEÇMEYE ÇALIŞIYORKEN DURGUNLUGU TEKRARDAN BAŞA DÖNMEYELıM diye...

seydaferat canımm hoş geldin aramızaaaa:1hug::1hug:
inş hep mutlu olursunuz hayat boyunca :asigim:
allah taktığınız yüzüğü biran önce sol elinize takmanızı
birleşen ellerinizi daha sıkı tutturmasını dilerim :asigim:

:1hug::1hug:

İyi dileklerin için çok saol canımcım
Rabbim sana nasip etsin inşallahh :Saruboceq:

hb cnm.
İyi dileklerin için çook teşekkr ederm taktığnz yüzüğü biran önce sol elinize takmanız dileğine hele bayıldıımmm zemuszemus
En yakın zamanda seninde bütün dileklerinin gerçekleşmesi ümidylee

İyi dileklerin için çok saol canımcım
Rabbim sana nasip etsin inşallahh :Saruboceq:

saolasın canımsın :1hug:

teşekkür ederim canımm :1hug:
saolasın:1hug:
ben Gizem bu aradavereliniortak:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…