Sevdiğini özleyenler buyurun

sinemaya git, tiyatroya git kuşum en iyisi bencekaydirigubbakcemile

bebişim bende öle düşündüm ama hep sinemya gidioz havalar yağmurlu die ama sinemadada ne konuşuluo ne görebiliom ama başkka seçenek bulamdaım gtçez hral bakalımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

menekşe bana yazdığın cevabı okudum ben ama sayfayı bulamdım tekrar alıntı yapamdım canım sen kocişinin yanına rahtça gidip geliorum demişssinde kendi evinizde mi kalıosn bide sen çakılıosun ama avantajın var-((

evde değildildim şekerim ya gittiğim yerde de net yoktu ondan ööle oldu
yarın sabah 9da böceğim burda olacak ay sevinçten oturamıyorum :sm_cool:
senini ki gitti mi askere :uhm:

evde değildildim şekerim ya gittiğim yerde de net yoktu ondan ööle oldu
yarın sabah 9da böceğim burda olacak ay sevinçten oturamıyorum :sm_cool:
senini ki gitti mi askere :uhm:

anladım canımm:teselli: ayy senin adına çok sevindimm için içine sığmıyordur şimdii:lepi: 1 ay kalcaktı demi yanlış hatırlamıosamm canımcım valla allah içine sindirsinnkaydirigubbakcemile5 bu arada sen yoktun tabi sevdiğim devre kaybetti kasımda gitçekmiş sevindim ve şaşırdımmm:asigim:

sağol canım amin inşallah kocaman siner içime her dakikası :Saruboceq:
yok canım bi hafta kalacak dağıtıma geliyor daha
ay nerdeyse bi yıl daha yanında canım. çok sevindim kaydirigubbakcemile5

sağol canım amin inşallah kocaman siner içime her dakikası :Saruboceq:
yok canım bi hafta kalacak dağıtıma geliyor daha
ay nerdeyse bi yıl daha yanında canım. çok sevindim kaydirigubbakcemile5

anladım canım sen hani bacağında bi sorun var demiştin ama gelcek die filan ama daha dağıtım yani olsun hiç yoktan iyidir her anını değrlendir bende çok sevindim gitmemesine çok mutlu oldummgamyoncuiremsu ama herşey uzadı bide beni yazın kaç ay götüolar yazın yazlıa ee hiç bişe içime sinmio gitmiceğine çok sevindim anlatamam ama kaç ay görmücem boşa gitçek askerden önce evlenme merakım hem yanında olmak hemde ailesel yani offff offfffff:asigim:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ameliyatı usta birliğinde olacak.hani diyo bi gideyim özleyeyim :asigim: normal izin yapar gibi bi kaç ay sonra gelecek hem izin kullanmayacak hem izin yapacak sırnaşık şey
ay evet bak evlilik kısmını düşünmedim ben senin için baya bi gecikmiş oluyor bu kadar isterken :teselli: çok şükür ki yaşın beklemeye müsait ya benim yaşımda olsan sırnaşık şey evlenene kadar en az 2,5-3 yılın var çünkü

ii geceler herkeseee ben de anca girebildim kızlar 2 gündür arkadaslarda kaldım oyusden giremedim kızlarrrr.. sizler neler yapıyorsunuz şafak 84..

iyi şanlısınn maşşalllaahhhhhkaydirigubbakcemile5 off bazen şeytan dio evlen hemen ya ne güzel çok az kalmıştı ama gitmedi die de içim içime sığmıo mutluyumm kafam allak bullak oldu napalımm bakçaz artıkkk:asigim:

ii geceler herkeseee ben de anca girebildim kızlar 2 gündür arkadaslarda kaldım oyusden giremedim kızlarrrr.. sizler neler yapıyorsunuz şafak 84..

hoşgeldin şekerimm şafağın azalmış gördüm seni:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…