Sevdiğini özleyenler buyurun

asi kıs evlendm evlencem evlensemmi fln senin agzından evlenme lafı hiç düşmüyo delikafadulden

kızlar ya benim neden hiç derdim bitmio yani aslında hep genel şeyler ama olsnn:uhm:senağlamasenağlama

cancagızlarımm şubat postası yollara dökülmeye başladı "en büyük asker bizim asker" nidaları şehirde duyuluyo artıkınnn hihoyyyt bu da demektir kiii nurcumm bizim biletler yolda :)))))))))
çok sevinçliyimmmmmmmmm

tabi zordur canımm yaa ama olsun kavuşçağın anı düşünseneee=)))

canım öylede san ki hiç bitmicekmiş gibi gelio..ama biten günlere bakınca çok şükür diyorsun canım.. zaten ona kavuşacagım günün haliyle yaşıyorum..kaydirigubbakcemile2

asi kıs evlendm evlencem evlensemmi fln senin agzından evlenme lafı hiç düşmüyo delikafadulden

kız napim ya şimdi aşkımın askerliği uzadı ordan gitti 1 sene hadi ona çok sevindimm yanımda olcak daha ne isterim deim ama hadi bakalım yaın kaç ay yok olcam kaç ay boşa gitçek ne oldu yani gene hasret çek en kalıcı çözüm evlilik die cicim yksam bende çok evlilik delisi oldmmm artıkın snırım ama napimm btmiooo srun böleesenağlamasenağlamasenağlama

aynen canım allahın izniyle bitiyor torunlar geliyohihoyyyt

canım öylede san ki hiç bitmicekmiş gibi gelio..ama biten günlere bakınca çok şükür diyorsun canım.. zaten ona kavuşacagım günün haliyle yaşıyorum..kaydirigubbakcemile2

çok ama çok iyi anlıorum devre kaybetti die nasıl sevindm dezavantıjıda oldu ama olsun öğrendiğim günden beri içim çekildi sanki yataydım hiç btemz dioodumm:uhm: ama sen gene kavuşçağın anı düşün bebemm çok güzel olcak herşey senin içinnna.s.

askerlikten önce sakın evlenme cnm ya iki türlü de bekliycen
en iyisi bölesi acele etmemek lazım :asigim:

gelsin torunlarrrrrrrr hihoyyyt

asicim evlendiginde daha da çok özlem yaşıcaksın ama daha da zor oluacak hatta ozaman..

canımın içi herşeyin farkındayım askere gitmeden evlenmenin ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum burdada çok konuştum sizlerle ama böle çok çıkmazdayım şaşırdım artık yani evlilik kalıcı çözüm bçle hem aileme hem sevdiğime yetememki bak bütün yaz yokum hatta aylarca yani ee ben okdar sevindim uzadı die allahtan sevdiğim bu konularda benden daha sabırlı mantıklı ama kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:asigim::asigim:

askerlikten önce sakın evlenme cnm ya iki türlü de bekliycen
en iyisi bölesi acele etmemek lazım :asigim:

gelsin torunlarrrrrrrr hihoyyyt

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:
senağlamasenağlama
:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…