Çokk haklisiniz söylediklerinizdeAynen öyle. Bide benim ex te demişti mecburıyetten. Niye hamile mi? Hamileyse zaten daha büyük sıkıntı sana yaptıgı. Bana demişti ailem ısrar ediyor karşı cıkamıyorum, mecburum. Ay kuzum inanma bunlara hangi devirde yaşıyoruz? Demiyor ki ben seni kaldıramam, sen bana bir gömlek büyüksün. Hazır buldum evleniyorum benimde işime geliyor demiyorlar mecburum diyorlar. Hoşşşt. Sonra eskisini arayıp aklını karıştırıyorlar. Evdeki dursun, eskisiyle kırıştırıyım ama yuvama bişey olmasın.. adiler.. iyi ki kendimi ona aşığım diye meze etmedim. Konusmayı görüşmeyi içim yana yana kabul etmedim. Gurur duydum kendimle...
Henüz evlenmedi nişan bile yok olmak üzere nişana gitti işte benim anladiğim emin olmamakla birlikte günah almayim konuşmalarindan anladim kızla birlikte olmuşlarBir insan iki kişiden hoşlanalir, ilgisini çekmiş olabilir vs ama kimse iki kişiyi sevemez iki kişiye aşık olamaz yani imkansız bu. Zaten evlenmiş artık sana gerçek anlamda değer veren sadece seni seven bir ömür seninle zaman geçirmek isteyen bir kişi ile mutlu olmak düşer. Elbet aşk acısı çekeceksin kolay olmayacak ama geçecek
İnanmiyorum ona arttık asla zaten onla evlensin eminim sürekli başkalariyla konsucak o kızı aldatacakBazı erkekler için olmazsa olmaz yoktur. Sizi hala sevdiğini filan söylerse de inanmayın. Hayatında birisi olmasına ve onunla evlilik yoluna girmesine rağmen, utanmadan ben onu değil seni seviyorum diyorsa karaktersizliğini belgeliyordur. Karşısındaki insana acıyorum sadece. Ahlaksızlığı normal gören biriyle evleniyor haberi yok. Siz yolunuza bakın, hiçbir acı, hiçbir hayal kırıklığı sonsuza dek sürmüyor. Sizin yapmanız gereken bir daha hiçbir şekilde bu kişiyle iletişime geçmemek ve hayatınıza devam etmektir. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Anladım ama yapacak birşey Yok kuZum belki evlenirler belki ayrılırlar bilemeyiz, sen bu üçlü ilişkiye girme çok yıpranırsın birde değmiyor İnan ki o kadar aşık olduğumuz insanlar gelip geçiyor unutuluyor. Ne halin varsa gör de çek kendiniHenüz evlenmedi nişan bile yok olmak üzere nişana gitti işte benim anladiğim emin olmamakla birlikte günah almayim konuşmalarindan anladim kızla birlikte olmuşlar
Dicektimde geyik yaptigini dusundum ben valla:)) aguhahaBiri de demiyor ki bu kayın erkek kocası nasıl oluyor ya
Yaa çok merak ettim :)Öyle bişey başıma gelmedi gelseydi de ne yapacağımı hiç soylemeyim kötü örnek olmak istemem :)
Mantıklı ama işte insan sıcağı sıcağına aciyla bisey düşünemiyor sanırımdemek ki bu kişi benim kaderimde yazılı değilmiş ,vardır bunda da bir hayır der Allaha havale ederim
Hay allahim ya evlendikten sonra iletişime geçmek nedir ya düşürmeyin bari kendinizi erkekleri inanin anlamıyorum ki sevmedin niye evlendin sevdin niye akillari başkasinda kalir inanin anlamiyorumSevdiğim değildi ama sevgilimdi, ha hoşlanıyordum o ayrı, beni bırakıp çok kısa sürede evlendi. Yaşadığım üzüntüler, hayal kırıklığı, bu kadar saf yerine konmam çok acı verdi evet ama geçtiii gitti benim için ve diyorum ki ALLAH kurtarmış beni öyle bir kişiliksiz, karaktersizden çünkü evlendikten sonra benimle iletişim kurmaya çalıştı. Evliliğine, karısına bile saygısı yok ki zaten bana olmaması normalmiş meğer... Seven gidip başkasıyla ev-len-meeez, hele ki bu erkekse asla yapmaz bunu, yap-maaaz! Ki diyelim ki evlenmek zorunda bırakıldı(!) o zaman da doğru düzgün bir adamsa zaten olan oldu der, sadece evliliğine odaklanır, aksi halde işe yaramaz, ahlaksızın teki olduğunu kanıtlamıştır.
Haklısınız her iki şekildede düşününce mantikli açiklamasi yokherkes evlendiğini seviyor diye bişe yok
sizi sevdiği halde onla evleniyo olabilir
ama bu onun ne kadar karaktersiz aciz pısırık olduğunu gösterir
bu durumda sizi sevmesinin bi artısı olumlu bir yanı yok
Kaynımın kocası mıbaşkasını severdim.
tabi ki. kaynımın kocası aynı anda 3 kişiyi seviyor. mutlu mesut idare ediyolar.
Evlenmeden önce kendisi bana söylemişti, evlendikten sonra tabi ben görüşmedim ama başkalarından duydum. Onun evlendiği kız yıllardır buna aşıkmış ve beklemiş.. oda bi şans vermesi gerektiğini düşünmüş, zamanla belki severim düşüncesiyle..Nerden biliyosunuz peki onu sevmediğini bide sevmeden nasıl dokunur bir adam başka kadına anlamam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?