sorun nişen deil canımcım sorun uzun vade oluo ya ailem aşkımmla benim aramdaki olayın ailelerle birlikte daha yıprancağını düşünüo bende malesefff napim askerden gelince direk evlilik diolar bzimkiler kayınpeder adayım tam tersi dio ama zoru flan yok evlenirim ben sevdiceğim bi gidip gelse
sorun nişen deil canımcım sorun uzun vade oluo ya ailem aşkımmla benim aramdaki olayın ailelerle birlikte daha yıprancağını düşünüo bende malesefff napim askerden gelince direk evlilik diolar bzimkiler kayınpeder adayım tam tersi dio ama zoru flan yok evlenirim ben sevdiceğim bi gidip gelse
yannış anladın galiba yawrum
askere gitmeden önce nişan olmas dedikleri için gitmeden önce evlendirmek istemezler diyorum
yoksam nie vermesnler seni ayolldelikafadulden
sevenleri kimse ayıramassssenağlama
ah askerlikkkkkkkkkkkk..................
:
ay evet şekerim ya bi an kafam çalışmadı:1closedeyes: haklısın ama evlenirim ben askerden çnce evlenmememdeki sebep benim çalışmamam çalışmamı istemiolar oyüzden çalışsam evlenirim ama ahhh ahhhhklava::asigim:
kaderde ne varsa o cnm ne desek boş
bekleyip görcez
kafam karıştı be kim ne diyomuş ne istiyomuş anlamadım -tatlicadiarzu-
ogess ben buraya ilk geldigimde sayacım aynı senin gibiydi kısss.........
az önceki de mi yasemin ergeneydi asicim
bi de sen sözlü müsün şimdi yoksa sadece tanışma faslınız mı oldu
aynen bakalım bekliom bendesenağlama
şekerim beni istemeye geldiler ama ailem evlenmeye var die uzun vadeli nişan olmasın sorunlar olur etkilenirsiniz deiler aşkımın aileside nişan söz her nese istiolar bende arada bekliom işte yoruldum artık yawfisfisfis
hadi ya iyimiş yine
ben ilk geldiğimde buraya 458 di şafağım sırnaşık şeydelikafadulden
cicim bu arada ayarları değiştirdim senin dediğin gibin çok iyi oldu be hihoyyyt
anladım şekercim. arada kalmak kötü bişey onlar şöyle olsun ister bunlar öyle olsun ister arada olan sana olurt
evet canım ikiside yasemin ergene ..ya aslında tanışma oldu ama adı isteme kaldı istediler die sonra böle çorap söküğü gibi sorunlar geldiii bende evlenirim dedim ama zor evlenirim askere gttiğinde napçam burdasenağlama
ben burda sıcak sıcak otururken benim biricigim şimdi 3saatlik uykuyla nöbet tutuyodur kesin...
aglamak geliyo içimden ya kıyamam ben ona.......
oges siz konuşabildiniz mii
inş. hayırlısıyla herşey istediğiniz gibi olur canım.a.s.
evlenmek içinde çok acele etmeyin
misal ben biraz daha mı beklesek diye düşünmüyo değilim hani
ama 10.10.2010'u da kaçırmamak lazım sırnaşık şeylülülülülülü
amin canım bencde kaçırmamak lazım şekerimmkaydirigubbakcemile3
konuştuk çok şükür
sabah aradı canım benim :asigim:
denetlemeler olcaktı ertelemişler
bu sıralar çok sıkı çalışıyorlar kafamçokkarıştı
Dağılın ben geldimmmmmmmmmmmmmm:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?