Sevdiğini özleyenler buyurun

canım yaa
seninki de zayıfmış sizde sorun yok da
biz nolcaz bilmiyorum ki
giderken 83tü
döndüğünde 90 olacak gibi:bbo:
neyse çalışınca zayıflar napıyım yaa

kız tek derdin o olsun o mu kaldı hem 20 cm varmış kilo alınca toplu gözükür kafamçokkarıştı

cicim tiramisunun tadına baktın mı nasıl olmuş?soğuduktan sonra yazıo tarifte ama sorasım geldi

kac yıllık evlıydık hımmm kaydirigubbakcemile3
bız 24 temmuz 2005 de evlendık vee kocısımdee askere 5 ocak 2008 dee gıttı hala gelecek dıye gün sayıyorum beee offfffffff
ama bızım mazımız cok uzun kaydirigubbakcemile3 cünküü orta okuldan beri cıkıyoruz :asigim:

bi dk şimdi kafam karııştı siz kaç yaşında evlendinz eşin okuyomuydu yada tecllimydi yada sen kaç yaşındasınki?kafamçokkarıştı yani 3 seneye yakın evliymişiniz:uhm: ehe bizimde evlenince bizim mazimizde çok uzun olcak şimdi bile uzunn güzel bi duyguu ama:asigim::asigim::asigim::asigim:

sagol canımmm birazdan yengemler babannem kuzenler fln gelcek ozmn yices delikafadulden
bi de kötü olduysa vay halimekaydirigubbakcemile3

önceden ucundan bak azıcık tadına artık o saaten sonra bişe yapılmaz yiceklerrrsengözlerimebaksanab şaka tabi şekerm sen yapmışın güzel olmuşturr parmaklarını yemesinlerdekaydirigubbakcemile2

ayy canım cok gülüdrdün benı delikafaduldenbenım
esım tecıllıydıı ve benım yasım 25 yanıı bız evlenmeden önce mazımız uzun dedıım orta okuldan evlenne dek cıkıyoduk canım
1997 de cıkmaya basladık
2005 de evlendık
2006 oglumuz olduu
2008 de de askere gıttı :roflol:
veeeeeeeeeeeeeeee 29 mart 2009 da daa kocısım askerden gelecek :lepi:
senın ne kadar dır cıkıyosun canım yas kac senın :uhm:

anladım canım iyi oldu böle ayrıntılı ya hepsini tek tek sorasm gelio ne meraklıyım ya:1closedeyes: ya seni flan görünce bi cesaret gelio evlenim die ama geçio tekrar ben 19 canım yani ama daha 18 5 tan 19 4 senedir çıkıoruz tatlım yani benim çoçukluktn tanışıoz ama orat okul btince çıkmaya başladık hihoyyyt

bende deminden beri ona yorum yazcam die uğraşıom albümüne baktım oğluşun çok tatlı canım allah bağışlasın ve nazardan saklasın allahın boncuk gözlerini=)

slm kızlarrrrr.. bugün şafakımız 83 plakalara geömemize 2 gün kaldı.. şapka örüyorum kendime vizeler başlamadan bitsin diyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…