Sevdiğini özleyenler buyurun

nergis canım hakkında hayırlısı olsun veee ısallah komutan ınsaflı bı ınsandırrr canım
yaa ıste bu cep ısı sakat yaaa benımdee esımın askerlık yaptıgı yerdee bı cocuk yakalattı 18 gün yattı ama benım kocişim ordu evi cook dısıplınlıı malesefffff ..........

işallah senınkııı tutmaz ama tutmayacaz demısyaaa tutmazlar gözü korksun dıyeee derler belkııı

gülcın gözün aydıı canımm sen kavusuyosun ısallah bugün askerıne darısı bızlereeeeeeeee....

aılenede masallah bak onlarda senın gıbı üzülüyolarmıss kıı bütün aıller öyleee ınankıı benımkılerrdee benle safak sayıyorlar kaydirigubbakcemile3

olur mu canım benim
birbirimizin dertlerini sevinçlerini paylaşmak için burda değilmiyiz
ankesörlü telefonu dışarıda yapmak da ayrı bi mantıksızlık ama işte
ne diyim
dua ediyorum inşallah tutanak tutmazlar

Canlarım ben geldim.. hihoyyyt
Aşkım uçakta... Eve gidince arayacakmış beni
Herkese çok tşk ederim..
Siz olmasanız inanın bu kadar kolay geçmezdi günler..
İyiki Varsınız..Darısı tüm asker yolu bekleyenlere :Saruboceq:
Elazığğğğ Zafer Benimmmmm :lepi:

hoşgeldin canım benim
gözün aydın çok seviniyorum adına
oyy oyyy
bende diycem inşallah bunları az kaldı

kızlarrrrr sevdiğimin askerliğini ertelemişlerr cumartesi gidiodu artık gitmioo sevineym mi üzüleyim miii bilemdim offf offfff=((((( gülçin gözün aydın bebğim herşey gnlüne göre versin allahh canımcım

kızlar askerlerimizden herkese msj var: hihoyyyt

Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce
Güzel yüzün yanakların ıslanır
Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce
Hüzün keder yüreğime yaslanır

Sen ağlama
Bir damla gözyaşın yeter
Sen üzülme gülüm
Gamzende güllerin biter
Yollarıma taş koysalar döneceğim
Gözlerinden yaşlarını sileceğim
senağlama

kızlar gitmicek die sevineyim mi uzadı die üzüleyim mi? sizin keyifler nasıl gerçi daha yoksunuz ama gelirsiniz belkimmmm

mrb kızlar ben okula gidiyorum okul başladı pööff..
şafak 89 hala 2 basamaklara düştüğüme inanamıyorum:) 1hafta sonra plakara başlıyoruz çok heyecanlıyım:))

kızlarr ben geldiiiim keyifler nasıl bakalımm pazartesi şekerleri

şafak 120:asigim:
Şeniz

kız asiii uzadı mı seninkinin askerliği ?
kimmiş neymiş nedenmiş nasılmış sebep:uhm:

gülcın kıss nıye karsılamaya gıtmedın askerınıı nası duruyon evdeee ben catlardım heeeeeeee

Ben isteyerek mi evde duruyorum sanıyosun.. Şuan msnde konuşuyoruz..
Farklı şehirlerde olunca mecbur evde durmak zorunda kalıyosun senağlama

yani 8 ay fark edio sanırım devre kaybetti gliba işte böle 8 ay için evlenilirmi yoksa uzasın mı valla şaşırdım ben alışmış beynim cumartesi gitçek di gitmio die sevindim ama aması varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…