izmirde canımcımmsositososito
menekşe abla eşinin askerlik yaptıgı yerdesin bugün hımm bişi kalmamış yaw bitti sayılır sizin kaydirigubbakcemile5
isterse dinlenmesin
ya unuttun bari de unuttum deme
aldım hırsımı sanmıştım ama
alamamışım
off off konuşmamız çok pahalıya geliyo yoksa ben bilirdim ona yapacağımıklava:
konuşsan bi dert konuşmasan bi dert delikafadulden
canım benım kocısın yası büyük gıttıyaa fosıl yanıı -tatlicadiarzu- vee 1 ay acamılık yaptıı sadece yemın törenı bıle olmadı :1no2:menekşe abla 88/4lerin çoğu bitirdi askerliği sizin niye geç kaldı böyle ? devre kaybı fln mı
yok canm dert değil de
meraktan deli oldum ben burda
unuttum dedi yaa
sonra aldı gönlümü
kendime kızıyorum şimdi hemen yumuşadım diye:tomato:
canım benım kocısın yası büyük gıttıyaa fosıl yanıı -tatlicadiarzu- vee 1 ay acamılık yaptıı sadece yemın törenı bıle olmadı :1no2:
ama ıyıkıde fosıl gıtmıs yoksa bu kadar sanslı olmazdıı dah bır kere nöbet bıle tutmadı pc basındaa komutanların lokantasında yedıklerı yemeklerını yazıyor pc basında yerimseniben tabıı oda yedıgınden coook kılo aldı yaaa :icecream:
canım benım kocısın yası büyük gıttıyaa fosıl yanıı -tatlicadiarzu- vee 1 ay acamılık yaptıı sadece yemın törenı bıle olmadı :1no2:
ama ıyıkıde fosıl gıtmıs yoksa bu kadar sanslı olmazdıı dah bır kere nöbet bıle tutmadı pc basındaa komutanların lokantasında yedıklerı yemeklerını yazıyor pc basında yerimseniben tabıı oda yedıgınden coook kılo aldı yaaa :icecream:
deli kısssdelikafadulden
gelsin ozmn beterini yaparsın ay unuttum diyefisfisfis
kız sinirden delirsen daha mı ii yumuşamışın işte iyi olmuşşşşşşşş şekermmm
az kalmış canım yaa ne güzel
yalnız o da kilo aldı yaa
zayıflamadan gelme diyorum ona
zaten birikmişler var şekerim hepsinin intikamını topluca alacam
gelince noluyooo yavvv diye şaşırıp kalacak bi gelsin helee
görecek o zamanklava:
ben de kilo al diyorum zayıf benmki lülülülülülü
dünya işte:))
ben düşünüyorumda sadece düşünmekle kalıyorum çünkü çalışmıyorum çalıştırmadıkları için mecburen kayınvalidemle kalcan ama kayınvalimdele kalırsam kalmam yani evlenmem:1no2: tek kalmamada müsade ederlermi bilmiorum:uhm: bende çoçuğum olsa annem bakamazki çalışıo çalışmasada bakamaz heralde yani anlıcağın sadece fikir almak istedim senden ondan ama sen çok şanslısın canım:asigim::bbo:
amaaan ama ben 4-5 saat çıldırarak gezdim o beni 10 dakkada yumuşattı
olmuyo ki böyle:asigim:
şekerim giderken zaten sınırdaydı yani
ama şimdi kilo aldım diyo yaa
hayır ben 45 kiloyum o da 90a gidiyo
bilmiyorum nasıl olacak:bbo:
evtt allaha cok sükür sanslıyım ısallah sende benım gıbı sanlı olursun :teselli:
evlenmeee az daha sabret csnım sendee cünkü yanlız kalmana ızın vermezlerr yanı rahat bırakmazlarr yerimseniben hayırlısı olsun canım senın ıcınnn :teselli:
şekerim giderken zaten sınırdaydı yani
ama şimdi kilo aldım diyo yaa
hayır ben 45 kiloyum o da 90a gidiyo
bilmiyorum nasıl olacak:bbo:
bende sinir oluom beynim uyuşuo düşünmekten sonra bi dıt sesine yelkenler suya bncede olmuooo bölee amaa:asigim::asigim::asigim:
boyu nasıl canım?.:? hani kurtarıodur belli etmeio ya uzun boylular...
ben de 45 kiloyum babannem belimi tuttu dün inceciksin aman iri yarı birini bulma ha diyo sırnaşık şey
ben de mrk etme babanne dedm kendim gibi birini bulurum :))sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?