bingöl de askerçarşı izni de yok hiç:çok üzgünüm:
bingöl de askerçarşı izni de yok hiç:çok üzgünüm:
arar canımcm şimdi o da fırsat kolluyodur seni aramak içinhihoyyyt
Sağolun şekerlerim
öğlen gircekti ama yer mi bulamadı acaba yine
haftasonları cafeler hep dolu oluyor orda yaa :çok üzgünüm:
ohh çarşı izinleri var girsinler tabi:çok üzgünüm:
ses gelir şekerimmmmm sen burda aramasını o da orda aramayı bekliodurrrrr cicimmmm
elifim anlıyorum ben askerde olmadığı halde aramadığında endişeleniyrum ama alahın izniyle hiç bişey oolmazz bugün arar sende yazarsınnbze aşkımllaaaa konuşuyomm dieee:1hug:
biliyorum cnm benden de fazla düşünüyodur eminim...
bugün kardeşimin dogum günü pastayı hazır mı alsak yapsam mı diye düşünüyorum :1rolleyes:
sLm kızLar ben geLdim çok sinirLiyim Benimkine çokk...
uyuz oLuyorum artık yaaaa...bu çocuk Benim başıma beLa die geLmiş adeta...Çok üzgünüm çoook
Yaa eLifim Yaa sinir edio beni biraz önce Aradı işte...annesiyLe konuşmuşLar...GeLince beni istiycekmişLer ramazan ayı çıkıncada düğünü yaparız feLan demişLer ..işte Sanki herşey yetişçekmiş Gibi bide ana oğuL tatiL ayarLamışLar kendiLerine...Sanki tek başıma evLeniormuşum gibi ...Bende dedimki tamam ananLa istediğin yerde tatiLini yap dedim umrumda değiL dedim...Zaten yarın Annesi gönene gidiomuş...GeLincede Beyfendi kendisi tatİLe gitçekmiş...Sonra düğün hazırLıkLarı varken Sen Nereye gidion yaaa...sinir oLdumm...EvLenmicem yaaa..vALLa istemiom...Ben babamın Evinde rahatım...
nergisim siz nişanlı değildiniz dimi:uhm:
ne bu acele yaa, hadi evlenmeye bişey demeyim de tatile çıkacakmış beyfendi öyle miklava:
canım beni kızdırmak için benimki çok saçmalar
seninki de öyle yapmış olmasın
ne güzel pasta yapıyon işte güzelim
yapsana:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?