Sevdiğini özleyenler buyurun

bingöl de asker çarşı izni de yok hiç:çok üzgünüm:

canımın canısın kıyamam dediklerimi unutma sakın üzülmek,ağlamak yok tamam...sakın ama sakın...bak ben buraya geldiğimde 6-7ayım vardı bende senin gibiydim bilen kızlar bilir ama rabbime şükür bitti son 35 günümüz inşallah....
sende görücen o günleri tamammı bitanem üzülmek yok o yüzden
benim eşim 9 aylık evliyken askere gitti ve askerliği süresince ne badireler atlattık ama rabbime şükür 35.günümüzdeyiz

arar canımcm şimdi o da fırsat kolluyodur seni aramak içinhihoyyyt

öyledir de canım aramayınca endişeleniyorum bişey mi oldu yoksa diye:çok üzgünüm:

Sağolun şekerlerim

öğlen gircekti ama yer mi bulamadı acaba yine
haftasonları cafeler hep dolu oluyor orda yaa :çok üzgünüm:

canım benim inşallah yer bulur kıyamam sana

ohh çarşı izinleri var girsinler tabi:çok üzgünüm:

sorma canım yaa bizimkilerin çarşı izni de yok:çok üzgünüm:

elifim anlıyorum ben askerde olmadığı halde aramadığında endişeleniyrum ama alahın izniyle hiç bişey oolmazz bugün arar sende yazarsınnbze aşkımllaaaa konuşuyomm dieee:1hug:

sLm kızLar ben geLdim çok sinirLiyim Benimkine çokk...
uyuz oLuyorum artık yaaaa...bu çocuk Benim başıma beLa die geLmiş adeta...Çok üzgünüm çoook

Yaa eLifim Yaa sinir edio beni biraz önce Aradı işte...annesiyLe konuşmuşLar...GeLince beni istiycekmişLer ramazan ayı çıkıncada düğünü yaparız feLan demişLer ..işte Sanki herşey yetişçekmiş Gibi bide ana oğuL tatiL ayarLamışLar kendiLerine...Sanki tek başıma evLeniormuşum gibi ...Bende dedimki tamam ananLa istediğin yerde tatiLini yap dedim umrumda değiL dedim...Zaten yarın Annesi gönene gidiomuş...GeLincede Beyfendi kendisi tatİLe gitçekmiş...Sonra düğün hazırLıkLarı varken Sen Nereye gidion yaaa...sinir oLdumm...EvLenmicem yaaa..vALLa istemiom...Ben babamın Evinde rahatım...

nergisim siz nişanlı değildiniz dimi:uhm:
ne bu acele yaa, hadi evlenmeye bişey demeyim de tatile çıkacakmış beyfendi öyle miklava:
canım beni kızdırmak için benimki çok saçmalar
seninki de öyle yapmış olmasın

yok Canım nişanLı değiliz....isteme biLe oLmadı...Benimki saçmaLar ama onuda yapar dedim Tamam git dedim çok bağırdım çağırdım oLmadı...ama ne oLur biLmiorum vaLLa..
üstüne üstLük bide bu oLdu ...Bende dedim...iyi bu yaz takıl kafana göre dedim istediğin yere git dedim bidaha ki yaz evLeniriz dedim...Bende bu yazı yazLığımızda denize girerKen geçiririm Dedim...İyi sen biLirsin dedi işim Var dedi Bende tamam be dedim by dedim kapattım teLi:mymeka:kötükedihüso

Mervecim zannetmiom vaLLa yoLuna girceğini çok sinirLiyim şuan ona...
buLsam bi kaşık suda boğarım...
yaa ben geçen yazz o istemedi die akLı bende kaLmasın die ayağımı denize sokmadım yaaa..
ama değmio vaLLa

herkes kendisini düşünüo bu dünyada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…