yani 8 ay fark edio sanırım devre kaybetti gliba işte böle 8 ay için evlenilirmi yoksa uzasın mı valla şaşırdım ben alışmış beynim cumartesi gitçek di gitmio die sevindim ama aması varrr
yok bebem bakalım belkim gitmeden evlenirim baya uzuo çünkü nerdeyse 1 sene yani önüne geçerim bebişimm yalnız tecil nasıl yapılıo yada şşuan o hakkı ykmu nasıl öğrenebilirim canım
kuzum bu acele neki ya..daha ne kadar olduki kızlar seni bu fikrinden vazgeçirmemiş miydi? Askerden önce evlilik ikiniz içinde zor olacak söyleyimbenneyaptımki
tecil durumu için bi sebep olmalı diye biliyorum ama aman diyim yaa..gitsin gelsin tecil falan düşünmeyin.işler iyice sarpa sarmasın..gitsin gelsin gönül rahatlığıyla evlenin güzelim kimse kaçmıo ki
bebeğim evet kızlar beni vazgeçirdi zaten ne zman bu konu düşünsem kızların dedikleri gelio aklıma canımcımarada bi gaza geliom sonra vazgeçiom gene tecilde olursa bekle babam bekle doğrukafamçokkarıştıkafamçokkarıştı kızların dediklerini düşüneyim bensenağlamasenağlama
Ben isteyerek mi evde duruyorum sanıyosun.. Şuan msnde konuşuyoruz..
Farklı şehirlerde olunca mecbur evde durmak zorunda kalıyosun senağlama
hoş buLduk Canım...
ayy Canım uzaması kötü oLmuş yaa asLında Ne biLim ..
Bak kendinde diosun Beynen hazırLAmışsın kendini ama Ne bilim.:S
Şok oLdum yanii en azından şimdi gitseydi 9 ayLık asker oLurdu Kasım ayında..
Geriyede bişey kaLmazdı..
ama oLsun hakkınızda hayırLısı Canım ...
canım yine de senin bileceğin iş...senin kararına bağlı ama ben sadece iyiliğin için ve sonradan pişman olmaman için söylüyorum.gerisi yine sana kalmış.yerimseniben
ama herşeyin başındayken doğru kararlar vermelisin evlilik çünkü bu..nasıl olsa olacak.askere gitmeden bu sorumluluğun altına girmek kolay olmaz ikiniz içinde:1no2:
tecil falanda düşünmeyin hayırlısıyla askerliğini yapıp gelsin bi an önce
siz de ondan sonra düzeninizi kurun bence
kız asii benm de öle olmuştu 88/4 gidicek diye beklerken şubata kalmıştı sevinsem mi üzülsem mi şaşırmştm..ama erkenden gitseydi keşke.her şeyde bi hayır vardır a.s
bende öyle diyorum canım ama bende çok şaşkafamçokkarıştıırdım ne tepki versem nevrim döndü:uhm: 9 ay nerdeyse 1 sene farkedio afalladım iyice ama pollyana olursam aşkım daha yanımda olcakkkkkkk:lepi::lepi::lepi::dance::asigim::asigim:
kız asii benm de öle olmuştu 88/4 gidicek diye beklerken şubata kalmıştı sevinsem mi üzülsem mi şaşırmştm..ama erkenden gitseydi keşke.her şeyde bi hayır vardır a.s
canım benim herşeyin hayırlısı
yapacak bişey yok
bu 9 ayın tadını çıkar bari
insan stresi oluyo ama ya o 3 ay bana nasıl zor gelmişti anlatamam askerligi o anda başlamıştı benm için gitcek gözüyle bakıyodm her şeye :1no2:
ebet bizde de aynı şey olmuştuu..88/1 diye düşünmüştük ama 88/2 olduğunu öğrendik..tam ona alıştırmışken kendimizi bu sefer 88/2B dedilerdelikafadulden
en son olarak 88/2B olarak karar verilmiştisırnaşık şey
kızlarrr bu hafta sonu gideli tam bi yıl olcakkkkkkmirmirmirmir
dün konuşuyodk da geçen sene bu zmnlar nasıldı diye hiç hatırlatma diyo :) kapattı hemen konuyu
kızlarrr bu hafta sonu gideli tam bi yıl olcakkkkkkmirmirmirmir
dün konuşuyodk da geçen sene bu zmnlar nasıldı diye hiç hatırlatma diyo :) kapattı hemen konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?